Reklama

Reklama

Poslední premiéra

všechny plakáty
Trailer

Jaké scény filmů Vás děsí nejvíce? Duchové, kteří se plíží za hlavním hrdinou? Když zjistíte, že duch byl sám hlavní hrdina? Ale nejhorší je zjištění, že když přijdete domů z kina, zažíváte stejné věci jako hrdina filmu, který jste právě viděli. Tento film Vás bude děsit již od okamžiku, kdy vstoupíte do kina. Horor, který jste viděli, se přihodí i Vám! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (83)

Flopik 

všechny recenze uživatele

53% ako to ? Ja osobne som sa takto nebál ani nepamätám , naposledy asi pri V zajatí démonov.Neznášam filmy z Thajska , Japonska,Číny to fakt Už musí byť aby som si niečo pozrel no teraz som urobil naozaj dobre.Pri trailery som sa 3 krát zľakol a pri filme ani nepočítam.Duch bol nechutný a v podstate stále na vás z niekade vyskočil.Nerobím si srandu , od prvej minúty to začne a vážne len občas sa tam niečo nedeje.Klobúk dole viac takýchto hororov a pre mňa za plný počet.Vrelo doporučujem. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Bože To byl ale Sranec.. Uběhla Hodina filmu a já nevěděl co se děje, Proč, Jak.. Film si vůbec neuměl získat Mou pozornost.. Odpadový Film! Ale to co jsem viděl prvních 10 minut.. Na to nikdy nezapomenu to byl Excelentní Hororový Výkon.. Kéž by byl takový i celovečerní Film! ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Jako komentář k thajskému problému pirátství zajímavé, ale jako horor předvídatelné, nudné a především naprosto nesmyslné. Tvůrci vrší lekačky a překvapující odhalení tak sveřepě, až se jim jakákoli logika a kauzalita naprosto vypaří pod rukama. Linie s nahráváním filmů v kinech na kamery sice filmu dává auru nápaditosti, ale je zoufale nedotažená, lépe řečeno bez jakéhokoli vyústění v polovině stopáže prostě opuštěna. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Thajská "bubu-story" od scenáristy děsivého lomcováku Shutter. Tentokrát dost omšelá, bez výrazné chuti nebo zápachu. I to je jeden z důvodů, proč se nevyhne neustálým srovnáváním se slavnějšími duchařinami. Místo Sadako se tu objevuje postava neprávem oběšené ženy, která i po své smrti touží po odplatě. Videokazetu vyměnila rovnou za film, díky němuž může své diváky po promítání na velkém plátně strašit mnohem reálněji. Už od dob legendárních Démonů víme, že kino je jako stvořený na rozehrání nefalšovaného hororu. To tady bohužel neplatí. Místy povedenou atmosféru často střídají nechtěně komické, až parodické momenty (běh na dlouhou trať s duchem na zádech). Poslední záběr před závěrečnými titulkami je ale celkem vyvedený a ono určité "protipirátské poselství" spíše pobaví. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Průměrná duchařina s pár lekačkama, který ale časem vyšumí spíš do nudy a s fakt otřesným dabingem, ale to sem si už zvyknul, že u thajských filmů je většinou dabing sračkoidní a platí dvojnásob, že originál je nenahraditelnej. Jinak co se týká příběhu, tak se sice nejedná o nic zázračnýho, prostě duchařina a ještě se ne moc zdařilou pointou a s né moc zdařilým duchem, ale takovej ten protipirátskej nádech je docela srandovní ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý thajský horor. Má výborný príbeh o tom ako hlavného hrdinu začne prenasledovať duch obesenej ženy potom ako uvidí jeden horor a tak sa samozrejme pokúsi o nej zistiť pravdu, aby sa zachránil. Som spokojný aj s jeho spracovaním, síce stále je tu použitá tá istá schéma deja ako aj pri ostatných podobných filmoch, ale tu je ešte navyše niekoľko nových prvkov, ktoré sú len plusom. A filmového fanúšika určite potešia také témy vo filme ako točenie filmu, nelegálne kopírovanie a tiež aj prostredie kina. Ale myslím si, že tento film je potrebné vnímať hlavne po príbehovej stránke a nie po hororovej, pretože tak moc nefunguje. Hororová atmosféra tu nie je, napätie je veľmi zriedkavé, vlastne je tu asi len jedna pomerne napínavá scéna. Duch obesenej ženy je originálny a zaujímavý, ale nevyvoláva žiadny rešpekt. Som spokojný so záverom, ktorý určite nie je šokujúci, ale pre tento typ filmu je netradičný. S hereckým obsadením tiež nemám žiadny problém, obaja hlavní hrdinovia sú dôveryhodní. S filmom som spokojný, síce ako horor moc nefunguje, ale zaujímavý príbeh to vynahradzuje. Koho ešte táto schéma deja neprestala baviť tento film určite poteší. Objektívna kvalita filmu- 67%, film sa páči mne na 74%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Horror je bez pochyby mojim najobľúbenejším filmový žánrom. Avšak jeho ázijskej vetve som nikdy neprišiel na chuť. No občas si ale predsa len pustím nejaký titul od týchto žltých šikmookých pojedačov ryže. Tento krát to bol thajský snímok "Program Na Winyan Akat", ktorý v roku 2008 natočil akýsi Sopon Sukdapisit. Pozrel som si to, dal som tomu šancu, ale vôbec ma to nebavilo. Azijati sú mi tak veľmi kultúrne vzdialení, že ma nedokážu zaujať ani ich horrory. Tie ich duchárske nezmysly stoja za prd. * ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Postupy Thajské protipirátské unie jsou nezvyklé, ale zabírají. "Chcete mě vidět umřít, co!" Snad už ani ne. Jo, a abych nezapomněla. Než stisknete play, pročistěte si harddisk. _______ To je divný … kde se tady vzali ty šlápoty, před chvílí jsem vytřela? A sakra … asi jsem něco přehlídla ….. … ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Film mně připadá jak sestříhaný z několika jiných thajských hororů. Tohle tu prostě bylo již několikrát, děj je absolutně předvídatelný, stejně tak jako konec celého filmu. Dívat se na to určitě dá, ale.... ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

Nenadchne, ale neurazí. Ale vážně nechápu, proč se tyto filmy dabují. Snižuje to celkový dojem z filmu určitě o půl hvězdy. Jedna věc mě ale donutila k "hlubokému zamyšlení". SPOILER! Dívka se bojí, že zavřou jejího přítele za nelegální kopírování filmu, ale že přítel byl ještě nedávno na drogách, to je v pohodě (až na ty hodinky). KONEC SPOILERU. Že by pan Sukdapisit obdržel nějakou dotaci od jistých organizací...? ()

666teen 

všechny recenze uživatele

V Thajsku nemají proti filmovým pirátům zákony, ale oběšenou bábu, která je ububákuje k smrti. Jiný kraj, jiný mrav. ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Vyměnit scénáristu a hlavního hrdinu, dát zpět některé odstraněné scény (k nevíře - konečně se dočkám objevu multiplexových toalet ve filmu a ona je to vystřižená scéna!) a možná by to dosáhlo na vyšší hodnocení. Takhle je to jen podprůměrná, efektně vypadající, leč naprosto prázdná, duchařina . ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Bohapustým kopírovaním všetkého možného v rámci žánru sa (ozónová) diera do sveta spraviť nedá. Premiéra tejto slabučkej thai ducháriny u mňa v obývačke bola určite posledná. Nabudúce si dám radšej thajskú masáž. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další Thajská duchařina, a zase jsem asi čekal moc. Ale pozor není to vůbec špatné. FIlm je sice ohraný a rozhodně není zajímavý, ale dokože po dlouhé době celkem postrašit. Herci jsou sympatičtí a dokonce i něco hrají, lekačky či atmosférické momentky tu jsou je pravda že jich není mnoho ale jsou fajn. Maska ducha je ale výborná vážně naháněla strach. Dobré je že film dokáže dost napnout(viz. scéna s oběšením). A abych to ukončil, distributoři si skvěle vyhrály z obalem. Plus pro ně. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Podľa hodnotení som čakal oveľa väčšiu biedu. Ale čo už, dá sa predpokladať, že keď sa film z Thajska distribuuje ku nám, veľa priazne sa mu nedostane. Nie je to žiadne veľdielo, padá hlavne na hercoch a ich výkonoch, ale miestami je to dosť dobrá hororová zábava. Film ujde celkom rýchlo, dočkáme sa aj nepredvídateľnej pointy a netypického konca...70%. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Není nic úžasnějšího, než si po desetidenním filmovém půstu vybrat z obrovské škály novinek Thajskou amatérskou sračku, plnou tupých postav, klišé, hrozivých dialogů a otravné nudy.Nemapatuju si, kdy naposled sem se u filmu tak strašně nudil, s bratrem sme neustále kecali a dokolečka se tlemili tý píčovině.Naprosto nulová atmosféra, střih který film proměnil v nesledovatelnou zhovadilost bez příběhu, který dává smysl asi jako manuál k japonskýmu videu.Všeho všudy jedna lekačka a jedna šukatelná Thajka, která má bez tak péro.Předvídatelný konec a k tomu všemu jako třešeň na dortu příšerný český dabing.Jednoznačně a bez prdele nejhorší film všech dob co jsem viděl, absolutní zoufalost bez jedinýho naznáku byť jen špetky filmařského talentu nebo inovace a to sem viděl jak Plan 9 tak Manos Ruce Osudu, ty měli aspoň snahu a tavou míru imbecility, až byli vlastně zábavné, tohle je prostě jen stupidní a zbytečné.53% to má jedině díky místní vypatlané sebrance žlutofilů, které by bylo potřeba řádně zredukovat, taková menší selekce by prospěla.Zvyknul sem si, že asijská tvorba je naprosto tragická a Shutter zůstává v hororový tvorbě stále jediným světlým bodem, že ale někdy od těch šikmovokejch debilů uvidim něco tak příšernýho sem nečekal.Když se nakonci duch tý děvky zeptal, jestli jí chceme vidět zemřít, v duchu sem viděl umírat režiséra týhle zoufalý břečky.0%. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Thajci překvapili, a to tak, že jsem se i jednou lekla (= úspěch). Vzhledem k tomu, že jsem nečekala nic moc, jsem dostala čistý průměr, kdy pár lidí zjistí, že tak dlouho se natáčí filmy v kině nelegálně, až se oběšenec utrhne.. Aneb jednou jdete do kina a najednou se ocitnete v plátně. Samozřejmě, že se tu vyskytuje spousta prvků, které mě docela iritovaly, nejvíce asi nepadnoucí dabing, ale jako taková malá příprava žabího potěru na Kruh to není špatné. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

"Druhej Kruh" se sice nekoná, ale úplnej průser taky ne, je to taková splácanina všeho možnýho (i nemožnýho), herci jsou tak trošku máklí, ale možná právě proto mě to bavilo. Masky fajn, prostředí kina je fajnový (skoro) vždycky a konec rozesmál. Jen za ten dabing bych dával hodně, ale opravdu hodně krutý tresty, příště snad radši originál thajštinu... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Budu držet selského rozumu a dám čistý průměr, protože přestože měl film několik velice slušných momentů najde se zde i spousta špatných vlastností či prvků. Mezi ně patří neoriginalita, nudné pasáže, snadná předvídatelnost, nevýrazné herecké výkony a hlavně zbytečné natahování děje. Ti kteří moc asijských filmů neviděli mi budou nejspíš oponovat, ale věřte že Poslední premiéra je ve své podstatě jen levnou a ještě k tomu průměrnou kopií svých známějších bratříčků. Slabší 3* ()

Reklama

Reklama