Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film se odehrává v 50. letech, kdy Ann Devereaux (Renée Zellweger) opouští svého muže Dana (Kevin Bacon), vezme své náctileté syny a vydává se na cestu, aby našla bohatšího muže a lepší život. Bohužel už to nejde tak lehce jako před 20 lety, kdy všechny okouzlovala svým mládím a jiskrou. (j.o.j.o.)

Videa (2)

Trailer

Recenze (97)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Tohle byl podle mě jeden z příběhů k zamyšlení, než aby se člověk vyloženě nějak zasmál. Renča si tady zahrála roli ženy, matky dvou odrostlých synů, o které se snaží postarat. Jenže ona holka neví, co skutečná práce je a snaží se hlavně znovu výhodně provdat a zajistit tak rodině příjem. V průběhu filmu jsem ji docela litovala jaký měla pech. Z tváře je jí dokonale možné přečíst pocity naděje, hořkosti anebo vzdoru poprat se s osudem, který se snaží hrdě nést se vztyčenou hlavou a svým typickým, že "vše se brzy změní". Nicméně jsem ráda, že nežiju v padesátých letech. Dnes můžu u baru naštěstí chlapa oslovit a zeptat se jak se má, aniž bych se musela obávat, že mě zatknou za provozování nejstaršího řemesla. Miluju ten dabing Martiny Hudečkové a přiznám se, že stejně jako třeba u Funése, tak i u René netoužím slyšet originál. ()

zuzinka2 

všechny recenze uživatele

Popravdě mi to moc jako komedie nepřišlo ( i když tam pár vtipných scén bylo). Spíš bych řekla, že to je rodinné drama střižený s road movie. Ale jinak nemám příliš co vytknout. Herecké výkony výborné (tak jako ostatním se mi velmi líbil Logan Lerman v roli mladšího syna), příjemná atmosféra 60. let a skvělá hudba. ()

Reklama

mandella 

všechny recenze uživatele

Milý film s občas trošku hořkým podtónem v ději, který táhnou Renée Zellweger a Logan Lerman. Tyhle retro-dobovky mám ráda, zvlášť pokud je tam humor a rozumný příběh. A to tady bylo. Obojí. Akorát postava přemoudřelého krásného teenagera (Lerman) mi moc neseděla, ale hošan to zvládl uhrát na ty svoje kukadla :-)) ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Lehký nadprůměr, který bohužel zavrtává mezi tuctové a průměrné filmy unylá délka a tempo. Když už si myslíte, že je konec, zjistíte, že jste teprve v půlce. Nechápu proč, protože dějově je to opravdu originální film, nepostřehla jsem jediné klišé. Mimo to je retro atmosféra příjemná a Zellweger se předvedla. Příběh ženy, která si postupem času uvědomuje, že život na úrovni po boku bohatého chlápka není důležitější, než její synové, se jen tak nevidí. Skoro po celou dobu mi vstávaly vlasy hrůzou, jak jsem se obávala, že přijde konec ve stylu "hele beru všechno zpátky, chci se k tobě vrátit", ale vyklubalo se to opravdu příjemně a nepředvídatelně. Pro mě určitě. Vůbec by ale neškodilo osekat pár scén, jedna hodina a půl by stačila bohatě. Takhle jen tři lepší hvězdičky. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Renée jsem nikdy nebral jako hollywoodskou krásku - nemá to v sobě prostě..a tak jsem musel chvílemi přivírat oči nad tím, kterak po téhle "navždy nemotorná Bridget" všichni touží anebo kdysi toužili. To je ale asi tak jediná moje výtka k filmu, protože jinak je to dost pohodová "nezávislá" oddychovka...7/10 ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama