Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film se odehrává v 50. letech, kdy Ann Devereaux (Renée Zellweger) opouští svého muže Dana (Kevin Bacon), vezme své náctileté syny a vydává se na cestu, aby našla bohatšího muže a lepší život. Bohužel už to nejde tak lehce jako před 20 lety, kdy všechny okouzlovala svým mládím a jiskrou. (j.o.j.o.)

Videa (2)

Trailer

Recenze (97)

plooter 

všechny recenze uživatele

René je taková obyčejná barbínka, ale naprosto úžasná. Sluší jí všechno, co udělá. Prakticky jsem ji neviděl ve špatném filmu. Tento příběh je lehký na pochopení, není nutné si nic spojovat, všechno krásně plyne a výsledek je úsměv na tváři. Poetické, melancholické i trochu smutné, ale dobré. Jedna z těch lepších komedií, které jsem viděl. Zlatý věk Hollywoodu, krásná Amerika. Prostě fajn.4* ()

thymus 

všechny recenze uživatele

Je to taková cesta životem s Ann Devereaux (Renée Zelweger) a jejími chlapci, kde se střídají zábavné momenty s těmi vážnějšími, ale i ty v sobě mají vtip. Člověk se nesměje, že by se za břicho popadal, ale humor je zde decentní, takový, který se báječně hodí k roztomilé, poněkud naivní Ann Devereaux, která si ale za všech okolností zachovává glanc, důstojnost, spoustu optimismu i odvahy začínat stále znovu. Ta jízda je pro ni životní maturitou - a obstála v ní. – Renée Zelweger je v této roli báječná. ()

Reklama

Aidina 

všechny recenze uživatele

....."Moje matka vždycky říkala, že by musela být zoufalá, aby jela za její sestrou. Jeli jsme za její sestrou. Takže jsme oficiálně zoufalí..." Výborná Renée Zellweger v roli matky, která pro sobe a své chlapce chce zajistit slušný život bez starostí. A tak systematicky vyhledává potencionální tatínky po celých Spojených státech. A jako správná milující matka své chlapce zbožňuje a jsou u ní na prvním místě. Tady platí jedna zásada: Nikdy se nestav před bránící se matku s pohrabáčem v ruce. Výsledky nebývají hezké:-)) ()

Jannine 

všechny recenze uživatele

Nenadchne, neurazí. Road-movie z dob padesátých, kdy se vydržovaná panička rozhodne odejít od manžela a setkat se se svými bývalými nápadníky a získat nového manžela. Příběh nic extra. Ztvárnění let padesátých se mi líbilo, už méně pak Renée, které jsem ale nikdy nepřišla na chuť. A Chrisu Nothovi jsem jeho roli vysloužilého vojáka nevěřila, už nadosmrti pro mě zůstane Panem Božským :) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama