Reklama

Reklama

Skrytý

Trailer 2

Obsahy(1)

Kai Koss se vrací na místo, kde vyrůstal se svojí krutou a bezcitnou matkou, od které před devatenácti lety utekl. Dnes už je mrtvá a Kai po ní zdědil majetek a dům, který s ní jako malý sdílel. Zde se mu začínají vyjevovat děsivé vzpomínky. (Vojtino)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (96)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Norský horror o strašidelném domě hluboko v lesích a jednom děsivém tajemství. Režisér Villmarku opět předvedl svůj talent pro vytváření mimořádně děsuplné atmosféry, bohužel jen v první půlce filmu. Ta druhá se zvrtne v jakousi mysteriozní detektivku a to mi příliš nesedlo. Jak měl Skrytý solidně našlápnuto na jeden z nejvýraznějších skandinávských hororů, tak scénář ho ke konci nesmyslně pohřbil. Škoda, ale za ty dvě lekačky a prvních 40 minut poctivé hrůzy mu jsem přesto vděčný. Já ty lesní horory prostě můžu... ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Co se na tomhle běžnému uživateli CSFD asi tak nelíbí ? Prý se tam dokonce moc straší, prý jsou to očekávané lekačky, dokonce se tu o tom dočteme, že nebyl dostatečně využitý potenciál, nekonzistentní guláš to je, dokonce se i "utápý" v nesmyslnosti zápletky a celého děje, ale skoro všichni se shodnou na dobré atmosféře a slibném začátku....budiž, každý má právo na svůj názor a ve finále je jedno, jestli je opravdu jeho:) Za nejcennější komentář v duchu své vlastní přidané hodnoty tady považuju ten od LIVINGDEADA, myslím, že co do obsahu přesně vystihuje svého pisatele. Teď už však k Skjult...film se mi líbil. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Námet slušný, príroda famózna, atmosféra vcelku dobrá, hlavný hrdina svojím škandinávskym zjavom primerane odťažitý a zaujímavý. To všetko platí, ale bohužiaľ z druhého uhľa pohľadu scenár v priebehu stopáže príšerne nekonzistentný, tvoriaci zlepeninu rôznych scén, pri ktorých zažívate klasické "wtf-feeling" a niekoľko nadbytočných postáv, ktoré by bolo hodno z filmu jednoducho vyčiarknuť a všetko zaklincuje len pomerne neuspokojivá záverečná pointa. Skjult mal zo začiatku solídny nábeh, ale postupom času si to čoraz viac kazil. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Toto sa mi páčilo o niečo menej než Pålove Temné lesy a zdá sa mi, že to čo bolo na lesoch dobré sa tu akosi vyparilo. Filmu chýba atmosféra, ľakačky nie sú ani trochu vydarené a dokonca ani po technickej stránke nie je žiadna sláva. Väčšinu času sa na obrazovke veľa neudeje, dej je miestami nudný a tak sa z filmu stáva veľmi nezáživný snímok. Je tu však niečo, čo sa mi dosť páčilo, no neviem prísť na to čo. Námet? Tých zopár zaujímavých momentov? ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý film, postavený hlavne na atmosfére tajomna a nevedomosti. Začiatočná scéna, kde dve deti pobehujú po dialnici a potom niečo horí, nám veľa nepovedia. Potom prichádza do malého mestečka mladý muž, lebo mu zomrela matka. Veľa o tom nevieme, je to pekne mysteriózne. Ako sa pomaly dostávame na koreň problému atmosféra sa zhusťuje. Pointa je bohužiaľ ľahko vytušiteľná. Nešiel by som nad 50% nebyť vynikajúcich ľakačiek, ktoré mám tak rád. Miestami fakt otrasná nuda, priveľa dialógov, ale atmosféra a nápad fakt na jednotku. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v kraji Hordaland na západě Norska. (Cheeker)

Reklama

Reklama