Reklama

Reklama

VOD (1)

Řetězová zpráva vypráví příběh skupiny středoškoláků, kteří všichni obdrží stejný dopis s varováním, že pokud ho nepošlou dál, zemřou. Zpočátku většina z nich varování ignoruje, dokud dva z nich – Johnny (Cohen) a Dante (Segan), kteří dopis nepřeposlali, zemřou hroznou smrtí. Inteligentní Jessie Campbell (Reed) začne mít podezření, že mezi jejich smrtí a řetězovým dopisem existuje spojitost, a záhy se rozpoutá souboj s časem, při kterém jsou studenti nuceni zjistit, jakým způsobem je vrah sleduje. Obracejí se s prosbou o pomoc na rodiče a policii, ale Jessiině teorii nikdo nevěří až do chvíle, než detektiv Jim Crenshaw (David) zjistí, že je sám štvancem zcela nového hororového zabijáka. Dokáží jeho běsnění zastavit, nebo je jedinou možností přežití přeposlání zlověstného dopisu? (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

vanityfair

vanityfair (hodnocení, recenze)

Zdravím, mohl by mi někdo vysvětlit co s tím měl společnýho ten  rádoby nechutnej zabiják? Trošku jsem to nepochopil, stála za tím ta anti tech skupina a co ten Figgins a učitel? Jinak film hrůza, ale zase jsem aspoň ráda, že zabili hlavní hrdinku protože to se ve filmech poslední dobou moc nenosí:)

Vladiska

Vladiska (hodnocení, recenze)

Byla jsem zvědavá na Nikki Reed. Ale ten film mi přišel jako naprostá pakárna... Vraždy řetězama... No co na to říct.

DonBraso

DonBraso (hodnocení, recenze)

No to bylo tedy,začátek krásnej slaher,záporák pohoda jazz,vraždy si myslim,že taky povedený ne dokonalý,tak nějak všechno v normálu,ale pak jsem si říkal,že pomalu koukám na SAW a to ještě k tomu tam hrála Betsy Russell:),dostávala se do toho zápletka a to byl ten největší kámen úrazu,technologie technologie,dejme tomu zpráva nepošleš půjdeš z kola ven,ale nějak tomu jak každej psal logika byla jinde.Nenudil jsem se,čekal jsem něco,ale takhle do hovna,že to spadne jsem nečekal,škoda 40%

 (hodnocení, recenze)

Teda aby mě táhl MUSTANG za nohy...jauč...

DJ Laky

DJ Laky (hodnocení, recenze)

Mě ten film nepřipadal tak strašnej, dvě vraždy byly do bře udělany ale ty dvě zbilí vraždy byli trapný a zabíják  byl podle mě udělanej dobře, ale viděl jsem horší filmy, u mě je to nadprůměr.

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

2 stalone: ten film si zasluzi nanajvys stiahnut ako warez. scenar je shit

Příspěvek byl smazán administrátorem.

micula

micula (hodnocení, recenze)

Tenoto film mi hodně připomíná Tajemství loňského léta. Uvidíme.

Pesim4

Pesim4 (hodnocení, recenze)

Horory od amíků jsou ve většině případů pěkná pakárna, ale na tohle se nejspíš podívám - ze zvědavosti.

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Tak na tohle se určitě ze zvědavosti kouknu ale do kina bych na to nešel.

Reklama

Reklama