Reklama

Reklama

VOD (1)

Řetězová zpráva vypráví příběh skupiny středoškoláků, kteří všichni obdrží stejný dopis s varováním, že pokud ho nepošlou dál, zemřou. Zpočátku většina z nich varování ignoruje, dokud dva z nich – Johnny (Cohen) a Dante (Segan), kteří dopis nepřeposlali, zemřou hroznou smrtí. Inteligentní Jessie Campbell (Reed) začne mít podezření, že mezi jejich smrtí a řetězovým dopisem existuje spojitost, a záhy se rozpoutá souboj s časem, při kterém jsou studenti nuceni zjistit, jakým způsobem je vrah sleduje. Obracejí se s prosbou o pomoc na rodiče a policii, ale Jessiině teorii nikdo nevěří až do chvíle, než detektiv Jim Crenshaw (David) zjistí, že je sám štvancem zcela nového hororového zabijáka. Dokáží jeho běsnění zastavit, nebo je jedinou možností přežití přeposlání zlověstného dopisu? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (98)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Deon Taylor se tentokrát vrhl na slasher a rozhodl se vsadit na stále populárnější „moderní technologii“, jejíž výhody i nebezpečí se nám pokusí přiblížit již v samotném začátku. Bohužel při psaní scénáře společně se svými kolegy jaksi pozapomněl na logiku svých představ, které nám následně pomocí kamery nabídl. Vznikla z toho totiž dosti zmatená podívaná, která nám sice nabídne několik brutálních mordů, ale jako celek moc nefungovala. Tedy alespoň na mne. Bohužel očekávání bylo mnohem větší a nepomohla ani účast několika známých tváří. Ono bylo sice pěkné, že se zde objevila Nikki Reed či Betsy Russell, jenomže ani tyto dvě zkušené herečky nedokázaly pozvednout dosti nízkou kvalitu tohoto filmu. Fandové slasheru určitě ocení brutalitu vražedných scén, jenomže to už v dnešní době k uspokojení nestačí. Zvláště když toto hororové odvětví už toho v dnešní době nemá mnoho co nabídnout (tím myslím hlavně originalitu). I to by se však dalo s přivřením oka prominout, jen kdyby se tvůrci vyvarovali celé škále kiksů a nelogických kopanců. To se vážně dokázal skoro dvoumetrový obr připlížit jako myška ke své oběti, aniž ta by ho uslyšela? Zvláště když sebou tahá mohutné a hlavně těžké řetězy? OK, u jedné by se to dalo pochopit, ale co ten zbytek. Sice jsem si už zvykl, že ve většině teenagerských vyvražďovaček se postavy chovají jako totální idioti, ale to neznamená, že jej musí dělat tvůrci i ze samotných diváků. 40% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Klasická americká porážková šestka ve složení hlavní Pipina, Bárbie, Ken, rádobysympatický kůl Fríminďák, zamindrákovaný, nehezký Lůzr a Černoušek pro splnění rasové kvóty (A to opět zapomněli na Afroasiata, rasisti!!) je postupně anihilována nějakým podivným, zafáčovaným invalidou, neboť s ním nechtěli hrát mailové letadlo. Tak se s nikým moc neztotožňujte, protože do devadesáti šesti minut je po nich! Taková neotřelá originalita mě naprosto přikovala ke gauči a já se skvěle vyspal. To si prostě jednu zaslouží! ()

Reklama

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Jak zničit film?? Podívat se na verzi, kterou člověk nedopatřením nasleduje, bez jedné zásadní scény. Nechápu co to bylo...Vemte si: jeden z hlavních hrdinů (uboze napsaných i zahraných postav) se někde pohybuje, či mluví...napětí, přichází to, vrah aaaa...střih jako prase a další scéna. Absolutně zabitý...po třetí takové vraždě si člověk říká...co to je? vždyť film má docela dobrý námět a nevypadá to tak zle? Při předposlední a poslední, kde už člověk umírá nudou, si pomyslíte: nechtělo by se mrknout, zda není i nějaká NEVYSTŘIHANÁ? A Ejhle je!!! o 8 minut delší. Dodatečně dosledovány vraždy, ale už navždy zkaženo. Herci šli, konec bez konce, vraždy(když si je člověk stáhne) slušné. 45% a Záměrně 3* protože kdo ví, kolik z těch nízkých hodnocení tu bylo dík nudě, který byla způsobena ignorantským střihem. Pokud někdo stahuje, což by se určitě nemělo dělat!! tak ne 1:21 minutáž, ale 1:29! ()

Badmarshall 

všechny recenze uživatele

Tak nějak od tohoto druhu filmů čekám podobný průběh a vymýšlení různých způsobů vražd. Pár jich bylo docela fajn (posilovna a garáž), ale logika mi někam prchla, i když jí moc nečekám. Možná bych dal o hvězdu více, ale ten konec to totálně zazdil, nevím jestli se tvůrci nemohli rozhodnout jak to zakončit, ale byl to chaos. ()

solid

všechny recenze uživatele

Lidi, když jsem viděl trailer na tenhle film v kině před Harrym Potterem 7-1/2 tak jsem se smál, ješte dlouho po tom, co mě dorazil na závěr traileru "nečekaný" název filmu, který vypovídá asi sám o sobě a i o celkové kvalitě tohoto snímku. Ostatně vaše hodnocení stojí za mnou, ikdyž jsem film neviděl a ani neuvidím=D. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Betsy Russell, ktorá vo filme stvárnila seržantku Hamill, hrala aj v snímke Saw (2004). Keď jedna z osôb - Neil (Cody Kasch) - dostane prvý krát email, v pozadí beží práve tento film. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno