Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marek, důstojník z kriminálky, se rozhodne pomstít svého partnera a nejlepšího přítele, který byl zabit obchodníky s drogami. Zažádá si proto o přidělení do nové tajné jednotky, která má za úkol infiltrovat gang překupníků, kteří dovážejí hašiš z Maroka a pak ho v konvoji silných vozů převážejí z jižního Španělska do Francie. Tento thriller nové generace vychází ze skutečných událostí a kombinuje temné napětí a strhující akci. Šarm a energii vnáší do filmu Roshdy Zem, který získal na festivalu v Cannes Cenu pro nejlepšího herce za film Den vítězství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (53)

Jara_II odpad!

všechny recenze uživatele

V poslední době má Evropská produkce řadu akčních béček, které stojí za to shlédnout. Namátkou: 96hodin, Kurýr, Kurýr 2, Kurýr 3, Zastav a nepřežiješ, Zastav a nepřežiješ 2, Rallye smrti, Taxi nebo třeba Soudný den. Filmy na vypnutí mozku, bez ambicí, ale filmy které ve výsledku dobře pobaví. To stejné jsem čekal i od Rychlé akce. Ostatně název i obal to zjevně slibují, slibují - Rychlou jízdu. Film se naopak táhne, té rychlosti a akce tu taky není zrovna moc, jednoduše se snaží jít jinou cestou - jenže pokud jde o práci v utajení tak po shlédnutí Skryté identity nebo Miami Vice vám tento film bude připadat jako jedna delší epizoda z Kobry 11. ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Skôr sa to malo volať "Pomalá akcia", pretože toto je tak nehorázny nezáživný a nudný film, že som zvažoval aj nad odpadom. Takmer v polovici tohto chaotického filmu, som stále nevedel o čo tam vlastne ide. K tomu nesympatické herecké obsadenie mi tiež na kvalite veľmi nepridalo. Akčných scén je tam veľmi málo. 1* dávam za úvodný výcvik. Pár minúť čo som túto hlúposť dopozeral a už neviem ani o čom tam išlo. Skôr som pri tom zaspal, ako sa bavil. ()

Reklama

V.N. 

všechny recenze uživatele

Za hloupoučkým názvem filmu se skrývá lehce nadprůměrná evropská žánrovka, kladoucí velký důraz na luxusní a rychlá auta který mě zrovna moc neberou, ale přispívají k svižnějšímu tempu filmu. Událost kterou "Rychlá akce" popisuje si frantíci ještě trochu přibarvili, a i proto je tento film srovnatelný s jakýmkoliv jiným v rámci žánru. ()

jondoe 

všechny recenze uživatele

Od filmu z takym akcnym nazvom som cakal viac. Akcia na ktoru som cakal sa akosi nedostavila. Zaver filmu prisiel skor ako som si stihol uvedomit. Proste som stale cakal ze sa nieco stane a ono to skoncilo. Za zmienku hadam stoji len pekne nahananie na dlialnici a dobre obsadena zenska uloha. Inak je tento film ztrata casu a to myslim doslova. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky s velice podřenou kapotou. Film se ne náhodou jmenuje Rychlá akce, protože s takovou stopáží je s ním člověk téměř hnedka hotov. Nevýhodou jistě je velký nedostatek pořádné akce. Nenechte se zmást nadpisy jako francouské Rychle a zběsile, k tomuto filmu to opravdu moc nečuchlo. Spíše mě zaujalo okolí převážení drog. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Na začátku filmu se objevuje v několika záběrech stojící vozidlo, které je však vždy zaparkované jinak. (Terva)
  • Natáčení probíhalo na mnoha místech Francie, Španělska a Maroka. (Terva)

Reklama

Reklama