Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam, tak jako hrdinové předchozích dílů, má schopnost cestovat časem a účastnit se událostí. Tyto schopnosti využívá v chytání různých kriminálníků. Musí se ale držet jedné zásady - nesmí se integrovat do událostí, protože by to pak přineslo katastrofické výsledky. Jednoho dne ho jeho kamarádka z dětství poprosí o pomoc v nalezení její ztracené sestry. Během výpravy do minulosti však Sam poruší pravidla... (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (84)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takže asi takhle, první díl mě totálně zazdil a překvapil. Druhý díl mě totálně zklamal a nasral. No a po asi roce jsem šel do třetího dílu, bez větších ambicí. Ale nakonec je to milé překvapení, chtěl jsem dát původně 4*, ale pár věcí mi vadilo. Třeba celkové cestování v čase nebylo dostatečně využito, a ve filmu není ani mnoho postav takže mi bylo skoro po půlhodině kdo je vrah. Nicméně mě překvapil herec Carmack kterýho mám zafixovánýho jako hezouna co neumí hrát, tady mě poměrně překvapil. Je to slušný film na pozdí odpoledne. Jen mě ještě dostalo že závěrečné titulky trvají 11 minut! Film má tedy spíše 80 minut:-) ()

Brandon odpad!

všechny recenze uživatele

Revelation je výsměch elegantnímu mávnutí motýlích křídel. Výkon "herců" byl obskurní, nikdo z nich film absolutně netáhl. Ušmudlanej scénář a ubohé znásilnění prvního dílu. Zase nějakej idiot usoudil, že je třeba ještě tu dojnou krávu podojit a prasácky ji vyždímat. Zastřelit málo. P.S. Já se jednou shoduju s Bebáčkem, není možný. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Nikdy se nevrátíš, abys pozměnil svou minulost. Tento třetí snímek je hodně krvavej a je tak trochu krimi. Ikdyž každá cesta zpět opět dokáže pěkně zamotat budoucností. Ale to už víme. Hlavní hrdina se zde vydává do minulosti hledat vraha. Není to však tak lehké. CITÁT - Stvořil jsem sériového vraha........ Nakonec se z toho pro Sama vyklubal docela zajímavý anděl strážný. A jak to tak již v této sérii je zvykem, musíme se vrátit až na samý počátek minulosti, aby mohla vzniknout nová budoucnost. Hip-hop mi k filmu vůbec nesedí. Mohli si ho odpustit. CITÁT - Máš pro nás určitě spoustu historek......... Povedený a ničím nepřekvapující film. ()

suicide 

všechny recenze uživatele

Když byla natočena dvojka, považoval jsem zo za omyl, který jsem zhlédnul jen ze zájmu. Podobně překvapený jsem byl, když jsem se dozvěděl o natočení trojky, ale musím uznat, že oproti dvojce se nejedná už o takovou blbost. Koncept filmu doznal jistých nutných změn, takže nejde o úplné kopírování originálu, jak to zkoušela dvojka, ale přesto pořád docela hovadina a tři hvězdičky dávám, abych trojku dostatečně odlišil od toho příšerného odpadu, kterým nás poctili tvůrci dvojky. ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Film je poměrně slušně zpracovaný, ale jsem opravdu alergický na typy snímků, používající název svých předchůdců a majících přitom minimum společného. Oproti předchozím dílům (naprosto excelentní jedničce a spíše průměrné dvojce) tu máme sice dalšího "cestovače" v čase, ALE.... Tohle je bohužel velké ALE, jelikož celá myšlenka cestování pouze pomocí zapsaných či vyfocených vzpomínek se mění na lítání do kteréhokoliv data, co si hlavní hrdina vzpomene. Snímek se stává podprůměrným také kvůli celkovému nepochopitelného zmatku ve změnách přítomností a i když je vyústění překvapivé a celý film by posunul o příčku výše, má smůlu. ... Prostě a jednoduše, jde o """pokračování""" => musí nastat konfrontace s předchůdci. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Na plagáte filmu je zobrazený motýľ, ktorý zďaleka vyzerá ako skutočný, no ak sa bližšie prizriete zistíte, že je poskladaný z odtlačkov prstov, DNA a tvárí zavraždených. (Greenpeacak)
  • Film mal premiéru na festivale hororov After Dark Horror Fest, ktorý je známy aj pod názvom 8 Films to Die For. (Greenpeacak)
  • Natáčalo sa od roku 2008 v USA a to najmä v Detroite a v Kanade. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama