Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný pár z Manhattanu, právník Paul Morgan a realitní agentka Meryl Morganová, žije odděleně. Odcizili se kvůli Paulově nevěře, ale klíčem problému je i to, že si už nejsou tak blízcí jako dříve. Paul se Meryl, která o něj ztrácí zájem, zoufale snaží získat zpět. Pozve ji na večeři a cestou zpátky se stanou svědky vraždy. V rámci programu na ochranu svědků dostávají novou identitu a jsou přesunuti ze svého milovaného New Yorku do malého městečka ve Wyomingu, kde se jich dočasně ujmou Wheelerovi. Tady se budou muset tito typičtí obyvatelé velkoměsta naučit vyjít s nevyzpytatelnou přírodou, přežít setkání s medvědy, naučit se, jak žít na venkově bez sekretářek či kariéry, a postupem času i jak být manželé. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (258)

Sofia 

všechny recenze uživatele

Otřepané vtipy a naprosto nesourodá dvojka Parker-Grant. Film měl být zřejmě vzpruhou v jejich upadající kariéře, ale žádným milníkem se rozhodně nestane. Sarah Jessica Parker představuje strašně protivnou ženskou, která v životě nezapnula sporák a nevytáhla paty z NY (asi tak desetkrát horší Carrie ze SATC) a Hugh Grant celou dobu jen mumlá kraviny svým roztomilým britským akcentem. Story je naprosto průhledná, ještě že na Wyomingskou přírodu se alespoň hezky kouká. Nejlepší výkon tu podal ten medvěd :-) ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Od dua Lawrence - Grant se mi líbil film Hudbu složil, slova napsal takže jsem se na Morganovi docela těšil a doufal jsem, že na tenhle povedený film navážou. Boužel se tak nestalo a Morganovi se zařadí boužel do dlouhé řady stupidních romantických komedií. Hugh Grant předvedl docela standartní herecký výkon za to Sarah Jessica Parker by mohla hrát třeba ve VéKáVéčkách. Vtipných scének boužel velmi málo a příběh je až moc průhledný a doslova dementní. Což jsem sice čekal, ale doufal jsem, že se sem tam zasměju. 2* za solidní lokace a Granta. ()

Reklama

baruss odpad!

všechny recenze uživatele

Tuctová nevtipná romantická komédia, ktorú ešte ku dnu tiahne nehorázne zlý herecký výkon Hugh Granta. Viem o čom hovorím. Stačí si pozrieť galériu a pochopíte, aké nehorázne zlé úškľabky vo filme používa. Môj amok vyvrcholil tým, že som musel pri každom zjavení Granta na plátne vztýčiť fuckera a zamrmlať si pod nos nejakú nadávku. Našťastie som sedel v úplne hornom rade v kúte a čo najďalej od intelignetých ľudí. Keďže filmom ktoré ma nahnevajú dávam zvyčajne ohodnotenie odpad!, musím povedať, že možno si to ten film ani nezaslúži. Keby tam hral namiesto neho akýkoľvek iný niemand tak - jednak je to film po ktorom pes neštekne, - a rozhodne by to bol výsledný efekt lepší. Ja som citlivý človek, čo sa prejavilo aj na mojom správaní v kinosále, a rozhodne si neželám aby niekto iný prišiel k ujme vďaka tomuto filmu. Hlavne tým, že sa sa nehorázne strápni svojím nekontrolovaným záchvatom zúrivosti, resp. že investuje peniaze do filmu a nakoniec sálu opustí aby svojmu nekontrolovanému záchvatu predchádzal. V konečnom dôsledku Vám peniaze nikto nevráti, jediná šanca je žalovať distribučnú spoločnosť za spôsobenú ujmu (záchvat, ktorý pošpinil Vaše dobré meno), proces bude trvať desiatky rokov a zrejme aj tak nič nevysúdite, lebo žalovať dsiribučnú spoločnosť, za to že jej film je zlý a vyhrať? no neviem. (Mido by už musela byť v nehoráznom bankrote : )) Čiže ak tam niekto chce ísť len kvôli tomu aby z toho vytrieskal prachy - tiež neodporúčam. Ak Vás okolnosti donútia navštíviť tento film (blíži sa Valentín, ste cinefil a tak) a máte pocit, že oný spomínaný záchvat by sa Vás mohol týkať, odporúčam skoré premietacie doby v pracovné dni, vtedy je kinách pomerne menej ľúdi, a miesta na sedenie v kútach kinosály. GL ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Je načase zavést program ochrany publika a odstřel škodné v žánru romcom. Jak průzračná synopse : vesničani jsou zaostalí balíci s koněm, koltem a kloboukem, Newyorčani od civilizace odtržené, zdegenerované slečinky a ústřední duo má na mušce nájemný assasin, takže se velkoměstská fauna vypustí na divoký Západ. Zabít by si teda zasloužili, za neurotické slepičení (ona), za toporné slabošské pitvoření (on) a zápornou chemii (oba) P.S. Mám ráda SJP v Sexu, Hugha v Notting Hillu i Love Actually, od Lawrence se mi líbilo Hudbu složil, slova napsal a stereotypy New York- venkov mě bavily třeba ve Sweet Home Alabama. Už zříte, jak šílený film to musí být? 3/10 (simultanni projekce) P.S. Souhlas se Sofií, medvěd vede. ()

made1 

všechny recenze uživatele

Tak tady venkov dokonale nakopal městu zadek... Opravdu, věřte mi, opravdu jsem se těšila na tuto komedii, i přes většinu místních komentářů, ale tahle dvojce byla stejně nešťastná jako Vince Vaughn a Reese Witherspoon ve filmu Čtvery Vánoce. Věřila jsem jim akorát na začátku, když se fakt nemuseli. Chtělo by to víc akce a propříště nedovolit Grantovi americké filmy, protože tam je sice pořád stejně vtipný, ale nefunguje to dohromady s tím ostatním. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Režisér Marc Lawrence napsal i scénář. (M.B)
  • Dej filmu sa odohráva v mestečku Ray, štát Wyoming. V skutočnosti takéto mesto neexistuje. Paradoxom je, že sa natáčalo v mestečku Roy, Nové Mexiko. (Real Tom Hardy)
  • Filmové kopie byli poslány do kin pod kódovým označením "High Stakes". (c.tucker)

Reklama

Reklama