Reklama

Reklama

Olive je úplně obyčejná holka, není nijak zvlášť oblíbená a někdy má pocit, že je dokonce neviditelná. Přátelí se pouze se spolužačkou Rhiannon, která se ji snaží vytáhnout o víkendu kempovat. Olive nemá náladu, a tak si vymyslí, že má rande s vysokoškolákem Georgem. Po víkendu kamarádka hoří nedočkavostí a chce z Olive dostat nejmenší podrobnosti o jejím rande. Ta popustí uzdu své fantazii a vytvoří romantickou ságu o tom, jak s ním přišla o panenství. Olivino líčení fiktivního milostného zážitku ovšem zaslechla náboženská fanatička Marianne. Během chvíle to ví celá škola. Dívce nejprve vadí, že ji všichni odsuzují a probírají její sexuální život, nakonec si ale začne na svou popularitu zvykat. To všechno se ale brzy změní... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (626)

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.6/10] | me: Ako tu už niekto spomenul - trailer sľúbil viac než film dokázal ponúknuť. Celý film som presedel čakaním na niečo čo by ma pobavilo, upútalo, zaujalo, ... ale nič takéto sa nedostavilo. Hodina a pol uplynula a ja som bol stále v tom istom rozpoložení ako na začiatku filmu. Proste nič si nezískalo moju pozornosť natoľko, aby to pozitívne ovplyvnilo môj celkový pocit. Dej je veľmi priamočiary, veľa sa rozpráva o ničom a čas plynie. Emma Stone je síce veľmi zaujímavý typ herečky, ale len to mi nestačilo. Prívrženkyne Gilmore girls sa na to budú pozerať síce inými očami, ale mňa si tento snímok nezískal sňáď ničím. Film skončil a ja som sa pýtal sam seba: "Kde je ten film, ktorého trailer som videl ?" Už dnes poobede naň zabudnem. [2 a pol*] ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Považujete Emmu za skutočne atraktívnu? Pehatá ryšavka je len priemerom, čo bežne môžete stretnúť na ulici. Amanda Bynes vo vedľajšej úlohe je len slabým odvarom toho,čo bývala, a to sa písal ešte len rok 2010. Keď k tomu pridáme minimalistický scenár úrovne nielen podpriemernej ale zbytočne „vyšperkovaný“ vulgarizmami a dementnými rodičmi, dostaneme sa k odpadovej teenegerskej záležitosti, ktorá určite nie je komédiou. Veľká úbohosť. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavý nápad (sám, když o mě někdo vypráví nějaké kraviny, ještě to přifouknu), zajímavé obsazení (pro mě zatím asi nejlepší a nejpříjemnější výkon Lisy Kudrow, na druhou stranu, jsem rád, že Amanda Bynes přestala hrát). Emma Stone je hodně zvláštní a zajímavá, rodiče její postavy mě hodně bavili. Snad pro tu cílovku je t nakonec zabalené do lehce tuctového pozlátka 2,5* ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Překvapivě slušná teen komedie, která je inteligentnější a zábavnější než by se na první pohled mohlo zdát. Vtipné vyprávění o panenské středoškolačce, která si svou třídní úspěšnost, zajišťuje lhaním o svých sexuálních dobrodružstvích, tak dlouho, až se jí to vymkne z rukou a náprava bude těžší než se zdá. Emma Stone je výborná a řada scén i dialogů opravdu vtipná. Slušné překvapení, kterému chybí jen o něco větší odvaz. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Určitě nadprůměr ve svém "žánru". A to díky určité originalitě provedení (které by mi jindy mohlo vadit, ale tady OK), hlasu a obecně projevu Emmy Stone a pak několika vtipným dvojsmyslům. A zapomněl jsem dodat, že se nejedná o "typickou" americkou úchylárnu, ale byť jde o teen komedii, má určitou úroveň. 68% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (30)

  • Na jedné z protestujících cedulí se píše "Exodus 20:14", což je jedno z 10 přikázání hlásící „Nemáš se dopouštět cizoložství“. (hellstruck)
  • Webová adresa http://FreeOlive.com, která se ve snímku objeví, ve skutečnosti odkazuje na stránky společnosti Sony Pictures, která za filmem stojí. (Džejkop)

Související novinky

Dámské posily...

Dámské posily...

04.10.2010

...pro tři napjatě očekávané projekty. Především je tady Emma Stone (foto), jejíž hvězda prudce stoupá už od Zombielandu a nedávno si připsala na konto nečekaný hit Easy A. Teď se z ní stane učiněná… (více)

Reklama

Reklama