Reklama

Reklama

Lovec kořist

(festivalový název)
  • USA Hunter Prey
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Vesmírná loď Prometheus spadla z oběžné dráhy. Komunikační systémy a systémy na podporu života jsou zničeny. Kritická situace: Stav posádky a vězně je neznámý. S rozkazem chytit mimozemského vězně a zanechat jej naživu, se musí posádka přeživších vydat na opuštěné a pusté planetě do nebezpečné hry na kočku a myš s uprchlým vězněm. Kdo je lovec a kdo je jeho kořist? (mrqe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Na neobydlené planetě ztroskotá vesmírná loď převážející velmi důležitého vězně. Rozkaz shora okamžitě zní - vězně zadržet (ale nezabíjet!), a vyčkat do příletu evakuační lodi. Lehko se to řekne, ale hůře udělá - zvlášť když se onen vězeň nechce smířit s jakýmkoliv zajetím, a začíná se docela efektivně bránit... To je zvláštní, jak když člověk k filmu přistupuje jako k levnému béčkovému scifi, jak se z něj povětšinou vyklube docela příjemná podívaná - například starý známý Pitch Black (Černočerná tma) a nebo právě Hunter Prey. Sice jsem byl v prvních asi deseti minutách znechucenej až přílišnou kopií výše zmíněného (vesmírná bouračka, cizí planeta, uprchlý vězeň) - ale s každou další scénou se mi Hunter Prey začínal dostávat pod kůži, a na konec jsem byl docela dost nadšenej. Nerad bych prozrazoval cokoliv ze zápletky, ale musím říct, že jsem byl hodně překvapenej, a za příběh určitě dávám palec nahoru. Stejně tak efekty (proč utrácet desítky miliónů za kulisy a vizuální efekty když postačí jedna neobyčejně obyčejná poušť), herci - prostě všechno. Líbilo se, a moc. ... ()

Venous666 

všechny recenze uživatele

Já to říkám furt, jak je to 5km a dále od povrchu Země, tak film má u mě už jasné plus. A to se týká i o Hunter Prey. Poušť, pár lovců a jedna kořist. Ze začátku jsem si myslel, že ta kořist je nějaký emzák ze vzdálené galaxie, ale ono je to úplně jinak. Dialogy jsou v plusu. Lovci mají vojenskou mluvu a snaží se podle toho chovat. Velmi odpočinkový Sci-fi filmek ... 60% ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu se ohromně podepsala jeho nízkorozpočtovost. Tvůrci by pravděpodobně předvedli mnohem víc, zapojili by tam více ras, více postav a více bojů, nedostatek peněz to všechno zhatil a tak zůstaly jen dobré masky a zajímavá zápletka. Stopáž je průměrně dlouhá, ale v tomto filmu občas působí nekonečně. Chvílemi nenabízí nic jiného, než chození po poušti a to je dost málo. Závěr je trochu překombinovaný, ale přesto celkem inteligentní. 66% 23.08. 2010 ()

Fr 

všechny recenze uživatele

NEPŘEŽÍVAJÍ DRUHY NEJSILNĚJŠÍ, ANI NEJINTELIGENTNĚJŠÍ. PŘEŽÍVAJÍ TY DRUHY, CO MAJÍ NEJVĚTŠÍ SCHOPNOST SE PŘIZPŮSOBIT...(Charles Darwin)....... /// Jednoduchá transportní mise se zvrtla. Převáženej organismus sejmul posádku a loď (kosmická) havarovala. Jsou na něj teď kdesi v poušti ,,jen“ tři a mají 100 hodin do evakuace..... Vyhoďte na poušť pár chlápků ve sci-fi oblečcích, zařiďte měniče hlasů, ,,plazmový“ zbraně..... ještě samozřejmě to nejdůležitější!!! PŘÍBĚH! Skandální odhalení po 30ti minutách? Co chtěj hrát dál? Žádnej debatní kroužek....., trochu boje, lehce naznačený charaktery a ,,on“, POSLEDNÍ SVÝHO DRUHU! Říkám vám – ZAJÍMAVÝ!!! Uplést z hovna bič? (Ale jo...) Ovšem dokázat s ním prásknout? Tož zkuste tohle levňoučký povídání o hvězdných křížových výpravách.... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Už (nebo ještě?) trochu pamatuju. 2.) Jsem poslední svýho druhu 3.) Nesnáším drahý ,,sračky“. 4.) Thx za titule ,,fčelí medvídek“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Tak jsem jednou dostal chuť na scifi a našel tenhle film. Moc jsem od něj nečekal a s pocitem, že si u něj odpočinu, se do něj bezhlavě pustil. Opominu jednu věc a to, že masky vypadají jako ze Star Wars a při prolézání galerii jsem si před shlédnutím říkal o co asi pude. Mno a následně už jsem byl vtažen do děje, samotný příběh je vážně jednoduchý a kromě honění po poušti se mnoha věcí opravdu nedočkáme. Mám rád zamotané příběhy, ale sem mi jaksi ten jednoduchý seděl mnohem více. Filmařsky jde o poctivou práci a je s podivem jak si režisér vystačil s tak málem, jedna poušť a dva tvorové, toť vše co dostanete, miň věcí uvidíte snad už jenom v novoročním projevu prezidenta republiky. Ok nebudu tvrdit ani to, že se tu hraje na nějak velkou originalitu, taky že ne a onen závěrečný zvrat to potvrzuje úplně nejvíc jak to jde. Nevím, všechno pohromadě to však funguje jako švýcarské hodiny a na evidentně nízko rozpočtový snímek jsem toho dostal víc než jsem chtěl. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Filmovalo sa vo federálnom štáte Mexika s názvom Baja California, nachádzajúcom sa na severe Kalifornského polostrova. (MikaelSVK)
  • Pracovným označením filmu bol názov Untitled Sandy Collora Project. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama