Reklama

Reklama

Oni 2: Noční kořist

  • USA The Strangers: Prey at Night (více)
Trailer 2

Rodinu, která se na noc ubytuje v odlehlém kempu, navštíví tři maskovaní psychopati a podrobí je zkoušce až po ty nejzazší meze. (Vertical Entertainment)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (187)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

První díl byl Home Invasion,což je pro mne vždy vítané téma, ale dvojka je už prostorný kempový slasher, který je snadno zaměnitelný s desítkami jinými. Potěší však slušná technická stránka, fajn trio záporáků, umírající postavy jak kladné, tak záporné, retro songy navozující feeling 80´tek a celkem dravých finálních 20 minut, kde dojde i na trošku krve, jinak v tom nic výjimečného nevidím. Na jedno podívání v pohodě, ale mohlo to být lepší. 60% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Kdybych nevěděl,kdo film točil,tipnul bych si,že Joseph Zito,hvězda hororu osmdesátek.Prvni Cizinci byla díky hnusný Liv skoro nekoukatelná sračka,a moje dvě hvězdice jsou ještě moc.Strangers 2 zprvu vypadali o něco lépe,ale postupně to upadá až na podobnou úroveň jako předchůdce.Nelogočnosti,klišé,navíc pokud má bejt u mě horor úspěšnej,musí násilí zápornejch postav opětovat alespoň zčásti ta kladná strana,jinak je to jen nudná vykosovačka.Tady je to od scén u bazénu už úplně na palici,prostě zabili jste mi rodinu,nadělám z vás kaši,pokud mám možnost.Roberts podle výsledku jede na slušnym matroši.30%. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

„Proč to děláte? A proč ne?“ Odpověď jednoho z Nich na otázku, proč vraždí a zároveň i na to, proč byl tenhle film natočen. V prvním případě je to to jediné, co na snímku chválím a jedna věta věru není moc. V druhém případě bohužel smutná realita, kdy relativní úspěch nějakého hororu vybízí další a další „režisérské downy“ k rozšiřování daného universa. Příště to bude určitě Oni 3: Zrození zla, jak taky jinak. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Nechápu. Osmdesát minut dělá film strašně moc věcí blbě. Tý rodinný omáčky na začátek je až neúnosně moc, postavy umíraj bez jakýkoliv emoce a lákavýho prostředí kempu si skoro ani nevšimnete. Jenomže pak přijde pět minut u bazénu, Bonnie Tyler a jedna z nejlepších hororovejch scén, co jsem za posledních pár let viděl. Prostě nechápu. Taky nebudete. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Oo jak strašně pobuřující, děsivé a na rok 2018 strašně originalní, že si to i z nějakého důvodu zaslouží být v kině..ještě do toho všeho postavy, který jsou na přes držku hlavně ta emo píča a pak ještě ty trapný kundy s maskama a nožem z těch šel strach asi jako z květináče.. tohle prostě muselo jít do kin..takových filmů je strašně málo..jo a nezapomínat, že to podle skutečný události! Stalo se to v chánově minulej pátek a zrovna tak to bylo! Jenomže né tak odlehčený, ve skutečnosti šlo fakt o kejhák a né o nějakou hajd end sýk ubrečenou sračkoidní hovadinu měkčí než puding. To i z Regíny z vyvolených šel větší strach a to nemusela mít ani masku, měla botox a ten děsil i bez strašidelný hudby. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (6)

  • Písnička, která hraje na začátku filmu, je „Kids in America“ od Kim Wilde. Ve scéně v koupelně hraje „Live It Up“ od Mental As Anything. Ve 43. minutě hraje „Night Moves“ od Marilyn Martin. Ve 47. minutě hraje „Cambodia“ od Kim Wilde. U bazénu hraje „Total Eclipse of the Heart“ od Bonnie Tyler. Závěrečná písnička je „Making Love Out Of Nothing At All“ od Air Supply. (Duoscop)
  • Film vyšel přesně deset let po prvním dílu. (Worry77)
  • Celosvětová premiéra proběhla 7. března 2018 v Belgii. (Varan)

Reklama

Reklama