Reklama

Reklama

Oni 2: Noční kořist

  • USA The Strangers: Prey at Night (více)
Trailer 2

Rodinu, která se na noc ubytuje v odlehlém kempu, navštíví tři maskovaní psychopati a podrobí je zkoušce až po ty nejzazší meze. (Vertical Entertainment)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (187)

mzss1 

všechny recenze uživatele

(61%) První ONI mi také nepřišel jako nějak nápaditý a světoborný horor, ale vcelku to zabavilo tak jsem ty slabší 3* dal. Zde se mi to jevilo o malý stupínek lepší, prostě opět jednohubka na zabití volného času. Vyvražďovaček bylo pár, některé byly slušně krvavé a především v těchto vraždících scénách hrála super hudba – prostě známé songy, což dávalo filmu tu správnou ujetost. Konec už byl samozřejmě dost přehnaný, ale co už. Zabavilo mě to, nenudilo, tak proč ne? ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Kdybych nevěděl,kdo film točil,tipnul bych si,že Joseph Zito,hvězda hororu osmdesátek.Prvni Cizinci byla díky hnusný Liv skoro nekoukatelná sračka,a moje dvě hvězdice jsou ještě moc.Strangers 2 zprvu vypadali o něco lépe,ale postupně to upadá až na podobnou úroveň jako předchůdce.Nelogočnosti,klišé,navíc pokud má bejt u mě horor úspěšnej,musí násilí zápornejch postav opětovat alespoň zčásti ta kladná strana,jinak je to jen nudná vykosovačka.Tady je to od scén u bazénu už úplně na palici,prostě zabili jste mi rodinu,nadělám z vás kaši,pokud mám možnost.Roberts podle výsledku jede na slušnym matroši.30%. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Krásný film. Jak už všichni známe z jedničky, máme tu sakra drsné vrahouny, které by nezastavila ani armáda a pak pár debilů, co se nechají dobrovolně zabít. SPOILERY No fakt! Vrah přijde, bodne maminku a maminka nic a kouká. Ale vrah není jen jeden, jsou tři - blondýna, nesmrtelný rybář z Tajemství loňského léta (soudě podle toho, že přežil snad tři smrti naráz a stejně měl sílu sekat sekerou) a holka co se převlíká za panenku. A pak tu máme oběti - rodinu, u které otec a matka musí být sourozenci, jinak by asi nebyli tak hloupý. Pak tu máme solidní a drsné lekačky. No fakt! Já bych se nějaké možná i lekl, kdyby mi bylo 10 a byl bych tlustá holka koukající na Disney Channel. Naštěstí to má dobrý konec, i když pozor, vrah asi žije! (no dyť tam je ten rybář) A jak to bylo napínavé! Ani jsem nedýchal, když jsem si v mobilu četl knihu! V tom filmu se asi tak něco dělo, ale nebavilo mě to, tak jsem si jednoduše četl něco, co má hlavu a patu, ne jako tahle zbytečnost v hororovém světě. Teď už vážně. Dvojka je oproti jedničce příšerná a to jednička je strašná. Tady je více nelogičností, jediné pozitivum jedničky napětí zcela zmizelo a postavy jsou otravné. Všechny. Do toho je vše dokresleno špatně vybranou hudbou (osmdesátky? to, že jsou z toho všichni hotoví u Stranger Things, kde se to taky nehodí, neznamená, že tady bude) a nejstupidnějšími smrti pod sluncem. Ale bavil jsem. Bavil jsem hlouposti celého filmu, bavil jsem se tomu, jak se to snaží být strašně moc děsivé, smál jsem se všem těm nelogičnostem, takže za to 1*. Je to aspoň komedie. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dvojka, ktorá vlastne ani nie je dvojkou, no skôr akousi samostatnou, osobitou “jednotkou”, pričom v istom slova zmysle, je úplne inou, žánrovou odrodou. Absolútny súhlas s názorom, kým bola prvotina čisto atmosferická “zábava”, pokračovanie sa nesie v mierne odlišnom, “exploiďáckom” duchu. Preto je strašná škoda, že gore ako také, nedostalo takmer žiadnu “šancu”, keďže info v úvode: “True Story”, už dnes nijak mimoriadne nevystraší. Každopádne, Ja som rád, za tú odlišnosť spravovania, pričom hudobný doprovod počas celého diania, bol doslova skvostný! ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Hororový výbuch. Johannes Roberts si zapomněl vyměnit žábry za plíce a jeho úspěšný předloňský ponor ke dnu oceánu tak zákonitě vyústil v tuto suchozemskou agonii. Jakožto zdejší hororový expert vždy detailně zkoumám metodu režisérovy práce, jenže Roberts pohříchu s žádnou nepřichází. Ve svém snímku pouze řetězí násilné scény a modlí se za následnou funkčnost takto vzniknuvšího celku. Zázrak se pochopitelně nekoná a divák je tak vystaven očekávané atmosferické sterilitě, kterou ještě umocňuje obzvláště slabomyslný scénář. Nezbývá mi tedy nic jiného, než The Strangers: Prey at Night ohodnotit odpadem. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (6)

  • V pôvodnej verzii scenáru bola zakomponovaná postava Kristen McKay (Liv Tyler) z prvého filmu, ktorá mala byť hneď v úvodnej scéne zavraždená. (molcan2)
  • Natáčení začalo 30. května 2017, natáčelo se v Kentucky a Ohiu (USA). (Varan)
  • Film vyšel přesně deset let po prvním dílu. (Worry77)

Reklama

Reklama