Reklama

Reklama

Dostaň ho tam

  • USA Get Him to the Greek (více)
Trailer
Komedie / Hudební
USA, 2010, 105 min

Scénář:

Nicholas Stoller

Hudba:

Lyle Workman

Hrají:

Jonah Hill, Russell Brand, Rose Byrne, Colm Meaney, Lino Facioli, Sean 'Diddy' Combs, Dee Snider, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Robert Seay, Elisabeth Moss (více)
(další profese)

Aldous Snow, britská rocková hvězda, vydává nové album, které je absolutní propadák. Následkem zdrcujícího rozchodu a potápějící se kariéry to s ním jde z kopce. Kvůli drogám a alkoholu má zakázaný styk se svým synem. O pár měsíců později, v Los Angeles, Aaron Green, mladý pracovník hudebního nakladatelství Pinnacle Records, přijde s nápadem uspořádat výroční koncert kdysi slavného rockera Aldouse Snowa, který v Greek Theatre vystoupil v roce 1999. Sergio Roma, šéf nakladatelství, je nápadem nadšen a tak tři dny před vystoupením pověří Aarona, aby osobně dopravil zhýralého zpěváka z Londýna do Los Angeles a dostal ho v použitelném stavu na pódium amfiteátru Greek Theater. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (559)

kinej 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že Geth him to the Greek más slabší momenty. Především ty, ve které se snaží sdělovat vážnější pravdy o životě o vztazích atp. Jinak je to, ale vážně zábavný film, u kterého jsem se smál opravdu nahlas zplna hrdla, což už mě dlouho nepotkalo. Parodie na typickou rockovou hvězdu a její hvězdné manýry je trefou do černého. Russel Brand svou postavu opravdu vystihnul výborně. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pseudokomický blábol, ktorý využíva Aldusa Snowa - inak skvelo napísanú Segelovú postavu - a pretvára ho v nejakého hrdinu z bolesťou na duši, ktorý je vlastne kráľom šoubiznisu. Tento film je úplne mimo čo sa týka časovania humoru, sympatických postáv, alebo zmysluplného deja. Cecky a drogy, to všetko tu pôsobí samoúčelne a keď sa to zopakuje po desiaty krát tak si vlastne uvedomíme že film vlastne nikde nespeje a keď hej, tak len k predvídateľnému koncu. Toto je jedno z najhorších sklamaní v celej tvorbe Apatowa.. Ale Tom Felton ma pobavil. ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Oproti Forgetting Sarah Marshall se tu dost přitvrdilo - většina fórů je postavených na vulgaritě, sexu, alkoholu, drogách (+ důsledcích typu zvracení nebo tropení výtržností) a vysmívání se současnému showbusinessu (skladba African Child na začátku je dokonalá). A docela dobře to funguje. O tom, jestli se vám film bude nebo nebude líbit v zásadě rozhodnuje to, jestli vám přijde vtipné, jak jedna postava tahá druhé za značného řevu z konečníku balíček s heroinem. Tvůrci si klidně mohli odmyslet jakékoli další rádobyvážné dějové linie, které jenom zdržují a nudí. Celkově cca 75 %, ale kdybych hodnotil jenom první půlku + hulení Joeffreyho, klidně bych se blížil pěti kouskům. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Úvodní čtvrthodina perfektní, neřku-li bezchybná. Zbytek se pak každou další minutu vleče stále pomaleji. Fórky vyprchávají, trapnost se nedaří šikovně zatlačovat do pozadí (doslova), a i když sem tam pomůže i nějaké to bezvadné cameo nebo sranda, kterou si dělají ikony Hollywoodu samy ze sebe... prostě to nestačí. Za střízliva tři hvězdy, pod vlivem drog se neodvažuji hodnotit. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Russel Brand ma irituje už len svojím vzhľadom, vystupuje ako by bol nejakým upgradovaným Bradom Pittom, a pritom je to sušienka závislá na rôznych veciach. Takýto typ „humoru“ je podľa mňa stoka. Všetko veľa škodí a v jeho prípade je to vždy celé presexualizované + tu pridáva aj stupídny fekál. Nie je to moja šálka kávy, aj keď malým pozitívom bolo všimnúť si Meghan Markle vo filme. O tejto herečke som totiž do čias, kým sa neprisobášila do anglickej skostnatelej kráľovskej rodiny, nikdy nepočul. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (12)

  • V čestných rolích se objeví nejen mnoho osobností hudebního světa, ale také držitel Nobelovy ceny za ekonomiku Paul Krugman. (Coldrex)
  • Celosvětová premiéra proběhla 25. května 2010 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Související novinky

Další černá vlajka na obzoru

Další černá vlajka na obzoru

03.08.2010

Britský komik Russell Brand, který se tento týden vrací do našich kin jako excentrický rocker z Kopaček v spin-offu Dostaň ho tam, touží po šermování a plavbě na rychlé lodi. Ve filmu studia 20th… (více)

Reklama

Reklama