Reklama

Reklama

Dostaň ho tam

  • USA Get Him to the Greek (více)
Trailer
Komedie / Hudební
USA, 2010, 105 min

Scénář:

Nicholas Stoller

Hudba:

Lyle Workman

Hrají:

Jonah Hill, Russell Brand, Rose Byrne, Colm Meaney, Lino Facioli, Sean 'Diddy' Combs, Dee Snider, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Robert Seay, Elisabeth Moss (více)
(další profese)

Aldous Snow, britská rocková hvězda, vydává nové album, které je absolutní propadák. Následkem zdrcujícího rozchodu a potápějící se kariéry to s ním jde z kopce. Kvůli drogám a alkoholu má zakázaný styk se svým synem. O pár měsíců později, v Los Angeles, Aaron Green, mladý pracovník hudebního nakladatelství Pinnacle Records, přijde s nápadem uspořádat výroční koncert kdysi slavného rockera Aldouse Snowa, který v Greek Theatre vystoupil v roce 1999. Sergio Roma, šéf nakladatelství, je nápadem nadšen a tak tři dny před vystoupením pověří Aarona, aby osobně dopravil zhýralého zpěváka z Londýna do Los Angeles a dostal ho v použitelném stavu na pódium amfiteátru Greek Theater. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (559)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmov typu "nebolo to zlé, ale mohlo to byť omnoho lepšie". Niektoré pasáže sú vynikajúce a veľmi vtipné (celá úvodná strihová sekvencia s videoklipom a televíznymi rozhovormi, running joke s Larsom Ulrichom, väčšina výstupov P.Daddyho), iné zase trápne až otravné (nonstop zvracajúci Jonah Hill, celá pasáž u otca vo Vegas). Dialógy nie sú príliš dobre napísané a réžia a strih sú miestami na päsť. Vzhľadom na to, že u mňa osobne išlo o masochistický zážitok (oboch hlavných predstaviteľov z duše neznášam), tak výsledok je pozitívny. :-) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Krok (a kousek) zpátky.. Asi každý bude nový snímek Nicholase Stollera srovnávat s předchozími Kopačkami. Může za to logicky Russell Brand ve vedlejší roli excentrického zpěváka s dokonale úchylnými pohyby a nechutně dlouhým jazykem. Coby Aldous Snow se objevuje i tady a k němu tvůrci přihodili podržtašku Aarona z nahrávacího studia. A hlavně dosud i Aldousova skalního fandu. Tenhle tlouštík musí pološíleného zpěváka dostat z kolébky fotbalu na výroční koncert do Ameriky. Stihnou se solidně vylít, několikrát poblít, leckoho zurážet a ještě si pokecat o životních pravdách. Těšil jsem se, a to moc. Ale tohle šlo místy úplně mimo mě. Zklamala mě totální nevyrovnanost snímku. Někdy se divák popadá smíchy za břicho, jindy jen čeká co přijde, a ono nic nepřichází. A to jsou třeba i desetiminutové pasáže. A to už je sakra problém. Chemie mezi nimi ústřední dvojicí sice jakž takž funguje, ale co naplat, když mě scénář humorem i tím pověstným feelingem prostě minul. Vážné momenty navíc nefungují. Herecky bez větších výhrad, překvapí Rose Byrne k ní netypické roli. ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Přímočará zápletka stavějící na konceptu různých mýtů o rockových superhvězdách. Bohužel Aldous Snow není žádná rocková superstar, ale mužská dospělá varianta vysmívané Miley Cyrus, přičemž není možné určit, nakolik je tato podoba záměrem scenáristy. Prostoduchý "úkol" hlavního hrdiny - dostat tohohle zhovadilého zpěváka z Anglie na vlastní koncert, je prokládán hlavně ke konci neuvěřitelnými dějovými zvraty. Celkově snímku dominuje přehršel více či méně povedených vtípků točících se kolem sexu a drog (kterých je na můj vkus občas až moc). Scenárista si asi myslel, že vtip bez sexuální narážky a pěti sprostých slov není dost vtipný, ale v téhle smršti jsem byl docela vděčný za jakékoliv zvolnění. Tím je například všude citovaná chlupatá stěna a nejrůznější camea (Tom Felton, Lars Ulrich). Ta působí zprvu jako vítaná zpestření, ale jsou vlastně hrozně samoúčelná, skoro jako by podtrhovala, jak je film chatrně vystavěný - hlavně na tom setkání s Malfoyem je to dost vidět. Vždyť to ve filmu nemá vůbec žádné místo! Ale dost paradoxně si právě tohle divák asi dobře zapamatuje. _____ Různé narážky na černochy mají asi dokazovat, jak je autor scenáře nad věcí a bez předsudků, prostě ne-politicky korektní, ale v podstatě jsou dost hrozné (ačkoliv u "Vlastním 21 podniků Kuřecí ráj" jsem se zasmál). Jo a Jonah Hill vyrostl do neuvěřitelných rozměrů a není radost se na něj dívat. Russell Brand zase zjevně umí jen jednu pózu, jak lze vysledovat už z Kopaček, ale nic proti tomu, je to prima póza. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Excelentně vulgární exhibice ostrovního týpka; páně Branda. Russellova postava je alkádo jako hrom, má přízvuk a zároveň kocovinu, jež ho nutí filozoficky rekapitulovat život. Kritika trapnýho pozlátka showbiznisu a kopanec do úsměvu vykalkulovaným Pařbám etc. Russell to zahrál s přehledem a evidentně s prstem v nose. Bravo! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No jak Hill, tak Brand si zaslouzili nejakou hlavni roli, tady se navic zurocil jeho brutalni zpevak Snow a je tu i jeden odkaz na Kopacky, ale po pravde receno, zas nejaka desna prdel to neni. Kdyz pominu obcas zbytecny vazny momenty, je to jen takova jizda pres vecirky, kde se chlasta, huli, berou drogy a klati kurvy a ackoliv film nema zadny hluchy mista, slusne odsejpa, herci jsou sympaticky a hudba perfektni, valet se u toho smichy rozhodne nebudete, cistokrevnejch foru tu je totiz vcelku malo. Ale i tak jsem se solidne tech 100 minut bavil. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (12)

  • Jonah Hill si zahrál již ve zmíněném filmu Kopačky, který také režíroval Nicholas Stoller, nyní však dostal na starost zcela novou postavu. (Coldrex)

Související novinky

Další černá vlajka na obzoru

Další černá vlajka na obzoru

03.08.2010

Britský komik Russell Brand, který se tento týden vrací do našich kin jako excentrický rocker z Kopaček v spin-offu Dostaň ho tam, touží po šermování a plavbě na rychlé lodi. Ve filmu studia 20th… (více)

Reklama

Reklama