Reklama

Reklama

Dostaň ho tam

  • USA Get Him to the Greek (více)
Trailer
Komedie / Hudební
USA, 2010, 105 min

Scénář:

Nicholas Stoller

Hudba:

Lyle Workman

Hrají:

Jonah Hill, Russell Brand, Rose Byrne, Colm Meaney, Lino Facioli, Sean 'Diddy' Combs, Dee Snider, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Robert Seay, Elisabeth Moss (více)
(další profese)

Aldous Snow, britská rocková hvězda, vydává nové album, které je absolutní propadák. Následkem zdrcujícího rozchodu a potápějící se kariéry to s ním jde z kopce. Kvůli drogám a alkoholu má zakázaný styk se svým synem. O pár měsíců později, v Los Angeles, Aaron Green, mladý pracovník hudebního nakladatelství Pinnacle Records, přijde s nápadem uspořádat výroční koncert kdysi slavného rockera Aldouse Snowa, který v Greek Theatre vystoupil v roce 1999. Sergio Roma, šéf nakladatelství, je nápadem nadšen a tak tři dny před vystoupením pověří Aarona, aby osobně dopravil zhýralého zpěváka z Londýna do Los Angeles a dostal ho v použitelném stavu na pódium amfiteátru Greek Theater. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (559)

Fr 

všechny recenze uživatele

Aldous Snow je jedna z posledních rockových hvězd. A ten nejnevyspitatelnější potměšilej zmrd na světě ..... Sex, drogy a Rock'N'Roll. Asi bude rozhodující, jakým způsobem se k filmu postavíte. Jestli A: I rockeři mají svá traumata.... nebo za B: Jde o komedii (?) z dílny APATOW Production. Sám nevím, která volba je tou lepší. Sympatický rockový rytmy jsou ubíjeny spoustou zbytečných keců a film postupně ztrácí grády. Chtěl bych víc rocku, víc vtipu, kratší stopáž. Řešit vztahy mají ,,popíci“ a ne rockeři! Nejspíš je nejlepší to brát jako výlet do světa šoubyznisu a spokojit se se zjištěním, že bejt rocková hvězda není jednoduchý. Sex, drogy a Rock'N'Roll by totiž vážně nezvládl každej. Nezávidím jim! KECÁM!!! Žiju tak taky! Jen mě nikdo nezná... Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Vím naprosto přesně kdo jsou Mars Volta. 2.) Zajímá mě zákulisí života rockové hvězdy (koho kurva ne?). 3.) Chci slyšet písničky z alba, který se umístilo v žebříčku hned za hladomorem a válkou. 4.) Chtěl bych si koupit Osud. 5.) Nevím, koho si má brát Lars Ulrich. PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne Víte, že? Film je v podstatě pseudopokračováním komedie Kopačky? A že ve filmu zazní nejen songy kapel (např.) The Clash, Sex Pistols, ale také Infant Sorrow nebo Jackie Q? (Co na tom, že jste na jejich koncertě asi nebyli.....) A že tu uvidíte třeba Pink, Christinu Aguileru nebo bubeníka Metallicy Larse Ulricha, kterak hrají sami sebe? ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.1/10] | me: Výborný našlapaný rozbeh, ktorý dostatočne drží svoje tempo... časom sa trošku zmierni a tlak na bránicu jemne povolí, ale nie dlhodobo - len s menšou kadenciou. Táto komédia patrí do tej skupiny filmov, ktoré prinášajú dnes iný svieži štýl (Forgetting Sarah Marshall, Knocked Up, ...) a má svoje špecifické miesto medzi ostatnými vďaka svojej inovatívnosti a svojskému humoru. Ďalším plusom je nečakané množstvo vhodne rozmiestnených celebrít v ich funny cameach. Film baví od začiatku až do konca ... a o to tu hlavne ide! "Do you have any ideas how many Air Jordans six black kids wear?" ()

Reklama

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Excelentně vulgární exhibice ostrovního týpka; páně Branda. Russellova postava je alkádo jako hrom, má přízvuk a zároveň kocovinu, jež ho nutí filozoficky rekapitulovat život. Kritika trapnýho pozlátka showbiznisu a kopanec do úsměvu vykalkulovaným Pařbám etc. Russell to zahrál s přehledem a evidentně s prstem v nose. Bravo! ()

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

I wanna be a rock star... Judd Apatow opět nezklamal a přinesl další z komedií. Oproti minulému průměrnému filmu Funny People (který také i režiroval) z prostředí stand-up komediantů přichází s rockovou hvězdou. A jak bývá zvykem, je to pořádná nonstop jízda plná sexu, drog, rocku a humoru. Hláška za hláškou a vy nemáte šanci si všechny zapamatovat. A já se poprvé setkávám se slangem "It's Kubrickian". Takže je to poučný film, děcka! ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

U mě těžké zklamání. Vážné a rádobyhumorné momenty se nedaří skloubit dohromady. V rámci jednoho filmu nefungují. Dále, film je opticky ještě zdlouhavější, než úmorné Kopačky (ačkoliv je o pár minut kratší), má navíc výrazně méně vyrovnané tempo a chybí odzbrojující dospělost, na její místo se postavily obskurní ožralecké nechutnosti. Zfetovaný humor sice funguje v několika málo pasážích (scény z klubů, hulení Jefreyho), obecně je ale Hillovo ublinkávání spíše ke škodě. Přidáme-li k tomu zcela zbytečné a roztahané epizodky, vychází z toho pravděpodobně nejslabší Apatowština, hned po Pineapple Express. Jedno ale přehlédnout nelze. Dvěma slovy: Russell Brand. Tenhle člověk je na nejlepší cestě stát se druhým Johnnym Deppem. Jeho existence ve filmu je jako zjevení, které proplouvá naprosto napříč vším, na co jsme u Apatowa zvyklí. Především kvůli němu nakonec sahám po té třetí hvězdě. A dost velkou zásluhu má i na té druhé... Nefunguje mimochodem ani nějaké lepší zařazení ke Kopačkám. Je tu pouze jasná narážka na Sarah Marshall. Jonah Hill ale oproti očekáváním hraje úplně jinou postavu. P.S.: Vím, že nejsem příliš originální... Ale chci domů chlupatou zeď!! ()

Galerie (77)

Zajímavosti (12)

  • Russell Brand v rámci natáčení koncertní scény skutečně vystoupil před dvaceti tisíci diváky londýnské O₂ Areny. (Coldrex)
  • Jonah Hill si zahrál již ve zmíněném filmu Kopačky, který také režíroval Nicholas Stoller, nyní však dostal na starost zcela novou postavu. (Coldrex)
  • Celosvětová premiéra proběhla 25. května 2010 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Související novinky

Další černá vlajka na obzoru

Další černá vlajka na obzoru

03.08.2010

Britský komik Russell Brand, který se tento týden vrací do našich kin jako excentrický rocker z Kopaček v spin-offu Dostaň ho tam, touží po šermování a plavbě na rychlé lodi. Ve filmu studia 20th… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno