Reklama

Reklama

ZubAř

(studentský film)
  • USA The DentiSt
všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
Česko, 2008, 8 min

Obsahy(1)

Film popisuje pracovní postup zubaře, celý děj je zasazen do 30. let minulého století. Snímek je proveden klasickou loutkovou plastelínovou totální animací.
Dílko vzniklo jako školní práce pro Filmovou Akademii Miroslava Ondříčka v Písku, kde autor Martin Aaron Hořínek studuje na Katedře tvorby. (hippyman)

Recenze (15)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Někdo natáčí horory paranormální, někdo parodontální. Kostrbatá animace, kde mají sice loutky z modelíny své kouzlo, ale ani čáry spojené kliky Gandalf - Brumbál - Merlin by nedokázali zlepšit pohyby postav tak, aby nevypadali jako poněkud pohnilá banda zombivizovaných jednotlivců se skupinovou artritidou. Škoda, že příběh tu vlastně neexistuje. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

místy docela zábavný amatérský filmeček, i když animace pohybů trochu pokulhávala a čekal jsem nějaký promyšlenější závěr... ale žádný začátek není lehký... 50% ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Aj keď sa jedná o amatérsky animovaný film, musím pozdvihúť pekne prepracované triky (na amatérsky film a ktomu ešte krátky sú jedinečné a dôstojné), ďaľej ten zubár mi pripomínal Dr. Feinstovneho z Yuznovho filmu Dentista, či už tou hudbou ktorú si pustil aj on, alebo svojimi nástrojmi. Najviac ma pobavila scénka na konci (hlavne tá keď ten chlapík ostal štrbavý) geniálna, škoda len že to nepokračovalo ďaľej, ale aj tak si to zaslúži aspoň tých 60 percent. ()

Bajda 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný obsah + podrůměrná forma. Mnohokrát zpracované a opakované téma + trhaná neoriginální animace. Celou dobu jsem čekal, že mě film alespoň překvapí nějakou nečekanou pointou, ale nestalo se. Odpadem nehodnotím, protože jde o studentský snímek, jinak to byla vážně nuda. ()

pugs 

všechny recenze uživatele

Pre mňa to bolo len 8 minút nudy, ale za to, že som sa jeden-dva krát zssmial, dávam vyššie hodnotenie, ako som najprv dať chcel... ()

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Scénář naprosto bez nápadu, animace sekaná, jediné co stojí za pozornost je slušné zpracování postav. *** Ve zkratce: Proč se lidé bojí chodit k zubaři. ()

*Dosis* 

všechny recenze uživatele

Perfektní nápad, chvílema zábavný průběh.. Jak už je tady také zveřejněno, pohyb postav nic moc.. Nemuselo to být až tak drastické, ale na začátek perfektní. ()

Reklama

Reklama