Reklama

Reklama

Past

  • Česko Případ Stone (více)
Trailer 2

Jack Mabry, vězeňský kurátor, počítá dny, kdy odejde do důchodu. Dříve však musí ještě přezkoumat případ Geralda „Stonea“ Creesona, který je ve vězení za vraždu svých prarodičů – smrt upálením. Nyní se blíží doba, kdy by mohl být podmínečně propuštěn, a Stone potřebuje přesvědčit Jacka, že se změnil… Jeho záměry ovlivnit Jackovo rozhodnutí mají však závažný a neočekávaný efekt na ně oba. Tenká linie mezi padouchem a právníkem se nebezpečně zužuje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (158)

Amroth666 

všechny recenze uživatele

Z napětí odchodu Stonea z vězení se stal film o milostném trojuhelníku, který se změní v dráždivou zápletku, která vyústí v tolik napínavý a nakonec trochu zmršený konec. No moje hodnocení se zastavilo mezi třemi a čtyřmi hvězdami, a tudíš jsem se přiklonil ke třem hvězdám kvůli hereckým důvodům. Dvě hlavní postavy skvělé, třetí to pokazila. Asi byste se netipli, kdo mi tady nevyhovoval. Je to podle jména nejúspěšnější člověk ve filmu, ale podle současného hereckého výkonu až třetí hvězda filmu. mluvím o De Nirovi. Skutečně o De Nirovi. Zklamal mně. Robert Deniro mně svým výrazem už trochu omrzel. Už to není ten sebejistý a kutý mafiánský pohled, už je to jen něco z něho. Něco, co se už taky postupně vypařuje. Když De Niro je z formy, bere na sebe odpovědnost jedna z největších hvězd posledních 15 let Edward Norton. Tady se teda ukázal. Fakt skvělý. Ještě k Mile Jovovich. Ona měla v tomhle filmu obrovskou výhodu v její postavě, která k ní naprosto sedí. Její krásná sexuchtivá tvářička je pro to jak stvořená. Na tomhle filmu se dožaduji jednoho vysvětlení, ale na boha se obracet nebudu. Ptám se, proč tam je tolik keců kolem boha? Neřeknu, když chce být film polovičním drama filozofickým dílem, ale tenhle film chce být celým dramatem a celým filozofickým dílem. Kdyby tam bylo méně ptání se boha, moje hodnocení by vystoupalo k pěti hvězdám jasně. Je to obrovská škoda. Jinak film má doré dialogy, zajímavý děj, kde se pořád něco děje, trochu více vztahových proplétání a především to má dobrého filmového ducha. Ještě jednou říkám, škoda nevyužitých Matchbolů. ____ Buď tiše a věř, že jsem bůh. ____ ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Herecké obsazení i trailer slibovaly mnohem(!) víc, než se nakonec událo. Je to škoda, nejhorší na celém filmu je asi režie s hudbou. Naprosto nesmyslné záběry a do toho neurčité zvuky (opravdu nevím, co měly navázat za atmosféru, ale každopádně se jim to nepovedlo). Samostatnou kapitolou je pak scénář, který také nepatří k nejlepším - splácání mnoha věcí dohromady ve filmové branži obvykle nefunguje a tohle je jen další příklad.. Navíc Norton celou dobu mluví až přehnaně zvláštně a spíš než něco jiného to ruší. De Niro tak s Millou táhnou celý film, ale bohužel to vůbec nestačí.. ()

Reklama

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla katastrofa, trpěl jsem od samýho začátku. Nuda, jakou jsem už dlouho nezažil, musel jsem si film rozdělit na dva dny, abych to byl schopnej vůbec dokoukat. Ani si už nevzpomínám, kdy naposledy jsem viděl tak otravnej film, kde musím hodnotit hodně špatně. Tady to ani De Niro nezachránil a ani neměl co zachraňovat, bohužel. ()

ELduderino 

všechny recenze uživatele

Film, který si hraje na víc, než ve skutečnosti je. Skutečnou výpovědní hodnotu má skoro nulovou. Navíc jsem si bláhově myslel, že půjde alespoň o hereceký koncert. Ani to se ovšem nevyplnilo. De Niro již dnes nemá co nabídnou, Norton je jedninou světlou výjimkou a Jovovich? jedním slovem "slabota". Pro mě poněkud zklamání, jelikož jsem čekal mnohem víc. Jsem ale zvědav, jaká bude návštěvnost našich kin. Bude-li nějaká. Jediné, co se vyvedlo byla tajemná, minimalistická hudba. Doporučení jde jedině zarytým De Nirovým, popřípadě Nortonovým fanouškům. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Upozornění: Všem obdivovatelům sexy M.Jovovich ZAKÁZANO! J.Curran vsadil na hvězdné obsazení a dle mého názoru (značně se lišícího od ostatních) se mu to vyplatilo. Film Vás nutí přemýšlet. Přemýšlet, ale zdravě, aníž by Vás tím otrávil. Ukazuje protiklady lidské mentality a osobnosti, které, jak se zdá, mohou spolu randit, i když to na první pohled nevypadá. Charismatická M.Jovovich, ač ji moc nemusím hraje skvěle a vynechat záběry , které odhaluje její mužsko/ženské přednosti, uchoval bych si na ní skvělé vzpomínky. Manipulativní E.Norton s rozpolceným R. De Nirem nejsou žádným zklamáním. Svoje role zvládli na jedničku a společně s tímto titulem si na ně velmi rád vzpomenu. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (7)

  • Scénář napsal Angus MacLachlan. (Kuzmik)
  • Jednoho dne se na place objevila zfetovaná fanynka Roberta De Nira, které se podařilo dostat přes ochranku a De Nira obtěžovat. Natáčení se kvůli ní muselo přerušit a žena skončila v místní nemocnici. Není známo, zda byla odsouzena. [Zdroj: Svět filmu] (Krouťák)
  • Snímek se natáčel v Michiganu, scény z vězení v Michigan Correctional Facility a v Blackman Township. [Zdroj: Svět filmu] (Nons3nse)

Související novinky

Superhvězdné novinky

Superhvězdné novinky

27.04.2009

DiCaprio, Norton, Washington, Jolie. Bez zbytečných řečí se vrhněme na jejich nové projekty. Leova produkční společnost Appian Way už před časem zakoupila práva na bestseller Joshe Bazella Beat the… (více)

Reklama

Reklama