Reklama

Reklama

Past

  • Česko Případ Stone (více)
Trailer 1

Jack Mabry, vězeňský kurátor, počítá dny, kdy odejde do důchodu. Dříve však musí ještě přezkoumat případ Geralda „Stonea“ Creesona, který je ve vězení za vraždu svých prarodičů – smrt upálením. Nyní se blíží doba, kdy by mohl být podmínečně propuštěn, a Stone potřebuje přesvědčit Jacka, že se změnil… Jeho záměry ovlivnit Jackovo rozhodnutí mají však závažný a neočekávaný efekt na ně oba. Tenká linie mezi padouchem a právníkem se nebezpečně zužuje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (158)

F.man 

všechny recenze uživatele

No od DeNira, Nortona ani Jovovich bych nečekal, že se pustí zrovna do takového filmu. Nebo že by scénář vypadal jako dobré drama a až Curran z něj udělal takovou nedomrlinu? Ať už to bylo jak chce, Stone je děsně unylým snímkem. Nevadí mi námět a to co chtěl film říct mě i zaujalo, ale takovéhle podoba to naprosto zabila. Když už pomalý film, tak alespoň s atmosférou. Stone však nemá ani ji. Tak snad příště. Rád bych totiž zase viděl nějakou kvalitní Nortonovku. What it is. Eternity - how do they know? ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak Stone bol pre mňa jedno veľké prekvapenie. Moji traja obľúbení herci na plátne - Milla Jovovich, Robert De Niro a Edward Norton, takže bolo jasné, že to mal byť koncert na plátne a ničoho takého som sa k mojom šťastí dočkal. Film necháva naozaj veľa na divákovi, ako sa s ním pobije, kam jednotlivé postavy zaradí. Ale ani v realite nemáme návod na vzhľad do cudzích životov, mnohokrát ani do toho svojho. Príbeh je jednoduchý, predvídateľný, ale divákovi nevadí, že sa tam nič moc ani nedeje, naozaj nevadí, ale malo to väčší potenciál, už len vďaka hercom, ale bohužiaľ ostalo to pri nadpriemere. Musím súhlasiť, že stačí vidieť raz a aj keď to neuvidíte, tak sa vôbec nič nestane. ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se mi dlouho líbil, říkal jsem si, že to buduje zajímavou atmosféru a pak to najednou skončilo a nějak jsem přesně nepochopil, co si mám jako konec domyslet. Rozešel se Stone s Lucettou po svém "prozření" a ona skončila jako barová kurva? Zapálil ten barák nebo to byla náhoda? A dozvěděla se o tý "aféře" Jackova bláznivá stará? A co se stalo s nim? Nevím no... ten konec mě nenadchnul, takže jen za tři hvězdy. ()

DaUr 

všechny recenze uživatele

Koncentrovaná nuda. Jediné, co mě celou dobu skutečně zajímalo, bylo jak velké muselo být množství peněz, které přesvědčilo dva z mých oblíbenců hrát v takovéto do sebe zahleděné a pro diváka nezajímavé hovadině. Navíc po boku herečky, která nejenže neumí hrát, ale není ani nijak extra pohledná (jen můj názor, samozřejmě). Naprosto tragický scénář, rutinní režie, nijaká hudba (neustále hovořící rádio v pozadí je jedna z nejotravnějších věcí, jaké jsem ve filmu kdy slyšel), promrhaný závěr. Po ucházejícím traileru tedy ohromné zklamání. 30% PS: Čeští distributoři se opět vytáhli, takhle originální a nápaditý název už dlouho žádný film neměl. ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

To teda fakt nechápu o co tady kráčí!O Eda sem se už trochu bál,ale není k tomu absolutně žádný důvod,protože je pořád výborný.Na tyhle religiozní a spirituální věci moc nejsem,ale já mu věřil každé slovo a trochu sem měl pocit,že mu vidím do hlavy.Člověk,který je zavřený někde kde nechce být a má čím myslet prostě začne řešit hovna.Nejradši bych tuhle zkurvenou díru taky někdy podpálil.Mila mě nijak výrazně nebere,ale musí se nechat,že to holka umí rozjet a zbytečné fory bych asi nenadělal.Nikdy bych jí ale nevěřil ani slovo a sledoval bych tím jen svůj...prospěch ;).Tím se dostáváme k De Nirovi,který tu hraje tak nehorázného idiota,že by zasloužil rozbít hlavu šutrem.Já si říkal proč tu roli vůbec bral?Film je to pomalejší a rozhodně je o něčem.Bez Nortona by to možná nebylo ono,ale stejně tohle hodnocení je e-e. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (7)

  • Jednoho dne se na place objevila zfetovaná fanynka Roberta De Nira, které se podařilo dostat přes ochranku a De Nira obtěžovat. Natáčení se kvůli ní muselo přerušit a žena skončila v místní nemocnici. Není známo, zda byla odsouzena. [Zdroj: Svět filmu] (Krouťák)
  • Scénář napsal Angus MacLachlan. (Kuzmik)
  • Milla Jovovich obdržela za roli v tomto filmu cenu Hollywood Spotlight na 14. výročí Hollywood Awards Gala v Beverly Hills. (Kuzmik)

Související novinky

Superhvězdné novinky

Superhvězdné novinky

27.04.2009

DiCaprio, Norton, Washington, Jolie. Bez zbytečných řečí se vrhněme na jejich nové projekty. Leova produkční společnost Appian Way už před časem zakoupila práva na bestseller Joshe Bazella Beat the… (více)

Reklama

Reklama