Reklama

Reklama

Megažralok vs. obří chobotnice

  • USA Mega Shark vs. Giant Octopus
Trailer

Obsahy(1)

Za nešťastných okolností jsou rozmrazeni dva obrovští tvorové, kteří zůstali v ledu z dávných dob. Již tehdy bojovali o vládu nad mořským světem a nyní v tom pokračují. Avšak nebojují jen spolu, ale každým svým krokem ničí lidstvo a zabíjí spoustu nevinných obětí. Skupinka vědců se rozhodne proti nim bojovat a zachránit tak lidstvo před obrovskou hrozbou. Otázkou pro ně však zůstává, jak zabít obřího Megalodona a ještě většího Octopuse. (m@rz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Ou jé! Lorenzo Lamas opět neskutečně lamí, ale tentokrát musí zapojit i šedou kůru mozkovou, poněvadž obří žralok s chobotnicí terorizují planetu Zemi a k snídani chroupou letadla a mosty. Vzhledem k tomu, že tato krvelačná monstra jsou k nezastavení, musí hlavní aktéři vymyslet důmyslný plán, který poštve obě stvůry proti sobě. Neskutečný nářez a povinnost pro všechny, kteří ohrnují nos nad kvalitními filmy. Tohle vám otevře oči! ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Je to strašná sračka, ale ten název a plakát jsou tak bomba, že jsem neodolal. Plusovej bodík za to, že megažralok opravdu sežere letadlo a dokonce i Golden Gate :D Chobotnice zase vydává super zvuk a ta jejich závěrečná debilní bitka mě pobavila. Jenže ten film je opravdu nepopsatelně špatný. Hned v úvodu, tam nevim proč havaruje vrtulník. Pak tam je herečka, která si hlavní roli asi vysloužila tím, že celýmu štábu hulí dicky. Půl hodiny se tam dohadujou s jakymsi vědcem přičemž obraz furt bliká do černobíla a ozývá se tdžžžž a to ne v akčních scénách, ale třeba když tam seděj a pijou čaj. Lorenzo Lamas přijde až po 31 minutách (!!!!!!!!) a vůbec se s žádnou potvorou nepopere pod vodou, nebo tak něco. Jen tam řiká hlášky a je docela dobrej. Nejvíc mě ale dorazil tajnej vědeckej výzkum skládající se z přelejvání barevnejch vodiček ze zkumavky do zkumavky. No prostě sračka s hypershitovníma trikama a záběry, které se opakují neustále dokola. Třeba žralok chobotnici ukousne chapadlo, ale ta ho potom zase má a on jí ho ukousne znova zrcadlově, jako že je to jiný atd. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

4.12.2010 ~ Asylum zklamali :( Většina jejich filmů je tak trapných, až jsou zábavné ve své blbosti. Megažralok vs. obří chobotnice splňuje všechno, bohužel až na tu zábavnost. Zůstává jen trapná pachuť. ~ Zábavné úděsnosti Megapirani tohle nesahá ani po špínu pod nehty. Tohle je už jenom debilní. ~ Vojenský pilot s brýlemi z trhu létající ve vypůjčené helikoptéře kdesi u polárního kruhu je na tajné misi za vypuštěním nějakého tajného sonaru. Ve stejnou chvíli na stejném místě je ve své malé ponorce sličná vědkyně zkoumající tání ledovců a pohyb velryb. Armádní sonar ale trochu zahází s ponorkou a okolím a při té příležitosti se odlomí velký kus ledovce. Během pár vteřin je venku Megalodon a nějaká prehistorická obří chobotnice. Zvířátka nejsou vůbec zmrzlá, okamžitě po vyloupnutí se z ledu čile plavou vstříc potravě. A v mořích pak potápí ponorky a lodě a letadla(!!!) a tak. ~ Vědkyně si vezme na pomoc bývalého mariňáka a paleontologa a ještě se k tomu připlete nějaký Japončík, co se do vědkyně šíleně zamiluje podle scénáře během deseti vteřin a tak. Trojice je posléze vyzvána armádou k pomoci za zničením těchto dvou prehistorických zrůd a nakonec to zcela nečekaně dobře dopadne. ~ Dialogy imbecilitou nešetří, zato se šetřilo na rozpočtu, protože efekty jsou ještě horší než u Pirani. Většinu rozpočtu asi shrábl Lorenzo Lamas, který zde nadále rozvíjí svoji kariéru totálně brakového herce. I ostatní postavy má na svědomí armáda tupoňů, co se k filmu dostali slibem teplé večeře. Neumí to hrát, neumí to mluvit, scénář pitomý, efekty nulové, brakové nápady žádné. V příštím prehistorickém sci-fi z díly Asylumu se tak můžeme těšit na Megažraloka, který si to rozdá s Krokosaurem. Snad to bude alespoň stejně vtipně ubohé jako Piraňa a ne jen ubohé, jako první bitva Megažraloka. ()

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Nejsem lháč. Ona šerifova hvězda je za Lamase a jeho badass charakter a za to, jak mě snímek bavil. Ano - nedává většinu času smysl. Ano - je zde tisíc střihů se světlým podsvícením, a ano - kdyby se zde záběry neopakovaly měl by film poloviční stopáž, ale takovou legraci si při transformerech 2 neužijete. To je prostě sr..ka. (Beware všichni před produkcí ASYLUM!!!!) 10% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • První film od Asylum, který existuje také v divadelní podobě. (StrYke)
  • Prúdové lietadlo v jednej scéne je Boeing 747 so štyrmi motormi. Keď však lietadlo stiahne žralok pod hladinu, jedná sa o iný typ lietadla s dvoma motormi. (ČSFD)
  • Niektoré digitálne sekvencie súboja žraloka a chobotnice sú použité opakovane. Vidieť to napríklad vtedy, keď žralok odhryzne chobotnici jedno z chápadiel, no v ďalších záberoch ich má všetky, len preto, aby jej zakrátko žralok to isté chápadlo znovu odhryzol. (ČSFD)

Reklama

Reklama