Reklama

Reklama

Megažralok versus crocosaurus

  • Česko Megažralok vs. crocosaurus (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co se utkal Mega žralok s Obří chobotnicí a oba se potopili do hlubin, si všichni mysleli, že obě dvě monstra zahynula. Mega žralok však znovu na hladinu vyplul a znovu začal zabíjet a ničit. Do cesty se mu však připlete pradávný Crocosaurus, který má však jednu "výhodu" - je to totiž suchozemský tvor. A tito dva vyrovnaní soupeři proti sobě válčí a zanechávají za sebou hotovou spoušť. A je jen na lidech, aby rozhodli, který z dvojice vyhraje.... (StrYke)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (169)

Stanmi 

všechny recenze uživatele

Filmy v jistém smyslu legendární společnosti Asylum mně dlouho unikaly, ale tentokrát to klaplo a já mohl shlédnout tento snímek. Ten je v zásadě pokračováním filmu Megažralovk vs. obří chobotnice (ten jsem však neviděl), akorát obří chobotnici nahradil prehistorický krokodyl, rozuměj crocosaurus. Děj je v zásadě prostý, objeví se obě monstra, lidé je střídavě nahánějí a vše vyrcholí soubojem obou potvor. Takže kde začít...příběh je plný různých ať už logických či řekněme technických nesmyslů, zpracování obou monster a triků vůbec je na velmi slabé úrovni, stejně jako herci, kteří jsou prakticky neznámí, i když asyláci vždycky najdou aspoň jednu známější tvář, v tomto snímku je to Robert Picardo alias Doktor ze Star Trek Voyager a abych jenom nekritizoval tak Gary Stretch celkem ušel. Zkrátka Megažralok vs. crocosaurus je typickým produktem společnosti Asylum se všemi klasickým atributy, což však může být za jistých podmínek i zábava, ale tu jsem v tomto snímku příliš nenašel (maximálně, když jsem se uchechtnul nad nějakou obzvlášť blbou hláškou), nícméně až zase budu příležitost shlédnout nějaký podobný "vs." či "meganěco" film tak se rád podívám, protože něco takového se opravdu nevidí každý den. ()

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Tato ultimátní kravina mě dostala do kolen. Člověk opravdu neví, zda je to myšleno vážně či se pokoušeli o nějakou parodii na žraločí godzillu a krokodýlího king konga. Popravdě jsem se velice zasmál při téměř periodickém opakování stejných slov a scén. Hypersonické koule a scéna žraloka přeskakujícího loď. Film jsem hodnotil stěží 2* a ty jsou za solidní zábavu s přáteli, se kterými se bavíte nad těžce odpadními filmy. ()

Reklama

kurcatovium odpad!

všechny recenze uživatele

Slovo odpad dostává ve spojení s tímhle průjmem zcela nový význam! Crocosaurus je naprosto toporný film, který je snad ještě tragičtější než jeho předchůdce, což už samo o sobě je obdivuhodný výkon. Vše je opět potopeno ošklivými levnými efekty, přítomna zůstává i recyklace stejných záběrů a naprostým vrcholem pak je asi u dvou recyklovaných záběrů jejich zrcadlové převrácení - asi aby divák nepoznal, že je vidí již podruhé (potřetí, ...). Fujtajbl. ()

corbeau odpad!

všechny recenze uživatele

Pohled do zákulisí tvorby filmu: "Jacku už máš ten scénář hotovej?" "Tak ze dvou třetin, šéfe" "Ty se s tím patláš... vždyť už na tom děláš skoro dva dny! Navíc lidem je příběh stejně ukradenej, chtěj vidět netvory, jak ničej všechno kolem sebe" "Šéfe, vy si fakt myslíte, že ty ubohý animace, co dělá váš syn někoho nadchnou?" "Neurážej mýho syna! na to, že je mu 6 je velice nadanej... No nic, nemám čas se s tebou dohadovat, musím ještě stihnout ten casting" "Casting?" "Chybí nám hlavní ženská postava, tu blonďatou pornoherečku jsme podle tvýho báječnýho nápadu nechali sežrat a vod tý doby nemůžem nikoho sehnat..." "Ale na co cansting? Vždyť je úplně jedno jak hraje, jedinej náš požadavek vždycky byl aspoň metr kolem hrudníku" "No vo tom právě mluvím, jenže to z fotek nepoznáš, takže si ji stejně musíme prohlídnout naživo." "A co ten Stretch?, už ví, že jeho honorář bude asi tak 35$?" "Jsme domluvený, že dostane 20% podíl z tržby, kolik to dělá si už musí spočítat sám... ostatně pochybuju, že jako profesionální homeless si za tři dny vydělá víc. Hej, kde to vázne s tou umělou krví? Cože, to jste ji na Megapiraňa spotřebovali všechnu? No, co se dá dělat, hlavním hrdinům plácněte na obličej trochu tempery, ostatní se bude muset natočit bez krve - a šetřete s tím, barvy jsou dneska drahý jak ďas..." ()

Davedd 

všechny recenze uživatele

Jasně je to mizerný film. Ale snad nikdy ve mě žádný jiný nezanechal tolik, aniž bych to předem čekal. Neuvěřitelné hlášky s jadernými střelami, výbojem z elektrárny a tragické herecké výkony. Chybí sice žralok skákající po letadlech do atmosféry, ale celek bavil více než předchozí díl. V kategorii mizerné filmy, naprosto geniální film. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • Po titulkoch nasleduje krátka scéna. (ČSFD)
  • Hlavní hrdinovia si nie sú nejakú dobu istí, či vajcia, na ktoré narazili, sú žraločie alebo krokodýlie. Táto otázka je však bezpredmetná, nakoľko vajcia žralokov majú mimoriadne zvláštne tvary a na vajcia, aké kladú plazy (teda aj krokodíly) sa vôbec nepodobajú. Každý, kto má aspoň základné znalosti žralokov, by okamžite vedel, že im vajcia nepatria. (ČSFD)
  • V jednej scéne je žralok označený za druh Carcharodon megalodon. Megalodon však nemá rodové meno Carcharodon, ale Otodus, prípadne Carcharocles. (ČSFD)

Reklama

Reklama