Reklama

Reklama

Megažralok versus crocosaurus

  • Česko Megažralok vs. crocosaurus (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co se utkal Mega žralok s Obří chobotnicí a oba se potopili do hlubin, si všichni mysleli, že obě dvě monstra zahynula. Mega žralok však znovu na hladinu vyplul a znovu začal zabíjet a ničit. Do cesty se mu však připlete pradávný Crocosaurus, který má však jednu "výhodu" - je to totiž suchozemský tvor. A tito dva vyrovnaní soupeři proti sobě válčí a zanechávají za sebou hotovou spoušť. A je jen na lidech, aby rozhodli, který z dvojice vyhraje.... (StrYke)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (169)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Uznávám že je to kokotina jak troky ale já se bavil dokonce i zasmál což se my nedaří ani u některých komedií. Herecké výkony jsou nulové o ději škoda mluvit a režisér v průběhu filmu asi nepoužíval ani mozek (vi v ponorce bylo 2001 lidí a přežil 1 černoch zatímco ta ponorka je tak malá že by tam sotva vlezlo 100) Do toho si připočtěte obřího žraloka který žere z ničeho nic neexistující ponorky (i jadernou i když jsem nějak nepochopil kdy ji sežral) a ničí lodě svým ocasem (ty scény patří k nejvtipnějším z celého filmu) a obřího krokodýla, který vyleze z jeskyně, která je x krát menší než on (asi se smršťuje) žere kosatky :-) a když je stresovaný vypouští stovky vajíček. Prostě zkráceno tento film nelze brát vážně to se asi opravdu nedá. P.s. megažralok by si zasloužil i 3 díl snad to Asylum natočí Bonus 1 hláška která mě dostala jak poznáme až se ti malí krokodýli vylehnou poznáme to tak že určité území bude zamořené malými 7 metrovými krokodýli kteří žerou lidi :-) ()

zzzzzjjjjj odpad!

všechny recenze uživatele

Sr*čka všech sr*ček. Doporučuji shlédnout video od Maceho na YouTube, "Dívám se na nejhorší horor všech dob". Taky právě z tohoto videa snímek pouze znám, ale na názor to stačí... Jak film, tak to video je sice hovadina na Ntou, ale právě proto se na těchto dvou tvorbách s chutí ujedete. 😂 Film ale stál za velký kulový. Je vidět, že režisér má oblibu v takovýchto filmech, a to mluvím i o jejich názvech... 🙈👎🦈 ()

Reklama

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Tieto VS-ky sú úžasné v tom, že oproti sebe bojujú dve prerastené zvery, na ktoré je celá armáda so svojím arzenálom krátka. Ak chcete vidieť film, kde na jedného prerasteného žraloka je krátke celé námorníctvo zo svojími jadrovými ponorkami, torpédami a tažkokalibrovými delami lietadlových lodí, a jediné čo naňho platí je gumený čln. Či ak chcete vidieť kde je letectvo bezzubé s riadenými strelami na väčšie jašterice, avšak pár rán z pištolí ju dostane. Nemôžem film len odporučiť. Asylum to opäť dokázal. Opäť vyrukoval s tak absurdným príbehom, tak otrasnými efektami a tak príšernými hercami, aby ostal hodný svojej povesti. Opäť vyrukoval so scénami, ktoré nenechajú jedno oko suché, či jednu bránicu celú. Pre milovníkov badmovies, ako som ja, jedna z povinných jázd. Pozorným divákom a fanúšikom nielenže do oka udrú opakované zábery, ale i zábery použité z predošlých filmov. ()

Imrwere 

všechny recenze uživatele

Proboha proč? Myslel jsem, že po prvním díle s chobotnicí, když megalodon vyskočí z vody do oblak, aby chňapnul letadlo, se tvůrci hodí po menším vyblbnutí do klidu. Ovšem opak je pravdou. Nejen že obří žralok přeskakuje obrovskou námořní loď a ocasní ploutví ji demoluje za doprovodu explozí, které vypadají, jako když si člověk poprve spustí Sony Vegas a tvoří s prvními volně staženými efekty z detonationfilms.com, ale dokonce chytá do tlamy i vystřelené torpédo a z vody skáče do vzduchu pro stíhačku? To už je fakt moc. Krokouš se také zrovna dvakrát nepovedl, ale těch 15% dám za Ericu Duke a Sarah Lieving. ()

Davedd 

všechny recenze uživatele

Jasně je to mizerný film. Ale snad nikdy ve mě žádný jiný nezanechal tolik, aniž bych to předem čekal. Neuvěřitelné hlášky s jadernými střelami, výbojem z elektrárny a tragické herecké výkony. Chybí sice žralok skákající po letadlech do atmosféry, ale celek bavil více než předchozí díl. V kategorii mizerné filmy, naprosto geniální film. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • Mimo iné tvorcovia špeciálnych efektov zabudli pridať vlny v scénach, keď žralok vyskočí a dopadne do vody, a rovnako tak aj pri podvodných výbuchoch. A pokiaľ ide o výbuchy, samozrejme, nekonajú sa ani rázové vlny. (ČSFD)
  • V jednej scéne je žralok označený za druh Carcharodon megalodon. Megalodon však nemá rodové meno Carcharodon, ale Otodus, prípadne Carcharocles. (ČSFD)
  • Rovnako ako v iných filmoch podobnej kvality, ani v tomto nedokázali tvorcovia udržať konštantnú veľkosť digitálnych monštier. Zatiaľ čo v úvode je hlava krokodíla len o trochu väčšia než človek (tak, aby sa mu akurát zmestil do papule), neskôr je zmienené, že má dĺžku 500 metrov a je dokonca rovnako veľký ako budovy. (ČSFD)

Reklama

Reklama