Reklama

Reklama

Total Detox

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Sekera je jediný lék. Jediné řešení je naprostá detoxikace. Mladý nadějný narkoman Martin (Jiří Krupica) je přinucen svým otcem (František Strnad) skončit s drogami. Zatímco se pokouší zbavit závislosti za pomoci psychoterapeuta Machovského (Miroslav Rataj), v temných zákoutích města maskovaný vrah brutálně masakruje každého, kdo má cokoliv společného s narkotiky. Pokud Martin nedokáže přestat, hrozí mu stejný osud. Krev smíchaná s heroinem teče špinavými ulicemi. Total Detox - slasher v klasickém střihu se vším, co k tomuto oblíbenému subžánru hororu patří. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

closed.eye

closed.eye (hodnocení, recenze)

Může mi prosím někdo vysvětlit pojem "slasher"? Mám to chápat jakože extrémní nízkorozpočt'ák (dle traileru film natáčenej amatérskou kamerkou)? Kdyžtak pište do interky, díky...

oveckaoa

oveckaoa (hodnocení, recenze)

HarryPavel Mnt od kdy to jde v kinech že jsem to nezaregistroval anvíc když už to na dvd vyšlo dávno :-)

Halloween9

Halloween9 (hodnocení, recenze)

HarryPavle jsi dement? tento film nevznikl v žádné podpoře pro rozvoj filmů ani s žádnym barrandovskym producentem.TD natočil R.Vojkůvka s partou nadšenců s minimálnim rozpočtem na který si sám vydělal a bud rád že aspon nějaký horor tu je.takže až budeš tady příště zas psát nějaký chytrý sračky ověř si nejdřív jak se film natáčel ;)

HarryPavel

HarryPavel (hodnocení, recenze)

Zas další zbytečný český film. Nevím, zda-li tyto filmy dostávají peníze z fondu na podporu filmů - pokud ano, pak vidím možnou úsporu pro vládu 350 000 000 Kč, které v tomto fondu na podporu českých filmů jsou. Nevím kolik lidí na tento film přijde do kina, ale určitě drtivá většina z nich už ho podruhé chtít vidět nebude. Nemohu si pomoci, ale až na drobné vyjímky se za posledních 20 let nepodařilo natočit kloudný film. Proč? Jeden důvod vidím v tom, že nemáme herce a režiséry. A ti, kteří někdy něco dobrého natočili a zahráli jsou nuceni brát cokoliv, aby se uživili. To je smutné!!!

HonyPuny

HonyPuny (hodnocení, recenze)

Je z toho cítit nedostatek financí, ale to se v průběhu filmu vytratí. Jinak na český horor je to OK.

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Mě by docela zajímalo, jakou technikou je to točené. Některé záběry vypadají jako z mobilu. Hrůza.

Pateyl

Pateyl (hodnocení, recenze)

Já se na to těším jako malej kluk:) NTDMMR bylo skvěle natočený a byla tam i dobrá myšlenka. Taky nechápu ten popisek.

 (hodnocení, recenze)

neni to nahodou editovano windows movie makrem?

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

Jo ten canc je pěkná blbost, já doufám že to nebude tak blbí jako NTDMMR který jsem tak nějak protrpěl, jen bože nedopust at tam hraje ten tlustej z předchozího snímku. Ten trailer je zatím docela sráčkovej doufám že tak nedopadne celej film.

rewand

rewand (hodnocení, recenze)

Takže Juraj Herz točil asi romantické filmy, když je tohle první český horor...

Pattrick

Pattrick (hodnocení, recenze)

Trailer nic moc, spíš střihová stránka a efektivní text který v něm problikává je hrozná kravina, ale některé scénky byly slušné a fotky z filmu taky vypadají slušně, uvidíme :) a nechápu proč v popisku je první český horor ..

2-Xtreme

2-Xtreme (hodnocení, recenze)

Presne tak. Predošlí film bol skvelý(na naše pomery) a neyotáva nič iné ako tešit sa. A nevie sa blibližný dátum vydania dvd?

J*A*S*M

J*A*S*M (hodnocení, recenze)

Ale jo, tesim se. NTDMMR se mi relativne libilo, a pokud se tady bude míň filosoficky žvatlat, mohl by to být slušný slasher.

Reklama

Reklama