Reklama

Reklama

Total Detox

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Sekera je jediný lék. Jediné řešení je naprostá detoxikace. Mladý nadějný narkoman Martin (Jiří Krupica) je přinucen svým otcem (František Strnad) skončit s drogami. Zatímco se pokouší zbavit závislosti za pomoci psychoterapeuta Machovského (Miroslav Rataj), v temných zákoutích města maskovaný vrah brutálně masakruje každého, kdo má cokoliv společného s narkotiky. Pokud Martin nedokáže přestat, hrozí mu stejný osud. Krev smíchaná s heroinem teče špinavými ulicemi. Total Detox - slasher v klasickém střihu se vším, co k tomuto oblíbenému subžánru hororu patří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Předně DÍKY panu Vojkůvkovi za to, že když se mě cizinec zeptá na nějaký český slasher, konečně mu mám co říct (ČEPEL SMRTI mě docela bavila, ale v tomto případě jako by nebyla). Jinak ale žádná zvláštní spokojenost. Pravda, na poměry subžánru je to vymykající se film (snad by mu slušela spíše značka exploitation), na poměry amatérského filmu jasný nadstandard, který už i docela vypadá. Zásadní problém byl ale jednoduše ten, že mi to utíkalo čím dál pomaleji. Je úplně jedno, kolik toho "zabiják feťáků" v katovské kápi stihne vykosit, protože jednotlivé vraždy jsou jedna jak druhá jak přes kopírák - nuda. Ono vraždění je tu beztak na vedlejší koleji, ale hlavní příběh (mladíkovy drogové a domácí trampoty), ač má něco do sebe, postupem stopáže už také příliš nebaví. Ocenil jsem tak spíše různé potěšující maličkosti - porno časáky, plakáty na zdi, filmy ve filmu, poprsí, pár povedených vtípků a odkazů. Možná jen nejsem schopen plně docenit poctivou fanouškovskou/amatérskou práci, jakou tento film bezpochyby je. Upřímně, té kritiky je mi i trochu líto, ale nemůžu jinak. Díky za každý koukatelný český horor, rád se (pane režisére) podívám i na ten příští;) 6/10. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

To, že je film amatérský, je poznat hlavně na hercích, i když takový Miroslav Rataj v roli Artura už prokazuje dlouholetou hereckou průpravu. „Total Detox rozhodně patří mezi ty lepší hororové příspěvky od českých nadaných autorů. Jsou zde momenty, kdy vás film nebude bavit, kdy vás nedokáže strhnout, ale stejně tak jsou zde momenty, kdy vám bude líto, že se český horor více finančně nepodporuje. Ten scénář rozhodně není špatný, i když k dokonalosti má také daleko. ()

Reklama

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Z vysoka kašlu na berličku ve stylu "na to, že je to český horor..." a podobné bláboly. Každému měřím stejně, a to je případ i tohoto home videa. Našel jsem v něm celou řadu skvělých momentů, dobrých nápadů, vtípků a odkazů, líbí se mi, že Vojkůvka je ten zábavný typ fandy - magora, co se zároveň nebojí ani silných scén (třeba závěr je špičkovej). Problémem (alespoň u mě) je to, že totální amatéřina (v "hereckých" projevech, tricích, střihu, kameře a dialozích) zcela přebíjí jakýkoli náznak lepšího pocitu. Proboha, vždyť i Jesus Christ Vampire Hunter a další poklady společnosti Troma vypadají proti tomuto fanouškovskému pokusu o amatérský film jako perly světové kinematografie! Většinu času mi bylo za tvůrce hodně moc trapně. Víc jak dvě hvězdy proto dát nemůžu, i když by to si kat feťáků a bezesporu talentovaný Vojkůvka zasloužili. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

To, že z toho bude sršať amatérske poňatie - na to som bol pripravený. Avšak nepredpokladal som, že už úvodná polhodinka ma donúti siahnuť na dno mojich psychických síl ( aby som sa udržal v kresle a pozeral ďalej). Vydržal som to, a odmenou mi bola záverečná dvadsaťminútovka. Treba však narovinu povedať: samotné vraždy boli stereotypné, bez myšlienky, bez živočíšnosti, hudba nemala mnohokrát fazónu a celé to poňatie filmu bolo akési nevydarené ( mimo záverečných cca 20 minút). A tak sa nezopakoval Vojkůvkov: Někdo tam dole mě má rád a z Total detox sa pre mňa stal total shit. ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Příliš malá cílovka v naší zemi nedává prostor pro filmy tohoto typu v dobré kvalitě. Dá se hodnotit pouze pokus, protože vše - od neherců po absurdní pointu i triky až po příšerné ozvučení, které je při sledování naprostým utrpením. Více peněz, více invence a třeba se tu něco zrodí. Ale cesta je ještě dlouhá a trnitá. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Vo filme zaznie viackrát pieseň od českej punkovej skupiny Pipes and pints. (Déé X Géé)

Reklama

Reklama