Reklama

Reklama

Total Detox

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Sekera je jediný lék. Jediné řešení je naprostá detoxikace. Mladý nadějný narkoman Martin (Jiří Krupica) je přinucen svým otcem (František Strnad) skončit s drogami. Zatímco se pokouší zbavit závislosti za pomoci psychoterapeuta Machovského (Miroslav Rataj), v temných zákoutích města maskovaný vrah brutálně masakruje každého, kdo má cokoliv společného s narkotiky. Pokud Martin nedokáže přestat, hrozí mu stejný osud. Krev smíchaná s heroinem teče špinavými ulicemi. Total Detox - slasher v klasickém střihu se vším, co k tomuto oblíbenému subžánru hororu patří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Z vysoka kašlu na berličku ve stylu "na to, že je to český horor..." a podobné bláboly. Každému měřím stejně, a to je případ i tohoto home videa. Našel jsem v něm celou řadu skvělých momentů, dobrých nápadů, vtípků a odkazů, líbí se mi, že Vojkůvka je ten zábavný typ fandy - magora, co se zároveň nebojí ani silných scén (třeba závěr je špičkovej). Problémem (alespoň u mě) je to, že totální amatéřina (v "hereckých" projevech, tricích, střihu, kameře a dialozích) zcela přebíjí jakýkoli náznak lepšího pocitu. Proboha, vždyť i Jesus Christ Vampire Hunter a další poklady společnosti Troma vypadají proti tomuto fanouškovskému pokusu o amatérský film jako perly světové kinematografie! Většinu času mi bylo za tvůrce hodně moc trapně. Víc jak dvě hvězdy proto dát nemůžu, i když by to si kat feťáků a bezesporu talentovaný Vojkůvka zasloužili. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli spíše mám brečet nad tím jak tenhle slasher vypadá nebo nad tím vydat to na naprosto příšerném dvd. Tohle se Vojkůvkovy moc nepovedlo, kde se aspoň jakž takž ve směšnosti NTDMMR držel stranou, tak tady i když hraje na vážnou strunu pusobí až moc srandovně, herci tu mluví uplně směšné a tupé dialogi které snad nemyslí vážně, samotní herci jsou šíleně špatní a to nemluvím o tom příběhu. Film má málo postav a tak uhodnout vraha jde během prvních minutách. Ten disk co u nás vyšel je něco strašnýho, většinou si tohohle nevšímám ale jinak to nejde, tahle "limitovaná edice"(která je tak limitovaná že se nám jí válí ve skladu tuny). Je fakt hnus. Navíc krev či nějaké gore je urážka tohohle filmu, jediné za co dávám ty 2* je fakt směšnost a aspon trochu prostředí. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Předně DÍKY panu Vojkůvkovi za to, že když se mě cizinec zeptá na nějaký český slasher, konečně mu mám co říct (ČEPEL SMRTI mě docela bavila, ale v tomto případě jako by nebyla). Jinak ale žádná zvláštní spokojenost. Pravda, na poměry subžánru je to vymykající se film (snad by mu slušela spíše značka exploitation), na poměry amatérského filmu jasný nadstandard, který už i docela vypadá. Zásadní problém byl ale jednoduše ten, že mi to utíkalo čím dál pomaleji. Je úplně jedno, kolik toho "zabiják feťáků" v katovské kápi stihne vykosit, protože jednotlivé vraždy jsou jedna jak druhá jak přes kopírák - nuda. Ono vraždění je tu beztak na vedlejší koleji, ale hlavní příběh (mladíkovy drogové a domácí trampoty), ač má něco do sebe, postupem stopáže už také příliš nebaví. Ocenil jsem tak spíše různé potěšující maličkosti - porno časáky, plakáty na zdi, filmy ve filmu, poprsí, pár povedených vtípků a odkazů. Možná jen nejsem schopen plně docenit poctivou fanouškovskou/amatérskou práci, jakou tento film bezpochyby je. Upřímně, té kritiky je mi i trochu líto, ale nemůžu jinak. Díky za každý koukatelný český horor, rád se (pane režisére) podívám i na ten příští;) 6/10. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Z ukázek, fotek a informací, které o filmu byly dostupné před jeho uveřejněním jsem čekal úplně něco jiného. Nakonec jsem ale nebyl moc zklamaný. Potěšující je fakt, že se Vojkůvka od NTDMMR dost zlepšil, hlavně jako kameraman a střihač a vlastně i jako scénárista, Total Detox není tak rozdrobený, zlepšilo se i herectví v jeho filmech (psychiatr je naprosto výborný, stejně tak i Katka, když někoho posílá do prdele). Přesně jak píše Obitus, problém je místy zvuk, ale to je čistě technicko/finanční problém, který v jistém směru prostě nelze ovlivnit. Z filmařského hlediska je Total Detox Vojkůvkovým velkým krokem vpřed. Jako horrorový fanoušek jsem však trochu zklamán, protože i když je tu mrtvých dost, až na pár vychytávek (zabití trubičkou na šňupání koksu), mi to z horrorového hlediska připadalo dost suché, ze tří Vojkůvkových filmů nejsušší. To je i jediným důvodem, proč dám jen tři, i když bych strašně rád dal čtyři, protože jinak mě Total Detox docela potěšilo. Více na mém blogu: www.hororovykabinetdreraserheada.blog.cz. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Vo filme zaznie viackrát pieseň od českej punkovej skupiny Pipes and pints. (Déé X Géé)

Reklama

Reklama