Reklama

Reklama

Total Detox

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Sekera je jediný lék. Jediné řešení je naprostá detoxikace. Mladý nadějný narkoman Martin (Jiří Krupica) je přinucen svým otcem (František Strnad) skončit s drogami. Zatímco se pokouší zbavit závislosti za pomoci psychoterapeuta Machovského (Miroslav Rataj), v temných zákoutích města maskovaný vrah brutálně masakruje každého, kdo má cokoliv společného s narkotiky. Pokud Martin nedokáže přestat, hrozí mu stejný osud. Krev smíchaná s heroinem teče špinavými ulicemi. Total Detox - slasher v klasickém střihu se vším, co k tomuto oblíbenému subžánru hororu patří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Jako parodie by to ještě ušlo. Jenže ono je to míněno vážně. DVD jsem koupil za 10 Kč v pošetce a přiznávám, že jsem nečekal nějaký dechberoucí zážitek. Chtěl jsem tomu dát šanci. Bohužel je to strašně amatérské, herci příšerní, vlastně celé je to příšerné a ještě zatraceně dlouhé... Než tohle vidět znovu a strávit u tohoto ,,slasheru'' pche ! dalších 97 minut, to si raději pustím 3x za sebou mnou natočené video z promoce šváry... Tenhle film potká stejný osud jako jemu podobné. Bude odvezen na chalupu, kde bude při nějaké akci s přáteli v podvečerních hodinách puštěn jako echt komedie. Jednu ránu sekerou, víc do toho DVD sekat nemá cenu. * ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - ...........Zlo nemůže být nikdy poraženo dobrem........... Úvodní a závěrečný citát mého komentáře pochází s filmu a vyřkl jej Claudius Berkoff. Jako člověk, který má strach z jehel, jsem se píchání velkým obloukem vyhnul. Sem tam nějakou tu marjánku, ale už je tomu dávno, co jsem přestal kouřit i obyčejné cigára a tak mi tento příběh vůbec neimponoval. A protože jsem se mezi feťáky nikdy nepohyboval nemůžu ani posoudit natož soudit, jest-li se tak opravdu chovají. V příběhu je odporná a nervy trhající hudba, dialogu není mnohdy rozumět natož ho chápat a napětí je nulové až směšné. Bohužel to musím napsat ikdyž je to český film, který by měl být spíš podporován. Zde to nejde. CITÁT - Kdo ho zabil?........... Asi řezník, nebo co. Zabiják feťáků. Jediné, co je na dvd dobré jsou bonusy. Ale to je jiný příběh. ........................Zničit ho může jen zlo krutější a bezcitnější, než je ono samo.......... ()

Reklama

slunicko2 odpad!

všechny recenze uživatele

Horor? Ano, je fakt horor film sledovat. 1) Nejsem fanouškem filmů, ve kterých se nedostatek tvůrčí invence, neznalost prakticky všech filmařských řemesel a ochotnické herecké výkony vydávají za přednost nebo omlouvají nízkým rozpočtem. Proto nejsem ani fanouškem uvedené splácaniny. 2) Když jsem americkému Hostelu dal jednu hvězdičku a dvojce odpad, jak mohu asi ocenit Detox? ()

dubinak odpad!

všechny recenze uživatele

Finančně by to kvalitě filmu a střihu odpovídalo. Ale na tohle prostě nejsem stavěná. Film mi vůbec neutekl. A kdybych já chtěla točit český amatérský film s takovými hereckými výkony jako se tu objevovali, s takovou trochou peněz, co měl nejspíš režisér na zpracování tohoto snímku, nechám si film snad jen pro mé domácí použití a pro nejbližší přátelé a nepouštim tuhle šílenost do světa. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Je obrovská škoda, že na kdejakou hovadinu se koruny najdou, ale na pořádný český horor nedá nikdo ani vorla. A Vojkůvka by si určitě nějakou podporu zasloužil. Takhle se musel spokojit s amatérskými podmínkami, ale ke cti je mu nutno dodat, že lépe by to už asi ani nešlo. Je jen škoda, že byl nucen do rolí feťáků obsadit jen ryzí amatéry. Tam byl ten rozdíl mezi amatérským a profi filmem nejvýraznější. Každopádně se mu vše podařilo dohnat příběhem a výborným finále. Tak třeba se někdo chytí za nos, a příště režisérovi přispěje. 60% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Vo filme zaznie viackrát pieseň od českej punkovej skupiny Pipes and pints. (Déé X Géé)

Reklama

Reklama