Reklama

Reklama

Bez předsudků

(TV film)

V motelu je jediný volný pokoj, v kterém musí neplánovaně přespat šéf se sekretářkou. Oba jsou dlouholetí přátelé, každý má doma svého partnera. Během noční konverzace dojde na vše, na co se ženy ostýchají ptát mužů a muži žen. A nejen na to... (oficiální text distributora)

Recenze (83)

Ištván87 odpad!

všechny recenze uživatele

V divadle jsem se mohl smíchy potrhat, ale takhle to znásilnit, tak to ne.... Scénář byl sice z 90% procent úplně stejný jako u divadelní hry, ale televizní inscenace kdy je obsazení her naprosto totožné a scénář a podoba interiéru taky a kde jediná inovace je vypuštění diváka, to je to nejhorší, co kdy v televizi vymysleli a žádná hra pro mě osobně takhle ještě neuspěla.... Ani u Brouka v hlavě s Vlastimilem Brodským jsem se nesmál, protože tam prostě chyběl kontakt se skutečným divákem, který by reagoval.... To už je lepší umělý smích v sitcomech než tohle... ()

Noviik 

všechny recenze uživatele

Naprostý souhlas s komentářem, jež tu napsal viperblade. Teď k mému hodnocení. Chtěl jsem dát ještě o hvězdičku víc, ale nakonec dávám dvě z několika důvodů. Hodně se mi líbil Pavel Zedníček, který hrál tak akorát a hlavně se mu to dalo věřit. Ale Jana Paulová mi přišla trochu moc přehnaná, asi to byl záměr, ale tady se to minulo účinkem. Natěrač byla kravina, ale zajímavější než tohle. Je mi jedno kdo to natočil (tím chci říct, že nevím proč bych to měl odsoudit kvůli panu Troškovi), ale v tomto případě, narozdíl od Natěrače, by mě to v divadle tolik nebavilo. Byly zde směšné momenty, ale také nudné části, které se podle mě moc opakovaly. Každopádně jak jsem psal u Natěrače: Kratší stopáž! ()

Reklama

Drom 

všechny recenze uživatele

V divadle to musela být bomba, ale i tak stojí predevším výkon Jany Paulové za shlédnutí. Od prvních okamžiků jede ve velkém stylu a její pitomá postava je úděsná. Moc jsem následně vzpomínal na postelové scény Ala a Peg, o to pikantnější se vše zdálo (ač okolnosti obou děl jsou jiné), že Al byl v českém překladu dabován právě Pavlem Zedníčkem, který je v některých chvílích neposedný jak bláznivý permoník. On i jeho herecká partnerka vypadají oba dobře a odér erotiky je další esencí i trochu berličkou, která drží linku postupně ztrácející dech. Oba protagonisté mají své role očividně najeté a jednotlivé herecké situace sázejí celkem svižně, asi i proto zde není cítit troškovina. Proč ne, pustil bych si i znovu, dobrá práce. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Zfilmovaná divadelní hra mladých italských autorů Fionna Bettaniniho a Diego Ruize o dvou přátelích nucených spolu přespat v Motelu. A noc je plná důvěrného hovoru o sexu. Stejně jako na divadelních prknech, pro které byla hra pro české diváky patřičně upravena aby to zase nebyl až tak veliký kalibr, si ve filmu, pro který napsal scénář režisér Zdeněk Troška, opět role střihli Pavel Zedníček a Jana Paulová. Jejich postavy jsou věkově dost od sebe a oba mají i jiné zkušenosti. Podle toho také ta jejich rozmluva vypadá. Jak se od divadelní verze tato filmová liší nemohu posoudit, každopádně divadelnost hry je věrně cílená. Pochopitelně se celý komplex děje odehrává v jedné místnosti a jde tu hlavně o situační humor a v jistém přehrávání, kde Jana Paulová bezkonkurenčně boduje. Takže je tento snímek určen převážně pro diváky chodící na divadelní představení kteří se na tuto hru z jakýkoliv důvodů nedostali, nebo si ji chtějí jen tak připomenout. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Typicky divadelni pocin, nesetrne natoceny pro televizniho divaka sediciho po pas zaboreneho do gauce a chroupajiciho bramburky. Nezazivna a nudna konverzacka by v divadle pobavila cely sal, ale v televizi pripomina spise domaci video ochotnickeho spolku z Dolniho Pacova. Naivni predstava pana Trosky, ze film je k popukani vtipny. Humor o erekci je a bude vzdycky, ale nikdy to nebude mit uroven! ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno