Reklama

Reklama

Bez předsudků

(TV film)

V motelu je jediný volný pokoj, v kterém musí neplánovaně přespat šéf se sekretářkou. Oba jsou dlouholetí přátelé, každý má doma svého partnera. Během noční konverzace dojde na vše, na co se ženy ostýchají ptát mužů a muži žen. A nejen na to... (oficiální text distributora)

Recenze (83)

elshish 

všechny recenze uživatele

Né že bych se u některých scének lehce nezasmál... nic méně čekal jsem víc, než jenom dialogy o tom jak nato, kdy na posled a podobně..podstatě podprůměr. paní Paulová mě lehce naznačuje v tomto snímku, že asi taková opravdu je a nemusí to ani hrát..Joo p.Troška ví, koho si na takovou blbinu vybrat ... ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Když už Nova vybírala nějakou divadelní hru k zfilmování, proč proboha zrovna tuhle ? Ale je to Nova, takže se vlastně nedivím. Problém podobných konverzaček (např. i Natěrače) je v tom, že by se měly filmovat spolu s publikem. Bez diváckého smíchu totiž taková konverzačka úplně ztratí šťávu. Ale obávám se, že této hře by ani to nepomohlo. Výchozí situace vypadala lákavě, dalo se z ní něco vytěžit, i když pointa byla dopředu jasná. Jenže místo chytrých a vtipných dialogů začaly postavy velmi brzy chrlit obscénní kecy o sexu a vydrželo jim to až do konce. Tato komedie mi prostě připadá příliš lascivní...ale co, řeknu rovnou vulgární (a to nejsem puritán). Nevím, proč se režie ujal zrovna Troška, ale po Kameňácích mě to vlastně už moc nepřekvapuje. Ale když už to vzal, měl ukáznit představitele hlavních rolí, kteří tak přehrávají, až to pěkné není (obzvášť Paulová). O Paulové už nemám iluze, ale Zedníček by si neměl kazit pověst podobnými dílky. Předpokládám, že postavy Zedníčkovy manželky a Paulové milence v původní hře nebyly, protože prostřihy na ně působily v inscenaci hodně rušivě. Vysílalo se to před desátou hodinou, takže pokud za tohle nedostane Nova pokutu, tak už za nic. ()

Reklama

Noviik 

všechny recenze uživatele

Naprostý souhlas s komentářem, jež tu napsal viperblade. Teď k mému hodnocení. Chtěl jsem dát ještě o hvězdičku víc, ale nakonec dávám dvě z několika důvodů. Hodně se mi líbil Pavel Zedníček, který hrál tak akorát a hlavně se mu to dalo věřit. Ale Jana Paulová mi přišla trochu moc přehnaná, asi to byl záměr, ale tady se to minulo účinkem. Natěrač byla kravina, ale zajímavější než tohle. Je mi jedno kdo to natočil (tím chci říct, že nevím proč bych to měl odsoudit kvůli panu Troškovi), ale v tomto případě, narozdíl od Natěrače, by mě to v divadle tolik nebavilo. Byly zde směšné momenty, ale také nudné části, které se podle mě moc opakovaly. Každopádně jak jsem psal u Natěrače: Kratší stopáž! ()

mi-ib odpad!

všechny recenze uživatele

Zbytečně dlouhá a nevtipná "komedie", absolutně bez děje a s minimální pointou. Vyzerá to velmi nízkonákladově a taky to tak dopadá. Nehodnotím filmy podle výše rozpočtu, naopak nízkorozpočtovým kouskům fandím. Jenže tohle šlo mimo mě. Asi nepatřím mezi cílovou skupinu, kterou dílo mělo zaujmout. Je mi líto Pavla Zedníčka a Jany Paulové, že se museli takhle ztrapňovat před kamerou. ()

Darksophie odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem viděla upoutávky řekla jsem si odpad. A pak mi došlo, že bych neměla soudit jen podle pár minut a odhodlala jsem se ke skouknutí celého tohoto "filmu"... Věřím tomu, že jako divadlo to jistě není špatné, ale jako film a ještě v tomto obsazení... prostě nemůžu hodnotit jinak... někdo zde psal, že to hodnotíme špatně, protože je to na Nově a že na Čt 1 by jsme to hodnotili lépe... tak nevím jak vy, ale mě ta ikonka v rohu televize zase tak moc nezajímá a blbost zkrátka zůstane blbostí... bohužel Troška nezklamal... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama