Reklama

Reklama

Na střední škole v East Great Falls se další generace studentů pokouší přijít o panictví nebo najít pravou lásku. Rob ve školní knihovně náhodně objeví Bibli lásky, legendární knihu s radami zaručujícími sexuální úspěch, kterou psali v průběhu čtyřiceti let bývalí studenti. O knize řekne Nathanovi a Lubemu a okamžitě se rozhodnou z ní vyzkoušet některé rady. Jenže je vážně poškozena a trojici přátel nezbývá než začít doplňovat vlastními zkušenostmi chybějící kapitoly. Rob se pokusí udělat dojem na Ashley, která ho vmanipuluje do krádeže spodních kalhotek. Velmi lechtivý rozhovor Nathana s Danou v kostele zase vyslechnou z reproduktorů davy farníků. I když všichni tři mladíci prožívají další sexuální dovádění a nespoutanou zábavu, přesto se jim nedaří přijít o panictví. Mají pocit, že něco dělají špatně, a tak se rozhodnou sehnat všechny muže, kteří do Bible přispívali, aby chybějící stránky obnovili. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (340)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

„Nejsem tak nevinná, viděla jsem Hříšný tanec a Modrou lagunu.“ Tak tohle je dost ostrý sešup. Ale jo, být mi jedenáct, asi bych se dost bavil, slintal a užíval si to. A možná přesně tohle bylo záměrem. Stifler je naprosto tragický a hlavně naprosto zbytečný.. Trapná karikatura. Stejně tak humor. Jakýkoliv pokus o vtip vychází naprázdno, nebo překročí hranice čehokoliv, co má s vtipem něco společného (sob). A ani ty holky nebyly hezký, vychrtlý "modelky" mě vážně neberou. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tak tady máme další díl "prciček" určených rovnou na DVD a ono je to na výsledku tak trochu znát. Ne trochu, ale o něco víc. Jenže je tu jedno pozitivum, které tomuto pokračování hraje do karet, tím je fakt, že je mnohem povedenější než předchozí dva uhozené díly. Nemá smysl se nějak hlouběji rozepisovat o ději, protože vůbec celý film působí dojmem jako by se pracovalo s neexistujícím scénářem a vše se vymýšlelo a dotvářelo až na place. Jde tedy o to, že trojice studentů "high school" narazí náhodou v knihovně na legendární bibli lásky, ve které jedni studenti shromažďují své sexuální zážitky, aby je pak mohli předat těm druhým studentům a jejich rady a nápady jim dopomohli ke sbalení těch největších krásek na škole, ale protože je bible shodou okolností poškozená, musejí ji studenti pracně přepisovat a spojit se i s Eugenem Levym, který je jejím autorem a jako jediný zachraňuje čest původního obsazení série, protože i Stiflera tu dost nevýrazně nahradil jiný herec. Zkrátka scenárista David H.Steinberg se při psaní scénáře moc nepředřel. Ústřední trojice Bug Hall, Kevin M.Horton a Brandon Hardesty je celkem snesitelná, ale dívčí obsazení je oproti nim až moc nesympatické. Beth Behrs, Melanie Papalia, Louis Lytton, Cindy Busby nebo Jennifer Holland jsou vážně kravky a nevím, co na nich ti troubové viděli, ale asi je fascinovalo, že jim ve finále ukázali prsa, protože nic jiného na nich nebylo, Ovšem účast Rosanny Arquette, Thomase C.Howella, Stevea Railsbacka nebo Kevina Federlinea potěšila, stejně tak i soundtrack s Katy Perry či Fallout Boy. Co se týče gagů, jsou zde zastoupeny v hojné míře, a to v rozpětí od povedených (stodolarovka, pozvracená kráska, orální sex s postarší kanadskou prostitutkou a jeho následky) až po ty vyloženě hrozně trapné a zbytečné (znásilnění Stiflera losem nebo kondom v pivu) a nesmím zapomenout na to, že řada gagů je dost obehraných a už nefungují tak, jak by měly, protože opakovaný vtip přestává být vtipem. Celkem jsem se bavil, ale doporučuji už v sérii nepokračovat. Příští díl už by se totiž určitě dostal do odpadních vod a to by byla škoda. 50% ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tak série Prci Prci Prcičky mě nějka moc nechytla ale 1-3 díly byli dost dobré pak přeišel 4 díl nové série , který byl koukatelné ale pak to šlo z kopce 5 díl je absolutní hnus a 6 je dá se říct porno. 7 díl přichází s ´´novou zápletkou,, která by nebyla špatná ale musela by být lépe provedení. Navíc ve velkém množství je zde zastoupen fekální humor (od vypití nápoje s kondomem po poblití ženy při pokusu o sexu) jestli to někomu příjde směšné tak mě ne. navíc štvala mě ta postava toho tlustého kluka 40 procent. ()

FilmFan24 odpad!

všechny recenze uživatele

Před deseti lety nám upekli ve studiích Universalu "Americký koláč" (American Pie) poprvé! Bohužel ale po sedmém naservírovanem koláči zbyde tak akorát pachuť tělesných výměšků v ústech. Kladem je tak akorát řízný soundtrack a přehlídka práce plastických chirurgů na poprsí modelek "hrajících" nadržené puberťačky! Hloupé a zbytečné! ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Poľavujem, degenerujem v úsudku a schopnosti kriticky hodnotiť, pretože pomaly už aj v tomto siedmom kúsku AP koláča začínam vidieť istú (aj nostalgickú, ale nie primárne) "hodnotu," istý štýl a istú tvár. Necháp ma zle, stále ide o do neba volajúce hovno, stoku a kanál. Vtipy o strkaní penisu do jedál, napr. sendviču s arašidovým maslom, sa kontextovo hodia viac do ranných 00. rokov než tých neskorších. --- Z odpadu na jednu hviezdu po rokoch "(ne)nútene" zvyšujem kvôli novému prírastku do série, niektorým vydareným tzv. "running gags" a stále pretrvávajúcej láske tvorcov k istému hudobnému subžánru. Iným plusom a zároveň paradoxom je, že zopár postáv nie je vôbec plocho napísaných ako v predchádzajúcich troch dieloch a v porovnaní s nimi sú ich charakteristiky namiesto letiskovej ranveje aspoň ako-taký menší pahorok. Ďalším plusom je opäť pilier a spojovník série Eugene Levy a ansámbel požehnalo aj zvučnejšie meno mimo ságy, Rosanna Arquette. K menej zrejmým mínusom – otravnou "nevýhodou" je, že hoci sa fundamentálne nič ani po rokoch na AP filmoch nezmenilo, čo nevadí, nakoľko ani v realite sa moc nie, štruktúra celého filmu a udalosti v ňom sú dokopy pozliepané z predchádzajúcich dielov, čo vadí, pretože o poctu sa určite nejedná. A stále je tu veľa vecí, rozumej obsahových žúmp, ktoré mi prekážali a chcú hodnotenie znova poslať do odpadových vôd (napr. úmrtie prostitútky počas felácie či análne znásilnenie losom), je ale asi na čase nad nimi prižmúriť oči... --- "I'm not that innocent. I've seen Showgirls and Blue Lagoon." ♪♫ (xx / x / x / x / x / x / x) (2010) (2011) (10.9.2017) (19.2.2021) (14.10.2021) (20.5.2022) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Dievčatá majú tričká s nápisom Blazers - je to hokejový tým Oklahoma City Blazers. (Dzusta)
  • Eugene Levy je jediný herec, který se objevil ve všech sedmi dílech série Prci,prci, prcičky. (Pumiiix)
  • Ve filmu zazní písnička Dance Dance (2005) od skupiny Fall Out Boy z alba „From Under The Cork Tree“. (wesi96)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno