Reklama

Reklama

Na střední škole v East Great Falls se další generace studentů pokouší přijít o panictví nebo najít pravou lásku. Rob ve školní knihovně náhodně objeví Bibli lásky, legendární knihu s radami zaručujícími sexuální úspěch, kterou psali v průběhu čtyřiceti let bývalí studenti. O knize řekne Nathanovi a Lubemu a okamžitě se rozhodnou z ní vyzkoušet některé rady. Jenže je vážně poškozena a trojici přátel nezbývá než začít doplňovat vlastními zkušenostmi chybějící kapitoly. Rob se pokusí udělat dojem na Ashley, která ho vmanipuluje do krádeže spodních kalhotek. Velmi lechtivý rozhovor Nathana s Danou v kostele zase vyslechnou z reproduktorů davy farníků. I když všichni tři mladíci prožívají další sexuální dovádění a nespoutanou zábavu, přesto se jim nedaří přijít o panictví. Mají pocit, že něco dělají špatně, a tak se rozhodnou sehnat všechny muže, kteří do Bible přispívali, aby chybějící stránky obnovili. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

necisty 

všechny recenze uživatele

Tohle je vážně strašný film. Už mě ti pitomci co se snaží zasunout nebaví, ale popravdě o tom vždy Prcičky byly. Jenže diváka to možná bavilo do třetího dílu, tohle je pořád dokola a už jsem si v některých naprosto stejných situací vybavoval Ozze, Jima a Kevina. Souhlasím s kolegou co tu psal, že ten buřtík, aby sbalil hezkou holku je nesmysl na Ntou. Stiffler je strašný! Někdo už by jim měl tu licenci na Prcičky sebrat. Na druhou stranu je film plný opravdu krásných žen, na které je radost se podívat. Pořád jsem teenager a alespoň nadpoloviční většině vtípků jsem se zasmál. Ke všemu ten konec s biblí byl dobře promyšlený. Stydím se za to,ale *** ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Prcičky sú moja slabina. The book of love nie až také zlé ako sa tu píše. Je tu niekoľko vtipných situácií, divoké party (ktoré v USA v skutočnosti neexistujú) a pekné baby, ktoré ukážu vcelku dosť. Ak niekto čakáte viac, tak ste naivný. Je pravda, že prvým dvom dielom sa to nevyrovná a ani ma to tak príjemne nešokovalo ako (neočakávaný) super masaker, ktorý posunie pojmy prsia a sprostosti vo filme o taký kus, ale rozhodne to neurazilo. Ak nemáte radi žáner ako taký tak vám to nič nedá, ale ak si viete vychutnať teen komédiu zo všetkými klišé, ktoré viete, že tam budú a keď tam sú tak ich odignorujete, tak vám prci 7 poskytne obstojnu zabavu. Rozhodne lepšie ako 4 možno na úrovni 3 alebo 5. Pripájam sa k kritike Stiflera, ktorého hral úplný čurák. To bola vždy zaujímavá postva. I keď Dwight my tiež nebol nejak sympatický ale časom som si na neho zvykol. Dufám že niekedy natočia 8 a že vymyslia niečo, čo bude lepšie ako book of love. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Kniha lásky se hodně blíží prvnímu dílu. Co vypadá dobře, jsou vedlejší menší postavy. Lehce oplzlý učitel nebo maminka v podání Rosanny Arquett dodávají filmu trochu nadhledu. Zezačátku to dokonce chvíli vypadá na vrácení se ke kořenům, ale ten samý návrat ke kořenům zhořkne při strašně debilních a trapných scénách se Stiflerem. Bez něj bych dával hvězdičky 3. Stejně ty trapnosti nezabrání tomu, abych se několikrát zasmál, a mohl souhlasit s mravním poselstvím. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Jak už jsme si v posledních pár letech zvykli, kdysi relativně vtipné komedie o "..." se z kin přesunuly pouze na DVDčka. A je tomu tak dobře, protože (co si budeme nalhávat) se jedná o nevýrazný plevel. Kupříkladu sedmý díl se vrací k proslulé knize, která leckomu posloužila jako zdroj informací pro "poprvé". Bude to stačit k zábavě? Myslím si, že až natočí 10 prcičky, tak už to bude tak ubohé, že to bude vyložená ztráta času. Kniha lásky nenabízí tolik vtipných scén jako předchozí díly, ale celkově moc akce taky nenabídne, příběh je prakrticky stejný jako vždy. Jediné co to má společného se všemi prcičky je herec: Eugene Levy, ten tu asi nikdy nebude chybět. ( Hodnocení: 3/10 ) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

„Nejsem tak nevinná, viděla jsem Hříšný tanec a Modrou lagunu.“ Tak tohle je dost ostrý sešup. Ale jo, být mi jedenáct, asi bych se dost bavil, slintal a užíval si to. A možná přesně tohle bylo záměrem. Stifler je naprosto tragický a hlavně naprosto zbytečný.. Trapná karikatura. Stejně tak humor. Jakýkoliv pokus o vtip vychází naprázdno, nebo překročí hranice čehokoliv, co má s vtipem něco společného (sob). A ani ty holky nebyly hezký, vychrtlý "modelky" mě vážně neberou. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Eugene Levy je jediný herec, který se objevil ve všech sedmi dílech série Prci,prci, prcičky. (Pumiiix)
  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. Škola East Great Falls je Centennial Secondary School v Coquitlamu a lanovka na horách je lanovka na Grouse Mountain severně od Vancouveru. (Cheeker)
  • Ve filmu zazní písnička Dance Dance (2005) od skupiny Fall Out Boy z alba „From Under The Cork Tree“. (wesi96)

Reklama

Reklama