Reklama

Reklama

Kluci jsou zpět

  • Austrálie The Boys Are Back
Trailer

VOD (1)

Dospívání může být dobrodružstvím na celý život. Joe (Clive Owen) pracuje jako sportovní novinář a se svou ženou Katy a malým synem Artiem tvoří očividně harmonickou rodinu. Až do okamžiku, kdy Katy náhle zemře na rakovinu. Film pojednává nejen o tom, jak se oba se ztrátou milované manželky a matky vyrovnávají, ale i o Joeově vžití se do role samostatného rodiče a přijetí odpovědnosti návratu. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

Lkn

Lkn (hodnocení, recenze)

Depresivně smutný film na, který se dalo pěkně koukat.
Clive mě po dlouhé době překvapil že umí zahrát i citlivku.

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

nebolo treba... zase zmatok.. par umelich scen pri zapade slnka.. chaoticke emocie ... ach..

JosephineM

JosephineM (hodnocení, recenze)

nějak nechápu stav, kdy se rodič dítěti neustále omlouvá a dítě se chová jako nejrozmazlenější spratek pod sluncem. PS: a taky mě dostal nákup chipsů "na hlad"... fakt špatný vtip

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Obětoval jsem velkou část hokeje a "zakoukal se do Clivea". A nelituju toho. Příběh otce a jeho, sic očekávané, leč ne zcela zvládané role - otce. Z Austrálie tu moc ukázáno nebylo, ale Clive mi tu nijak nevadil, dokonce jsem mu to i více méně věřil, což, vzhledem k mému vztahu k tomuto herci, považuji za velký pokrok (ještě z něj něco bude :D ). Velké plus za hudbu, velké plus za absenci očekávaného happy-happy endu - ne, tohle spoiler vážně není.

Ovšem i tak je "v košíku" plno dramatičtějších dramat, tohle australsky-komorní nebylo vůbec špatné, tři hvězdičky si to rozhodně zaslouží, čtvrtou dám za hudbu (4/5).

//Ani na ten hokej (ZOH 2010 CZExRUS) teď nemám nějak chuť, nejraději bych si nechal pro dnešek v hlavě jenom tenhle film.

murakamigirl

murakamigirl (hodnocení, recenze)

ide o intenzívny zážitok, intenzívneho Owena ,a vskutku pútavú, zábavnú i smutnú drámu so zaujímavým soundtrackom, kde prevláda sigur rós, aj keď v nejakých pár mini momentoch sa dianie, Clive a tak emotívna, "duchovná" hudba trochu bili .. trailer tu zaveľa nestojí

irwa

irwa (hodnocení, recenze)

film natocen podle pravdiveho pribehu a urcite doporucuji

Hogo Fogo

Hogo Fogo (hodnocení, recenze)

Ešte, že so si pozrel trailer. Na toto určite nechcem ísť. Že ich baví točiť dookola rovnaké gýčové filmy...

Reklama

Reklama