Reklama

Reklama

Panika v městečku

  • Belgie Panique au village (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kôň má narodeniny. Jeho spolubývajúci, kovboj a indián doslova priťahujú problémy a katastrofy. Tentoraz sa rozhodnú darovať koňovi tehlový gril. Internetová objednávka tehál má však následky nečakaných rozmerov. A akoby toho nebolo dosť, počas noci začnú záhadne miznúť múry ich domu. Honba za zlodejmi z vodných hlbín ich zavedie do stredu zeme a do rúk dvoch šialených vedcov uprostred večného snehu a zimy... Podarí sa im získať svoj dom späť? Stihne kôň hodinu klavíra u svojej tajnej lásky, madam Longrée? Vo filme plnom absurdných a originálnych situácií autori rozhýbali klasické plastové postavičky z detských čias. Film vznikol na motívy rovnomenného seriálu. (maryam)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (380)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Originální, svěží a hlavně naprosto ulítlý animák s cool postavičkama a porcí výborných hlášek. Animace je dokonalá, a celý film má ohromný spád, takže vám to celé uteče dřív, než stačíte říct kůň (ten mimochodem ruluje úplně nejvíc). Nebýt trochu slabšího konce, tak dávám plný počet, protože nápaditý snímek mi udělá vždycky ohromnou radost.80%+ ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Paniku v městečku znám coby seriál, proto jsem i od filmu očekávala podobnou řachandu, ale možná byla má očekávání příliš veliká. Baví mě ta animace, to, že je to naprosto surrealistické a tak odlišné od mainstreamu, baví mě ústřední trojice, kdy Kůň je chytřejší než Indián a Kovboj dohromady, ale prostě to bylo jenom šílené a zábavné vrstvení poťouchlých nápadů na sebe, jen ne tak třeskutě vtipné jako útržky seriálu, co jsem viděla. ()

Reklama

depony 

všechny recenze uživatele

Pardon, ale k tomuhle lze říct jenom jediné ... megahustá blbost, která má naprosto brutální humor ve všech podobách. Nejlepší kámoši Kovboj, Indián a Kůň - který má neskutečný hygienický návyky ... :)) tohle vám prostě zůstane v hlavě ... a že to vypadá, jako kdyby to vymyslelo vaše 3leté dítě? No a? Jestli má takový smysl pro humor, máte se na co těšit!:) ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

To bylo tak správně šáhlý! :) Zajímalo by mě kolik dohromady potřebovali figurek, protože tolik póz vždycky nahodili.. Jinak Pan Kůň rules - ta postava je vtipná a to nemusí mít ani dialog. A taky pronesli skvělou větu, která zněla nějak takto: MOC TOHO VYPIL, PIVO JE HOLD MOC LEVNÝ, MĚLO BY BÝT DRAŽŠÍ!!! :DDD ()

zlabus 

všechny recenze uživatele

Naprosto neuvěřitelně hravá záležitost, u který jsem se místy od srdce smál, protože kde jinde máte možnost vidět to co tady? Osel hraje na bicí, krávy skáčou padákem a celé se to točí kolem tří spolubydlících a to sice Koně (který miluje jízdu autem a rád se sprchuje) a naprosto pomateného Kovboje a Indiána. Viděl jsem ne až tak málo věci, ale tohle je dost možná jedna z nejoriginálnějších záležitostí, se kterou jsem měl dosud možnost se potkat. Škoda, že to místy trošku kolísá, protože jinak by to byl naprosto 100%-ní zážitek. Takhle je to jen 90%. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Film je natočen podle stejnojmenného seriálu, kde kovboj, indián a kůň vystupují v každodenních pětiminutových skečích. (Terva)
  • Snímek vyhrál cenu diváků na Fantastic Festu 2009 v texaském Austinu. (Terva)
  • Film bol premietnutý v oficiálnom nesúťažnom výbere filmového festivalu v Cannes 2009 a ako úvodný film Medzinárodného festivalu animovaných filmov v Annecy 2009. (maryam)

Reklama

Reklama