Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Profesor Lehman vo svojom mexickom observatóriu zisti, že Zem onedlho zničí náraz asteroidu Kassandra, trojnásobne väčšieho ako Mount Everest, väčšieho ako meteorit, ktorý zapríčinil vyhynutie dinosaurov. Žiaľ, cestou domov sa profesor zabije pri autonehode. Jediná ktorá môže ohrozený svet zachrániť je profesorova asistentka Imogen. Napriek rútiacej sa katastrofe a výkyvom počasia musí profesorove výpočty doručiť čo najskôr do riadiaceho strediska aby zabránila blížiacej sa apokalypse...Medzitým sa odohráva paralelný príbeh detektíva Jacka Crowea, ktorý je obvinený z vraždy svojej ženy. Obvinil ho jej ex partner Calvin Stark, ktorý uniesol Jackovu dcéru Jenny a rozhodil sa, že Jack bude trpieť. To ťažko znáša aj Jackov otec, mestský šerif v meste Taft, ktorý sa snaží udržať poriadok a pokoj, keď začnú padať na zem prvé úlomky meteoritu. Život na zemi sa čoskoro zmení na hrôzu a paniku... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (61)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Efekty 4/10/// +spoustu známých tváří potěší, má to dobrý rozjezd, některé části jsou slušné -problém je v délce, je patrné strašné natahování, klišé postavy a stále omílané katastrofické scény, rovněž nechápu význam častého satelitního přiblížení, některé naprosto zbytečné dějové linky, neuvěřitelnou smůlu hlavní hrdinky.../// Asi první hodinu jsem měl problém od televize odejít. Až tak moc mi to přišlo napínavé a zajímavé. Postupně můj kladný dojem začal klesat a nechybí moc a i tento film by se mohl zařadit do odpadu. Je v mnoha věcech fakt špatný a typicky americký. Když to však srovnám se všemi ostatními TV katastrofami, tak Asteroid Kassandra mě zajisté zajímal a bavil nejvíce. Proto s přihlédnutím ke konkurenci dávám kladné hodnocení./// Celkem 56%/// PS: uživatel artas a Henry Blake to napsali zcela přesně! ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Tříhodinový televizní snímek rozdělený do dvou dílů námětem hodně připomíná film ´Drtivý dopad´. Děj si daleko více všímá osudů lidí během hrozící katastrofy. Snaha o zničení asteroidu už je dějově druhořadé, i když tu samozřejmě chybět nemůže. Stopáž je však natolik dlouhá, že příběh tvůrci okořenili ještě dějovou krimi linkou. První díl jakžtakž odsýpá, ale ten druhý už prokazuje zoufalost a umělé natahování. A tak tu máme další vizi o odvrácení hrozící katastrofy z vesmíru k televiznímu posezení bez bázně a hany. Kýč jak bič, ale co, je to jenom příběh. ()

Reklama

shantim 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem 140timinutovou dvoudílnou verzi tohoto "seriálu". Ovšem oněch 140 minut trvalo jako 1400 minut. Kdybych sledoval nějaký odpolední seriál pro ženy v televizi, vyšlo by to nastejno. Jenom by v něm nepadaly meteority. Ale ono zase také nebylo o co stát: čekal jsem katastrofickou podívanou a dostal jsem katastrofickou podívanou, ale s tím, že katastrofa byl právě a jen ten film a ne to, co se v něm dělo. Nikomu ho proto nedoporučuji! 15% hvězdiček ()

pospech11 odpad!

všechny recenze uživatele

kassandra prý na zemi přinesla zkázu a tenhle film na tom nebyl líp. ještě štěstí že byla občas nějaká ta reklama abych neumřel nudou. A připočtuli chyby jako že USA největší velmoc v počtu raket nemá těsně před koncem ani jednu raketu, tak se tento film řadí do dalších béčkových katastrofických filmů na které se vážně nedá dívat. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Jediné 2 důvody, proč sem na to v pozdní noční hodinu přepnul byly: A) Mám rád katastrofické filmy, B) Pár zvučných jmen (na programu teletextu): B. Cambell, Ch Lloyd a S. Keach. Bohužel B. Campbell nebyl "Bruce" nýbrž "Bill", Lloyd se tam moc neohřál a Keach už od dob Mike Hammera opravdu (ale opravdu) notně zestárl! A než katastrofickým (tv) spektáklem je Meteor spíše nepřehledným, notně přesoleným gulášem, který je plný zvláštních mikro-příběhů, nereálných situací a divných postaviček - které navíc ztvárnili krajně nesympatičtí a toporní herci. To všechno je splácáno dohromady bez ladu a skladu a to ve vskutku odpudivě dlouhé stopáži... ()

Galerie (90)

Reklama

Reklama