Reklama

Reklama

Lupiči těl

  • USA Body Snatchers (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ze své normální existence je rodina Maloneových vržena do hrozného snu - do světa, kde jsou životy lidí vysávány, aby byly nahrazeny bezduchými a bezcitnými vetřelci. Kdysi normální lidé se všemi lidskými emocemi se nyní stali mlčenlivými automaty s prázdnýma očima. Ti, kteří se nezměnili, jsou pohlcováni strachem a zoufale popírají chování svých drahých. Nakonec popírají své vlastní životy. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 3/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +posledních 30 minut bylo celkem v pohodě, ještěže to nemá delší stopáž, Gabrielle Anwar a pár slušných záběrů -strašně pomalej rozjezd, hlavně ze začátku působí jak film s nizkým rozpočtem, dlouho trvá než příjdete na to která bije, navíc musím říct že námět měl mnohem větší potenciál/// Tenhle film je mixem nového seriálu Invaze a filmu Noční můra. Což je určitě zajímavé, ale bohužel je to špatně zpracované. Navíc je to hodně nudné a být to fakt delší tak to hraničí s únostností. Takže spíše ruce pryč, snad jen že by vás zaujala mladičká Gabrielle./// Celkem 43%/// ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Mimozemská invaze je tady... už zase. Dosti bylo análních sond, tentokrát nám rovnou ukradnou naše velectěné tělesné schránky a sem tam někoho zcela bezdůvodně ušetří (pročpak chlapečka pustili ze školky v normálním stavu, byl snad proti všem těm alienům v přesile?). A co by to byl za film bez pořádných hrdinů: profesora ekologie (nebo co to bylo za nesympatického fouňu), jeho malého synka s děsivým dabingem, pohlednou pubertální dceru a kůůůl vojenského pilota, co po nezletilé barbie jede jak slepice po flusu. Ufouni anektují vojenskou základnu a hrdinové utíkají a utíkají a utíkají a... chrrrrr... chrrrrr... chrrrrr. Lehce podprůměrný skyfi rádobythriller, zpracováním určený převážně mladšímu publiku. 40% ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nepovažuju se za fanouška Body snatchers filmů, a bohužel ani dvě předešlé verze nepovažuji za extrémní majsterštyk. Takže jsem nečekal ani nic extra od tohohle. Nicméně i přes celkovou slabost je to verze u které jsem se bavil poměrně nejvíce. Takové správné béčko na večer. Chapadel a slizu je tu poměrně dost a akce taky není špatná. Garda byla dobrá v čele s Ermeym. A efekty byly suprově béčkové. Sice to není film který si asi pustím znova ale, účel v zábavnosti splnil. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Po názvu tohoto horroru, který jsem viděla cca. v pěti letech, pátrám už několik let. A nyní jsem (úplnou náhodou) konečně zjistila, čemu vděčím za své - nyní již zcela vyléčené - dětské trauma. Díky tomuto filmu jsem se totiž bála podívat na maminku pokaždé, když spala. Ostatně... Co kdybych ji náhodou viděla "splasknout" a zároveň vejít z vedlejšího pokoje?XD ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Výrazně slabší remake, kde pokulhává zejména první třetina. Dění je tentokrát přesunuto na vojenskou základnu. Příběh se rozbíhá pomalu, důraz je položen na problémy neúplné rodiny doktora Maloneho. Film je vyprávěn z pohledu jeho dcery Marti, která si příliš nerozumí nejen s macechou, ale i s ním. Problémy má však také její nevlastní bratříček Andy, který už první den v nové školce nezapadne do kolektivu a uteče. Je otázkou krátké chvíle, kdy se místo vojáků a příslušníků jejich rodin začnou objevovat vetřelčí kopie. Nu a pak už se jen hlavní postavy snaží čelit mimozemské agresi, což postupně vypadá jako boj s větrnými mlýny. Pro diváka znalého předlohy nebo předchozích filmů se nic nového a převratného nekoná. Očekávat lze tedy především napětí, toho se však dostane až v poslední třetině. Vcelku vydařeným efektům vévodí scéna v koupelně. Zatímco se Marti koupe ve vaně, nad ní nad stropem začne nachystaný kokon spouštět skrz drobné otvory smrtonosná vlákna, aby mohl vytvořit její kopii. Solidní hudba (během záběrů na kokony zní stejná jako u předchozího remaku), obstojné herecké výkony hl. postav a potěšující závěr. Přesto jednu hvězdu z předešlého hodnocení ubírám, jelikož mě tentokrát Lupiči příliš nenadchli. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Tento film byl natočen během dvou měsíců roku 1992 na bývalé základně pro výcvik pilotů amerického letectva Craig Air Force Base nedaleko alabamského města Selma. Základna byla uzavřena a dnes slouží jako civilní letiště s názvem Craig Field Airport. (Trajektt)

Reklama

Reklama