Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojica tínedžerov Zach (Joel Courtney) a Randy (Calum Worthy) vyrábajú videá o ich nudnom a pokojnom mestečku dúfajúc, že z nich vďaka tomu budú slávni youtuberi. Náhodou sa stanú svedkami niekoľkých zvláštnych incidentov, ktoré ich dovedú k poznaniu, že ich susedia sú jeden po druhom nahradzovaní svojimi takmer dokonalými kópiami. Spoločne s kamarátkou Kaylou (Andi Matichak) stojí pred nimi neľahká úloha – presvedčiť svoje okolie, že tu ide o viac ako len o reklamu na ich fádnu internetovú šou. (beso74)

(více)

Recenze (67)

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Taková řadová žánrovka která si očividně bere hodně z filmů typu Invaze zlodějů těl, Fakulta a obzvlášt Invaze, jelikož kloni zde fungujou v podstatě stejně. Neni to úplně špatný, ale rozhodně to je stokrát viděný a nepřináší to naprosto nic novýho, od začátku je jasný jak to skončí, kdo chcípne a kdo ne. Navíc je to plný nesmyslů většinou spojených s rychlostí šíření se dvojníků, zejména odhalení v závěru je úplná blbost. Zase musim uznat že to mělo takovej příjemnej nádech jednodušších hororů z 80s a hezkou Andi v šortkách, takže 2 tomu dám a jdu do hajzlu. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Replicate je docela amatérsky natočený scifi horor, kterým tvůrci dali poctu klasickým žánrovým snímkům typu Invaze zlodějů těl. Herecky je to chatrné a triky jsou prehistorické, ale je tam nadšení a snaha o dobrou atmosféru. Kdyby měl snímek rok výroby o deset let dříve, řekl bych že půjde o hodně slušnou kultovku. Takhle je to milé, ale přece jen technicky nedozrálé. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Dobře natočený horror, podobný Invazi, ale tady máme nějaké hnusné brouky. Žádná amatérská sračka. Je tu i napětí. Jo a pobavila mne věta na konci filmu: "Praha padla, jdeme na východ..." 🤣 🤣 🤣 Tři přátelé, kteří vytvářejí internetovou sérii o svém městě, zjistí, že jejich sousedé jsou zabiti a nahrazeni tvory, kteří jsou dokonalými kopiemi jejich obětí. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Celkom slušná xtá variácia na Body Snatchers, novšia, modernejšia, samozrejme s malinkatým rozpočtom, keďže sa jedná len o festivalovú produkciu, ale pritom žiadna amatérina ála domáca kamera, herci zo susedného domu a pod., ako je to dnes zvykom. Dalo sa pozrieť, aj keď to nie je žiadna vyslovene sláva. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som okolo toho chcel chodiť ako okolo horúcej kaše, ale vlastne to tvorcovia vyspoilerovali už v názve. Napriek tomu nepôjdem do detailov a iba dodám, že ak aj vy máte slabosť pre tento hororový (občas skombinovaný so sci-fi) podžáner, prídete si na svoje. Mne pripadá hrozne nepríjemný, strašidelný, zlovestný, mrazivý a znepokojivý, takže som si prišiel na svoje a užil som si to a chcel som dať aj štvrtú hviezdu, ale proste to na to nemalo. Herci boli takí voľajakí divní (až na Andi Matichak) a scenár plný klišé. Oceňujem vidiecku atmosféru. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama