Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh trestanců Quasar Kida a Stingray Sama, kteří jsou vysláni v rámci odpracování si svého trestu na misi, o které mají jen jedinou informaci: mají za úkol zachránit holčičku. Postupem času a na různých planetách získávají indicie k jejímu nalezení. (Ouzai)

Recenze (12)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Forma zajímavá- pozitivně hodnotím B&W obraz a animace, spíš negativně členění filmu na šest samostatných dílů. Moc se mi líbila muzika. Vůbec mě nevzal příběh a minula mě většina gagů. Tuším, že tam nějaký byly, ale bránici mi nepoškádlily- to tedy ani náhodou. Atypická, patrně odvážná věc, něco tomu ale chybělo. ()

Bismarck 

všechny recenze uživatele

OMG! Listen to this guy and sing with him!...... This here's a lullaby... It's song to go to sleep by... Close your eyes while my friend and I here sing you a lullaby... Listen to the words of the song... They're all about cats and dogs... Cats and dogs and stars in the sky in a pretty little lullaby... In a pretty little lullaby... (https://www.youtube.com/watch?v=d5s0Qk93MQY) ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Buck Rogers (seriál ze 30.let), Flash Gordon (seriál ze 30.let), špetka z Monty Python a ještě menší z Červeného trpaslíka, protřepat nemíchat. Parodie, satira, podobenství. Scifi, westerny, rodokapsy. Natočit tohle Britové, byla by to jistě mnohonásobně větší řachanda. Nejvíce se mi líbily tanečnice Nebe a Hvězda ze Žvýkacího tabáku, jelikož mi připomněly volbu miss z Hoří má panenko. Jo a pak písničky. Škoda, že výtvarná stránka byla jen lehce nahozena, tam by se daly vymýšlet věci. Škoda, že když byla výtvarná stránka nedotažená, nesoustředili se více tvůrci na humor. Jistě, být těhotný muž a čekat rejnoka zřejmě vyvolá u Američanů nekontrolovatelné záchvaty smíchu, leč pro našince je to spíše jen úsměvné. Taková ptákovina, která se však s parodiemi Limonádový Joe, Čtyři vraždy stačí, drahoušku či Kdo chce zabít Jessii? nemůže vůbec porovnávat... ()

pesbara 

všechny recenze uživatele

to je teda správná ulítlost:o) mám rád takové filmy a tady po dlouhé době beru i že je to skoro čb. Je to takovej vymyšlenej svět sám pro sebe, kde v neuvěřitelném příběhu dvojice skvěle zpívajících kovbojů (hudba je dokonalá), zachraňuje holčičku v ponorce od Zemana. Asi to nebylo ani moc drahé ale rozhodně originální a zábavné. Zařazuji do svého zlatého fondu:o) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

No tak to mě... Mighty Boosh + Wander Over Yonder = Stingray Sam. A vzhledem k tomu, že ty první dva jsou moje nejoblíbenější seriály, tak je asi jasné, že se mi ten film hodně líbil. Naprostá absurdně zábavná šílenost, která mě fakt hodně bavila, připadala mi dost vynalézavá a opravdu mi vším, jak příběhem a jeho vývojem, tak humorem, připomněla výše zmíněné seriály. Jo, a taky písničkami, já už jsem chvílemi fakt čekal, že buď někdo vytáhne bendžo, nebo odněkud vyleze mluvící gorila. Kdo ony seriály zná, ví, na co narážím, každopádně tenhle film je fakt skvělej a přesně takovéhle ujetosti mi dokonale sedí. A ty písničky jsou fakt skvělý, to taky musím uznat. 5* ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama