Reklama

Reklama

Na ospalém předměstí mezi rozkošnými domky s upravenými předzahrádkami stojí černý dům s mrtvým trávníkem. Aniž by to sousedé věděli, hluboko pod ním je obrovský tajný úkryt. Žije tam Gru, který se nezastaví před žádnou špatností, na druhou stranu ale umí být nekonečně zábavný. Obklopuje se armádou uličnických a zlomyslných mimoňů. Gru chce ale získat slávu i uznání své přehnaně kritické matky. Naplánuje, že ukradne Měsíc. Na cestě k cíli mu stojí spousta překážek, zejména jeho konkurent Vektor, syn šéfa Banky Zla. K tomu, aby jej překonal, potřebuje Gru pomoc tří děvčátek ze sirotčince. Jenže s nimi přichází ještě víc problémů. (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 5

Recenze (1 041)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Podle mě za úspěchem každýho animáku většinou stojí jedna postavička, která film táhne. A nemusí to být ani postavička hlavní. A tady tomu není jinak. Stejně jako v mým nejoblíbenějším animáku Příšerky s.r.o je tahounem malá Boo. Tak tady je tahounem malá Ágnes. Její roztomilost prostě zabíjí. Jeden z těch povedenějších animáků na který se s dcerou vždycky rád podívám. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Prvních 20 minut pro mě bylo pekelných, přiznám se bez mušení že opravdu nemám rád Steva Carrella a tím míň když dostane hlavní roli. Tady k tomu nějak divně šišlá nebo co. Film nakonec není tak špatný a s příchodem holčiček se přemění sice na dětský film, ale tento fakt mi vadil mnohem méně než u Hortona. Malí žlutí mužíčci (nezaznamenal jsem že by někde byl vysvětlen jejich původ) jsou senzační. Nakonec film nabídne průměrně slušnou porci zábavy. 60% ()

Reklama

Shadwell 

všechny recenze uživatele

Film o největším zločinci všech dob, kterého tvůrci rozšmelcovali v přecukrovaný báchorce. Diabetici budou dostávat záchvaty už jen z upoutávek. Naordinoval bych autorům Erbena, snad něco z Vodníka, abych ten jejich vznešený patos a pocity dojetí malinko utlumil: „Šest věcí tu v krvi leží - mráz po těle hrůzou běží: dětské hlavy bez tělíčka a tělíčka bez hlavy.“ ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Despicable Me je v skutku fajn animák, ktorý nie je sofistikovaný zážitok ako Rodinka úžasných pred mnohými rokmi a nemá to majstrovstvo Pixaru pri pohľade do duší hrdinov. Ale vie načrieť do vnútra aspoň jedného zlého, mať rodinné hodnoty i rovnako dobrú akciu. A totálne bláznivý humor. Ja, zloduch chce totiž kombinovať to akčné, zábavné a ku koncu aj dojemné. Ide na to výborne. Akcia nie je úplne obyčajná a často vedie k tým absurdným scénam, ktoré na animáku milujeme. Dej je pravdu povediac jednoduchý a predvídateľný, ale nakoniec ide tu o film pre deti. V tejto súvislosti by som preto upozornil, že všetky príbehy už boli napísané a sú nám len naservírované v inom obale. Všetko bolo viac menej v poriadku len niečo tomu chýbalo k plnému počtu bodov. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Animačné technológie sú dnes tak premakané, a scenáre k niektorým filmom tohto žánru oplývajú tak obrovsky využitým potenciálom, že už dávno sa tvorcom z animačných štúdií podarilo odškatuľkovať tieto produkty z jednosmerného zamerania na detského diváka. Samozrejme v tomto smere si stále udržiavajú monopolné postavenie, avšak dopyt po nich začína byť čím ďalej-tým väčší aj zo strany dospelého diváka, ktorému poskytujú milý únik do sveta detského sveta plného radosti. V tomto filme tomu nebolo inak. Deti dostali tú správnu dávku infantilnosti a príbehovej naivity, tí starší si prišli na svoje v premyslenom príbehu plnom zvratov, dokonalej vypointovanosti jednotlivých vtipov a v dokonalom využití vedľajších postáv. Trošku silené bolo využitie tretieho rozmeru, ktoré nedostalo vo filme potrebný priestor a pri kvalite samotného filmu ho k umocneniu zážitku ani nebolo treba. Zostáva už len dúfať, že razantnosť kvality takýchto filmov nebude mať len dočasné trvanie. 90%. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (46)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 251,6 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 543,2 mil. (NIRO)

Související novinky

Netflix se vzdal práv na další animák

Netflix se vzdal práv na další animák

20.12.2022

Streamovací společnost Netflix nakonec nezafinancuje vznik oznámeného animovaného a ručně kresleného snímku Ember od režiséra Sergio Pablose (Klaus). Důvod pak podle všeho souvisel víc s kreativní… (více)

Shreka čeká restart

Shreka čeká restart

07.11.2018

Je to sedm let od celovečerního filmu Kocour v botách, poslední snímku ze shrečí série, který v kinech vydělal celosvětově 555 milionů dolarů. Místo klasického pokračování se teď ale studio… (více)

Připomeňte si začátky kultovních postav

Připomeňte si začátky kultovních postav

13.10.2017

Oblíbené filmové postavy zažívají v posledních měsících hned několikanásobné návraty. Roztomilí mimoňové opět potěšili (nejen) dětské diváky ve třetím dílu Já, padouch. Jason Bourne skládal další… (více)

Mazlíčky čeká pokračování

Mazlíčky čeká pokračování

03.08.2016

Asi vám neuniklo, že se velké hollywoodské projekty točí kolem slavných značek. Jen málokdy se rozjíždí zbrusu nová série, takže potěší, když si něco najde diváckou podporu. Co zcela originálním… (více)

Reklama

Reklama