Reklama

Reklama

Mimoni 2: Padouch přichází

  • USA Minions: The Rise of Gru (více)
Trailer 12

Obsahy(1)

V neutuchající touze najít toho největšího padoucha všech dob, aby mu mohli věrně sloužit, narazí Mimoni na malého nosatého černovlasého chlapce, který vyrůstá jen se svou německou matkou. Jmenuje se Gru a aniž to tuší, tohle setkání mu zásadně změní život. (CinemArt)

Videa (6)

Trailer 12

Recenze (150)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Neočakával som od toho takmer nič a možno práve preto som bol milo prekvapený. Pre mňa nefungovala už ani tretia časť série Ja zloduch a samostatný film s Mimoňmi som pretrpel. Táto dvojka je ale zábavná, dynamická, pritiahnutá za vlasy ( ale takým tým správnym spôsobom) a s množstvom úsmevných nápadov. Ako keby si tvorcovia uvedomili chyby prvého filmu a tu sa im snažili vyhnúť. A podarilo sa im to. Určite sa to kvalitou a zábavnosťou pre mňa radí k prvým dvom zloduchom. A  jedná sa tak o film, ktorý keď budem mať možnosť vidieť znova, tak to spravím. Aj keby to malo byť len na zabitie času. Veľká vďaka za tak skvelé hlasy. Počuť Yeoh, Van Dammeho, Lundgrena, Arkina a iných je...skrátka super. Hlavne v takejto blbine. Takže za mňa super. Otto je macher. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Pokud někomu vadil předchozí díl tak na tenhle ani nechoďte jelikož je ještě horší. Máme zde 6 padouchů , ale kromě té černošky (která je zajímavá svým oblečením  ničím jiným) nestojí ani jeden za pochvalu taková Scarlet měla daleko lepší backstory a i příběh než všichni tihle celkově kromě toho záporáka z Já Padoucha 2 zde horší záporáky nenajdete  . Takřka všechny scény jsou v trailerech a ty co lákají a vypadají zajímavě tam ani nejsou (hláška Mimoni do boje ani nezazní hlášky Moji mimoni mě zachrání taky ne a scéna v bance zla vypadá úplně jinak než v trailerech i vzhled padouchů na konci ve zvířecích formách je jiný). Scéna s kung fu je příšerná zbytečně film natahuje a nový mimoň Oto zaujme jen tím, že je tlustý ničím jiným. Jediné co to zachraňuje jsou narážky na budoucí Já Padouchy a scény na začátku s tou učitelkou a s tou krádeží v bance  , které jsou jediné vtipná.  Další díly bych už nenatáčel a pokud vyloženě chtějí tak radši Já padoucha 4 než Mimoně 3. 40 procent ()

Reklama

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla prostě nuda. Je to sice krátké, ale poměrně prázdné. Vtipů je skutečně naprosté minimum, i krátké skeče mimoňů, které v prvním díle alespoň trochu táhly, jsou dost slabé. V podstatě jediná věc, která mě hodně bavila, byla hudba a Amerika sedmdesátých let. Auta, hipíci a afra, to musím ocenit. Jinak ale to spadá to kategorie " milá nuda". ()

Franki69 

všechny recenze uživatele

Bejt děcko nebo pubík v dnešní době je, co se týče kinematografie, paráda. My jsme čuměli na Karafiátovy broučky Hermíny Týrlový, Makovou panenku a vrcholem vodvazu bylo Nu Pagadi a velmi sporadicky do kin propašovanej nějakej ten Tom a Jerry nebo Pepek námořník. A teď? Padouch Gru a série Minions jsou skvělá zábava. Jasně…obehraný vtípky, ale stále fungujou a tvůrci to neflákaj. Snad jen ta Kung fu epizoda mě moc neseděla…ale po asi tak 5-6 filmech, který mě fakt pobavily už těch pár minut co zrovna mě neseděly odpustím. Stejně jako The Incredibles nebo Pixarovky jsem si i tyhle animáky se žluťákama oblíbil a dávám zasloužených 80%. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

spíš než plnohodnotná Mimoní dvojka je tohle Já Padouch 4, popřípadě to můžeme brát jako prequel k jedničce a to je jedině dobře, jelikož už první Mimoni ukázali, že sami dobrý animák neutáhnou stejně jako mnohé další zábavné vedlejší figurky. V tomhle případě nicméně všechno funguje tak jak jsme od téhle série zvyklí a když nejde o nejlepší díl, pořád je to víc než solidní zábava, kterou si užije celá rodina...65% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (17)

  • Gru sa dostane na film Čeľusti. Vidíme to podľa plagátu. Film mal premiéru v roku 1975. (giaruj)
  • Při identifikaci zrzavého chlapce Bob nejdříve nakreslí zpěváka skupiny Kiss Gena Simmonse. (KGBelik)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Reklama

Reklama