Reklama

Reklama

Malý Herkules

  • Česko Herkules 3D (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Malý Herkules, který je polobohem, žije se svým otcem, Diem, nejvyšším z Bohů, a vychovává ho Sokrates. Herkules by se chtěl podívat na Zemi, chodit tam do opravdové školy a poznat život obyčejných dětí. A tak jednoho dne z Olympu uteče a dostane se do dnešní Californie. Potkává třináctiletého Curtise, který ho vezme k sobě domů. Herkulovi se splní jeho sen a začne chodit s Curtisem do opravdové školy. Na Zemi však mezitím dorazí i Marduk, věčný rival Dia, který chce Herkulovi zabránit v jeho návratu na Olymp. Marduk by chtěl, aby Zeus uznal, že Marduk je ze všech nejmocnejší a že jeho Babylon je pravým domovem všech Bohů. Zeus nakonec souhlasí s tím, že nechá Herkula zápasit s mladým Bohem Kintarem, aby Mardukovi ukázal, jakou sílu Herkules má. Chlapec tak bude muset opustit svoji novou rodinu a zachránit čest svého otce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (266)

machonza odpad!

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení na ČSFD jsem čekal extrahroznouneskutečněpříšernou hovadinu, vůbec nejhorší snímek co byl kdy natočen.. a kupodivu.. nebyla to až taková hrůza.. Do kina bych na to rozhodně nešel, zas až tak dobrý to není.. příběhově taková stupidnější pohádka a zpracování je megahrozné, například "hajzlfón" a.k.a. způsob jak se Herkules dorozumívá s Diem.. Vzhledem k hodnocení na žebřičku si myslím, že dost lidí se na to ze zvědavosti podívá.. A já jsem byl jeden z nich. Přesto nelituju, že jsem to viděl :) ()

PRobin odpad!

všechny recenze uživatele

Malého Herkula už nebaví být na Olympu za frajírka. Chce se podívat na Zem, nechat se trochu šikanovat a předvádět své dětské svaly. Hulk Hogan sice pobaví svým zjevem přestárlého hipíka, hláškujícího "Lidská žena vidí pravdu" nebo "Mám jedno proroctví. Bolest!", ale je převálcovaný Herkulovým sidekickem, kterým je černoušek, křečovitě se držící repliky "jsem roztomilý gangsta raperek". Skutečným důvodem, proč je to ale odpad, je pro mě nepochopitelný střih. Film se utápí ve zbytečných a rozvleklých scénách a když je potřeba něco honem dohnat, nastoupí Deus-ex machina v podobě vypravěče, jenž nám řekne, že zatímco jsme sledovali blahosklonný úsměv na tváři Dia, Herkules vyhrál pár disciplín na středoškolské olympiádě. Nám nezbyde nic jiného než dívat se na to, jak umí rychle běhat (teda spíš se valit). A já to jdu rozdejchat... ()

Reklama

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Je to asi pěkně šílený, ale tu hvězdičku dám z jednoho prostého důvodu. U filmu jsem se smál, a tak byl žánr komedie zčásti splněn. Je však nutno dodat za jakých okolností, protože bych byl blázen, kdybych se smál vážně. Není totiž lepší nápad si pustit Herkula bez 3D brýlí o půl třetí ráno se skupinkou zhruba 10 lidí. Ze začátku se na vás sice zjeví špatné efekty (na které by byly 3D brýle sebevražda, a které půlku osazenstva v takovou noční dobu zaručeně uspí) a zhruba půlku stopáže si říkáte co jste to kurva pustili, ale když vás v půlce chytne největší únava a řeknete si, že by byla škoda to už nedokoukat, tak se rozhodnete pro udržení pozornosti Herkula parodovat. A ono to nebylo vůbec špatné! Když pomyslíte, že Herkulův meč je vlastně obří oboustranný robertek, o který se všichni hádají, tak je chování postav, efektů a všeho okolo celkem vtipné. Takže asi tak za tu jednu. Zas bych byl sadista, kdybych dal 2*, ale aspoň jde vidět, že i u nejhoršího filmu na csfd se jde nezabít. ()

Deimos odpad!

všechny recenze uživatele

DivX-Večer s Uwe Bollem/// Obsazení 1/10 Děj 1/10 Hudba 0/10 Efekty 0/10/// +ten jeden bod za zelenýho Hulka, pardon za Hogena, nejzábavnější na tomhle filmu je ten film sám o sobě -ale to že se bere vážně je smutné, Richard Sandrak právě získal titul největší slyzák v dětské roli, efekty jsou... pardon nejsou/// Jasně s Bollem to nemá nic společného. Nebo snad jen to, že tento večer patřil Uwemu a jeho filmům. Jako třešničku jsme si dali tento film, aby jsme po sléze zjistili že Boll není největší břidil na světě a že netočí ty nejhorší filmy. Na obhajobu tohoto filmu musím ale říct, že nás pět jak tam bylo a sedělo, popíjelo pivo a koukalo, tak jsme se u tohoto ehm zybtečného filmu bavili daleko víc, než u mnohým rádobyvtipných komedií. Těd ještě k postavě Hercula. Bylo mi asi 13 když jsem viděl seriál Hercules poprvé. O pár let později jsem procitnul a zjistit že Hercules není Hercules, ale že to je Sorbo. No a Sorbo je ....ehm po tomhle filmu bůh./// Celkem 5%/// PS: chce to potlesk za odvahu dát v jeden večer, takové čtyři unikáty. ()

Rockerman odpad!

všechny recenze uživatele

Tak můžu si za to sám. Chtěl jsem vidět aktuálně nejhorší film na tomto fóru. A nezklamal mě! Je to opravdu jeden z nejhorších filmů, který jsem viděl. Má to jedno plus. Ujistil jsem se, že nejsem masochista. Masochistovi totiž dělá dobře to sebetrýznění. Mě u tohoto filmu bylo místy spíše hodně nevolno!!! ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V závěrečných titulcích je u jména postavy Hulka Hogana "Zues" namísto "Zeus". (ČSFD)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Predstaviteľ Herkula, ukrajinský herec Richard Sandrák, trénoval pod dohľadom svojho otca Pavla. Získaval neskutočnú postavu a v šiestich rokoch zdvíhal na bench presse 80 kilogramov. Ešte než mu bolo osem, mal brušné svaly a bicepsy, aké nemajú mnohí dospelí športovci. S tým prišla aj sláva s jeho menom a prezývka Malý Herkules. Ale tiež kritika, že v tak útlom veku je tréningová záťaž, ktorú na neho otec kládol, nevhodná. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama