Reklama

Reklama

Malý Herkules

  • Česko Herkules 3D (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Malý Herkules, který je polobohem, žije se svým otcem, Diem, nejvyšším z Bohů, a vychovává ho Sokrates. Herkules by se chtěl podívat na Zemi, chodit tam do opravdové školy a poznat život obyčejných dětí. A tak jednoho dne z Olympu uteče a dostane se do dnešní Californie. Potkává třináctiletého Curtise, který ho vezme k sobě domů. Herkulovi se splní jeho sen a začne chodit s Curtisem do opravdové školy. Na Zemi však mezitím dorazí i Marduk, věčný rival Dia, který chce Herkulovi zabránit v jeho návratu na Olymp. Marduk by chtěl, aby Zeus uznal, že Marduk je ze všech nejmocnejší a že jeho Babylon je pravým domovem všech Bohů. Zeus nakonec souhlasí s tím, že nechá Herkula zápasit s mladým Bohem Kintarem, aby Mardukovi ukázal, jakou sílu Herkules má. Chlapec tak bude muset opustit svoji novou rodinu a zachránit čest svého otce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (266)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Já čekala kolosááááální sračku a ono to bylo jen lehce debilní :-D Ale že se tohle dostalo do kin to mi rozum nebere :-D AKTUALIZACE : Bylo mi řečeno respektive napsáno, že jsem odflákla koment. Jelikož mě nesmírně mrzí, že jsem zklamala svou fanouškovskou základnu, rozhodla jsem se to napravit a přidat několik řádků k tomuto filmu, aby bylo vše v pořádku. Chvilku jsem dumala, u běžího porna, co bych k tomuto filmu dopsala, ale zrak mi pořád pošilhával na to péčko a v tom se to stalo !!! Cuklo mi ve voku!!! Takže nejen, že je mám šikmé, ale navíc teď tvrdě šilhám a vypadám jako zhulenej chameleon a to jen proto, že jsem ve své neskonalé dobrotě chtěla koment vylepšit . Mrdám to a jestli se mi to voko nesrovná tak srovnám konkrétně jednoho z Vás (ty víííš koho myslím Proceso...ééé..ty víš) . ()

Drnqonovic odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznám se: z Herkula 3D jsem viděl pouze 12 minut a 37 sekund. Dál už jsem se koukat nevydržel, prostě to nešlo. To už je zábavnější dokola sledovat teleshopping s Horstem Fuchsem, který má oproti Sandrakovi alespoň nějaké charisma. Upřímně nechápu, proč tyto filmy vznikají. Kdo je takový blázen, že je ochoten nalít peníze do takové šílenosti, jako je moderní Herkules, který chce poznat americký způsob života (???). Nemá cenu rozebírat jednotlivé stránky filmu, všechny jsou jednoduše špatné (alespoň v první čtvrthodině, ale pochybuji, že zbytek je lepší). Jestli peklo existuje, je tam rezervované místo pro Hulka Hogana. Jestli ne, spravedlnost neexistuje. ()

Reklama

Forsberg11 odpad!

všechny recenze uživatele

And the winer iiiiiiiis ......... Hercules 3D. Congratulation, the worst movie in history!!! Tak toto som nemal vidieť. Neviem či sa mám smiať alebo plakať. Ale každopádne už som dlho žiadnemu titulu neudelil odpad, takže treba trochu prevetrať smetisko. A tento "film" tam rozhodne patrí. Aj keď si myslím, že ani jeho tvorcovia to nemohli myslieť vážne ... 0 %! ()

Tuskík odpad!

všechny recenze uživatele

Dokonale příšerné po všech stránkách. Ze zvědavosti jsem si to pustil (navíc s českým dabingem, který tomu nasadil korunu) a nevycházel z údivu. Tvůrci 3D místy vypustili, a tam kde mělo zapůsobit (všelijaké střepy, létající trosky, pěsti) působí nanejvýš trapně. Některým komentářům zde jsem nebyl ochoten uvěřit, ale jsou bohužel pravdivé. Kameramani ve většině záběrů opravdu zabírají jen části postav, čas od času kameraman třeba uteče za sloup nebo mu postavy ze záběru utečou skoro úplně. Jediný plus je, že to netrvá moc dlouho. Od plácání na čelo a kroucení hlavou by mi upadla ruka nebo hlava, kdyby to trvalo déle. ()

Melios odpad!

všechny recenze uživatele

Ako ja si myslím, že existujú aj horšie filmy než je tento paškvil, ale to neznamená, že je to kvalitné. Hraničí to s hranicou kedy je už niečo tak moc zlé až je to neznesiteľné a medzitým, že je to tak zlé až je to vlastne mega vtipné. Plus si k tomu prirátajte "kvalitný český dabing" a o zábavnú YouTube recenziu či ako ožralecký program na chatu ako vytvorené.... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • V závěrečných titulcích je u jména postavy Hulka Hogana "Zues" namísto "Zeus". (ČSFD)
  • Predstaviteľ Herkula, ukrajinský herec Richard Sandrák, trénoval pod dohľadom svojho otca Pavla. Získaval neskutočnú postavu a v šiestich rokoch zdvíhal na bench presse 80 kilogramov. Ešte než mu bolo osem, mal brušné svaly a bicepsy, aké nemajú mnohí dospelí športovci. S tým prišla aj sláva s jeho menom a prezývka Malý Herkules. Ale tiež kritika, že v tak útlom veku je tréningová záťaž, ktorú na neho otec kládol, nevhodná. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama