Reklama

Reklama

V hloubi amazonské džungle se snaží vědecká výprava rozluštit záhadu dlouhověkosti indiánského náčelníka. Jenže netuší, že za vším je studna s vodou věčného mládí. Tu střeží nejen domorodý kmen, ale také obrovský pětihlavý had, který likviduje vše živé... (oficiální text distributora)

Recenze (33)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě trošku zklamalo, Goldstein není v mých očích vyloženě průserář, ale s tímhle se teda moc nemazlil. Je pravda že příběh tentokrát není nic na co jsme od těhlech filmů zvyklý, navíc se tu snaží rozvést i postavy ale je to k ničemu. Všechno selhává na příšerných hercích a nic extra efektům který mi přišly dost špatné. Ale co mě naopak překvapilo bylo prostředí, džungle byla fakt parádní. Ale to je bohužel málo i do průměru. ()

Ajfist odpad!

všechny recenze uživatele

Měl jsem možnost náhodou podívat se na tento pokus o film dokonce s Baldwinem v hlavní roli.Buď je na tom tak špatně,že leze do takových zoufalostí,nebo to dělal z nudy ve volném čase.Film jsem ani nedokoukal,protože to se prostě nedalo.Nestává se mi to často,ale když se najde něco takového,tak na to prostě nemám,abych to sledoval až do konce. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Jsem ani neměl tušení, že těchto monster-animal horrorů je tolik. Tohle byla neskutečná kravina, ostatně jako všechny ostatní. Ale ve srovnání s Boa a Python a toto vs. tamto.... 2* v rámci žánru celkem s klidným svědomím. Co tu dělal S. Baldwin nechápu a J. Heitmeyer je v profilu tady mnohem hezčí než v reálu... ()

Phobia

všechny recenze uživatele

Neztrácela jsem u toho moc času, akorát jsem si potvrdila, jestli jde o přesně takovou sračku, jak se dalo předpokládat už z názvu a upoutávek. A ne, není to taková sračka, je to TAKOVÁ SRAČKA. Nejenže Stephena Baldwina po džungli nahání gumový/digitální pětihlavý monstrhad, navíc ho dostihly geny a zpuchnul po vzoru starších bratrů Daniela a Aleca na konfekční velikost XXXXXL. Stupidní céčková herpetologická komedie - bát se u toho v žádném případě nelze, ovšem pokud máte zvrhlý smysl pro humor, zasmějete se zprdla hrdla... úměrně tomu, kolik máte právě vypito či nahuleno. Hodnocení si vzhledem k délce spatřeného úseku odpustím, no komentář je snad všeříkající ;-). ()

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Nature horory mám moc rád, sic jsou všechny v černých číslech. A musím říct, tenhle se mi vcelku líbil. Je škoda, že měl špatné vizuály, ale příběh o amazonském kmenu špatný nebyl. Anakondě 2 jsem dal 4 hvězdy, tohle bylo o třídu níž a dávám tedy hvězdy tři. Pořád lepší než Python 2, Únik z Alcatrazu nebo třeba Hadi ve vlaku či Terror na palubě z filmů o hadech. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Had, který Matta (S. Baldwin) kousne, je anakonda velká (Eunectes murinus). Obývá pralesy v okolí Amazonky a dorůstá neskutečných rozměrů až k 10m. Tento had ovšem patří mezi škrtiče, tedy i když jeho kousnutí může být velmi bolestivé, jed se do těla žádný nedostane. (Prochy38)
  • Pták, který se ozve a v zápětí ukáže na začátku filmu, je největší dravý pták Jižní Ameriky. Jedná se jeden ze dvou druhů harpyje, nejspíše běžnější druh harpyje pralesní (Harpia harpyja). Dravec má rozpětí až 2m a živí se hlavně opicemi a lenochody. Chybou ve filmu je, že se ozývá dosti hlasitě, ale zároveň nese v zobáku větev. (Prochy38)

Reklama

Reklama