Reklama

Reklama

VOD (1)

Luke je osiřelý streetový tanečník, který se zoufale snaží vyhnout vystěhování z jediného domova: starého skladiště v New Yorku, které je rájem pro mladé tanečníky z celého světa. Tato de facto rodina má taneční skupinu (dance crew), House of Pirates. Aby skupina přežila, musí porazit své dlouholeté rivaly, House of Samurai, v blížící se soutěži World Jam Competition, kde nejlepší týmy z celého světa soupeří o obrovskou finanční odměnu. Luke v různých undergroundových tanečních scénách ve městě hledá nové talenty, které pomůžou Pirátům vyhrát World Jam. Nakonec najde přesně dva tanečníky, které potřebuje: NATALIE, tajemnou streetovou tanečnici a MOOSA, komediálního tanečníka z druhého dílu filmu, který je nyní v prvním ročníku na New York University. Natalie má tajemství, o kterém Luke neví, a které může zničit jejich začínající romanci a vše, co Piráti vybudovali. Piráti dají dohromady úžasnou taneční sestavu, kterou jim ale Samurajové ukradou. Jak se čas krátí, Moose se obrátí na svou starou skupinu MSA o pomoc. Budou Piráti a MSA schopni dát dohromady nové taneční číslo na poslední chvíli? A bude to dost dobré, aby porazili nejlepší streetové tanečníky světa? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

Lum3n 

všechny recenze uživatele

Nejhorší díl. Ano jednička neměla žádný převratný děj, ale i tak se mi moc líbila, dvojka byla po dějové stránce ještě o ně co slabší, pořád však měla něco do sebe, trojka už se ani nesnaží tvářit, že tam nějaký děj je. Jediné o co tu jde je tanec. Ten je sice po technické stránce ještě lepší než v předchozích dvou dílech, ale přesto ani to tancování mě už zdaleka tak nebavilo. Celé to působilo jako delší reklama na taneční schopnosti účinkujících (a na boty nike a na spoustu dalších věcí...). První dva díli měli svoje kouzlo, tohle bylo už moc vyumělkované, moc na efekt a především velká nuda. ()

Všelicos 

všechny recenze uživatele

Naprosto předvídatelné. Kdyby tam nebyl roztomilý Moose, skvělá choreografie a hudba, tak bych se tomuhle snímku asi vysmála (protože byl vlastně úplně stejný jako ty předchozí). Díky vytyčenému se to ale dalo přežít, dokonce jsem se i pěkně pobavila předpovídáním toho, co všechno se stane. Závist všem, co se umí takhle hýbat! :) ()

Reklama

carly 

všechny recenze uživatele

tie 4* sú za tanečné scény. ktoré boli naozaj krásne. najviac sa mi ale páčilo tango a Dancing in teh Street. aspoň po tomto zážitku viem, že 3D nie je nič pre mňa. toto nie je typ filmu, kde očakávam prevratný scenár a asi tak do polovice to bola pohoda. ale potom nastal nejaký čudný zvrat a ja som iba krútila hlavou. ale Moose bol super a argentínske dvojčatá nemali chybu. bol to film typu raz a stačilo. potešil, neurazil, nenadchol ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Klasika, 50 minut tance a deset minut děje by bohatě stačilo. Jenže, producenti chtějí celovečerák, tak se cucá z prstu děj i dialogy a vy nevíte, zda se máte smát nebo držet za hlavu. Navíc Chu neumí vůbec pracovat s emocema, takže jediná fungující scéna je "reunion," naopak závěr je horší než potřetí zalitý lógr. Je jedno kolik tanečníků, kamer, efektů a beatů na scéně máte, když to nemá srdce - a tom by měl ten tanec být, ne? Takže nejzásadnější poselství filmu je; nekaž vodu, když lemtáš víno. 70 minut koukat na to, jak ti co by měli tančit, se snaží hrát, je celkem vyčerpávající a těch 40 "akčních" minut není natolik dobrých, aby se na to dalo zapomenout. Prostě, musí se dát dohromady, stát za svými sny a vyhrát spoustu soubojů, aby byli ti nejlepší - i takhle to zní líp, než jaké to ve skutečnosti je... 30% ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Filmy tohohle typu ve mě vždy vyvolají chuť začít se nějakému tomu pouličnímu tanci taky věnovat. Step Up 3 o třídu převyšuje většinu tanečních filmů, jediný, který by se dal označit za lepší, byl první Step Up, nebo můj oblíbený Take the Lead (aka Tančím, abych žil). Dvojka nebo slabej odvar v podobě StreetDance nestály za nic. Samozřejmě to tady všechno stojí hlavně na fantastických tanečních číslech a výborném tančním soundtracku, ale tenhle film má ještě jendu věc navíc a to je Adam G. Sevani, který je nejen roztomilý, vtipný, úžasně tancuje, ale dokonce umí i hrát. Nebýt v tomhle filmu on, byla by to další tuctovka. Z dalších herců slash tančníků stojí za zmínku pan pěkná tváříčka v jedné z hlavních rolích a pak další z Pirátů, hlavně guy ala Terminátor a dvojčata, co mi strašně připomínají medůzy z Příběhu žraloka :D. Ze ženských rolí je skvělá hlavně Alyson Stoner, ta druhá rádoby úžasná tanečnice nebyla teda nic moc. Nejlepší scény: Fred/Ginger-like scéna na náměstí a záverečná bitva. Ve 3D tohle byl úžasný zážitek. Je to zvláštní sledovat původně 3D film ve 2D, člověk úplně vidí ty momenty, kde to mělo být trojrozmněrné, ale i tak je to skvělý film. Oceňuju, že ne-kino titulky (aspoň ty moje :D) vynechaly šílený kinopřeklad "born from boombox" jako "ZroZKa". To bylo strašný a působilo to spíš smích než respekt. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (7)

  • Během prvního víkendu film vydělal 15,8 milionu amerických dolarů, což byl nejmenší výdělek filmu z trilogie. Ale celosvětově vydělal více než 159 milonů, což jej v trilogii naopak nejvíce. (Cheeker)
  • Při taneční scéně Moose (Adam G. Sevani) a Camille (Alyson Stoner) jsou na obrazech, se kterými dvojice tančí, Jindřich VIII. Tudor a jeho čtvrtá manželka Anna Klevská. (Sekyra)
  • Ve finále, když Julian dává kolem krků tanečníků řetězy, má na sobě střídavě bundu a tílko. (Aknah)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama