Reklama

Reklama

VOD (1)

Luke je osiřelý streetový tanečník, který se zoufale snaží vyhnout vystěhování z jediného domova: starého skladiště v New Yorku, které je rájem pro mladé tanečníky z celého světa. Tato de facto rodina má taneční skupinu (dance crew), House of Pirates. Aby skupina přežila, musí porazit své dlouholeté rivaly, House of Samurai, v blížící se soutěži World Jam Competition, kde nejlepší týmy z celého světa soupeří o obrovskou finanční odměnu. Luke v různých undergroundových tanečních scénách ve městě hledá nové talenty, které pomůžou Pirátům vyhrát World Jam. Nakonec najde přesně dva tanečníky, které potřebuje: NATALIE, tajemnou streetovou tanečnici a MOOSA, komediálního tanečníka z druhého dílu filmu, který je nyní v prvním ročníku na New York University. Natalie má tajemství, o kterém Luke neví, a které může zničit jejich začínající romanci a vše, co Piráti vybudovali. Piráti dají dohromady úžasnou taneční sestavu, kterou jim ale Samurajové ukradou. Jak se čas krátí, Moose se obrátí na svou starou skupinu MSA o pomoc. Budou Piráti a MSA schopni dát dohromady nové taneční číslo na poslední chvíli? A bude to dost dobré, aby porazili nejlepší streetové tanečníky světa? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

Bety88 

všechny recenze uživatele

Ano vážení přítelé, Step up 3D je velmi naivní a prostoduchý film, kde to chvílemi vypadá, že tanec je jediným pohonem amerického národa a každý správný američan tančí. Ale na druhou stranu, ty tanečmí sekvence jsou prostě skvělé, takže proč ne. Jako přiznivec tanečních soutěží a filmů ráda nadhodnotím. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

První díl z celé série, co jsem viděl. Choreografie super, tancování bylo dobře natočené, sestříhané a dělané jednoznačně na efekt. Ale ten děj, příběh a dialogy...co k tomu dodat? :)) Prostě špatné. Ale musím uznat, že je to atraktivní film, na který zejména slečny koukají s otevřenými ústy :) 60% (with J.) ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Čo som prepáčil dvojke a kde všade som prižmúril oko, tu sa už jednoducho nedá. Je to najslabší diel, to je očividné. Slabší herci a toho brčkatého v hlavnej úlohe dosť nemusím. Dej obyčajný, podpriemerný natiahnutý na vyše 100 minút. Nech mi niekto povie, prečo to nemá nejakých 80 minút. V kine som to nevidel, takže 3D ide mimo mňa, ale počúvam, že to 3D tiež nedopadlo moc dobre. Tanečné scénky mohli byť aj lepšie, postavy zaujímavejšie. Nejaký výraznejší herec/herečka. No proste slabota. Pozitívom bola jedine originálna hudba. Teda konkrétne fakt, že použili klasickú hudbu a spojili s ,,Letsdensovským,, moderným štýlom. Zaujímavé, že táto séria ešte stále zarába pomerne veľké peniaze, takže sa asi dočkáme aj štvorky, no dúfam, že bude kvalitnejšia po všetkých stránkach. 45% ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Další z řady utančených tanečních filmů podle stejné šablony. To nejhlavnější - choreografie, je zvládnuto výborně, a zábavně. Herecky už to trošku padá (mladší neotřelejší hlavní pár se hodí spíše do Disney TV produkce (a Alyson Stoner z ní vlastně téměř vzešla :-)), a druhý pár je klasika správňák sympaťák-kočka hrající na dvě strany co se do něj zamiluje), ale výsledný mix není až tak zlý, jak by kritický divák mohl čekat. Kupodivu poměrně známý děj odsýpá, převážně protkán spíše tančením, romantikou a pousmáním, než komediálním humorem. Finální happy-end se dostaví dřív než třikrát zívnete, takže i když film není zrovna kinematografická špička, jako relax na dlouhé nudné odpoledne není k zahození. PS: Největší mé překvapení se dostavilo se se závěrečnými titulky: "Music - Bear McCreary". Ano ten, který předtím tvořil hudbu ke komplet Battlestar Galactica (tzn. i Caprica...)... ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Ani tento film mě nezklamal. Předchozí dva filmy se mi líbily. Kvalitní tance se objevují i zde a samozřejmě mě zaujala i hudba. Hodně lidí dává odpad snad jen pro "zábavu", ale z hlediska čistě moderních tanečních filmů za poslední roky je tahle série pro mě asi nejlepší, protože choreografie nemá odfláknuté. Na příběhové linii to kolísá, ale i tak mám chuť dát o jednu hvězdu více. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se v Los Angeles a New Yorku. (Cheeker)
  • Ve finále, když Julian dává kolem krků tanečníků řetězy, má na sobě střídavě bundu a tílko. (Aknah)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama