Reklama

Reklama

Když jdete cestou do školy zkratkou přes les, můžete ušetřit spoustu času. Avšak nikdo z místních dětí tuto možnost nevyužívá. Vše jen kvůli tajemnému domu a muži, který v něm bydlí. Místní povídačky říkají, že tento dům měl před lety něco společného se zmizením několika puberťáků... (LIVINGDEAD)

Recenze (78)

Facerr 

všechny recenze uživatele

Slabší hororovej "průměrňák". Docela fajn obsazení a celkem svižně utíkající děj. Flashbacky, který během filmu ukazovaly už dopředu jasnou pointu, vyplňovaly děj docela stylově. Škoda, že tvůrci závěrečnou masakr část vyloženě odflákli a aby v divákovi aspoň něco zůstalo, přidali tečku, která měla představovat analogii celýho tragickýho příběhu. To nakonec bylo asi jediný překvápko celýho filmu. ()

Hucocaky 

všechny recenze uživatele

Iba dve hviezdicky aj to len pre krásnu Katrinu Browden. Myslim, ze sam by som dokazal napisat lepsi scenar. Film ma vela chyb, obsah je az prilis zjednoduseny. Na konci snimku sa objavil "vzrat" ktory tam vsak nemal co robit, to len svedci o tom, ze reziser bude amater. Nemozeme predsa rozpravat pribeh o jankovi a marienke, ktori si preziju cestu do lesa, preskakaju mnoho prekazok, boja sa zlej jezibaby, a na konci vysvitne ze, vlastne vrahovia su oni sami. 2/10 ()

Reklama

Jimmi 

všechny recenze uživatele

velmi zle....Neoplati sa na to ani pisat komentar ale tak ked som uz zacal tak par viet uz napisem. Divny "horor" ktory netusim komu bol vlastne adresovany a ako je mozne ze niekto na takyto namet da peniaze. Do 50mminuty sa nesalo absolutne nic..a uz ma zacali premahat mdloby...ale akosi som sa prebral a "vychutnal" som si poslednu akciu....Za cely film sa mi pacil jediny zaber(urcite vsetci kto sa odhodlaju pozriet tento film budu vediet ktory)..a ten vyspickovany koniec, ktory nas mal akoze polozit...no nemam slov....bolo to prinajmensom usmevne....Takze knecny verdikt...pozerajte to iba ak sa uz fakt neskutocne nudite alebo si hcete nieco pustit na zaspanie. ()

pedvora 

všechny recenze uživatele

Ohromně předvídatelný film s koncem, který si osobně řadím do kategorie aktivit "chci a nemůžu". Až mě to úplně rozesmálo! Jeden dotaz: Kde byla ta bydlící stařena, o které se zmiňují všechny popisy filmu? No...nic...tři hvězdy pouze za to, že mne to jakžtakž udrželo v napětí a protože menší hodnocení dávám podstatně větším blbostem :) ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

V případě tohoto filmu se při hodnocení hvězdičkami přikláním k většině hodnotících diváků zde na fóru. Nejsem si jistej, zda se k filmu hodí žánrová škatulka horor. Thriller to sice je, ale na horor to je slabý. Rozhodně to není strašidelný horor, ani atmosférický horor. Je to thriller kvalitativně rovnou pro TV produkci. Většinu filmu se budete nudit. Odpad to sice není, ale dvě hvězdičky jsou akorát. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Při fotbalovém tréninku hraje „Hurt You“ od The Sounds. (Duoscop)

Reklama

Reklama