Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Thriller
  • Komedie
  • Akční

Recenze (20)

plakát

Hra na oliheň: Výzva (2023) (pořad) 

Divim se, ze to ma tak nizke hodnoceni. Cekala jsem kvuli tomu uplnou traparnu, ale nakonec jsem zhltla prvnich 5 dilu naraz a ohromne se bavila. Nekteri soutezici trochu prehravaji, ale to je klasika a neodradilo me to. Samozrejme pro nefanousky serialu to musi bejt neskutecna blbost 😂…. Jinak prostredi je identicke, souteze podobne a dokonce i vychytanejsi. Jsem zvedava na dalsi dily! ❤️

plakát

Ví o tobě (2021) (seriál) 

Ja jsem snad videla jiny miniserial nez ostatni!!!!! :))))) asi jsem nenarocny divak, ale me to naprosto strhlo. Vsechny dily jsem videla za jediny den a hned ten prvni, kdy ho Netflix releasnul a na konci posledniho dilu jsem nadsene tleskala a skakala a mela jsem chut si to pustit znova a prozkoumat detaily, ktery mi unikly. Navic uzasna britska anglictina, u nekterych se skotskym nadechem (teda ve Skotsku bych se asi nedomluvila :D), herci symposi, nikdo me vyrazne nestval a to je co rict. Stoji to za shlidnuti, hlavne ne jako kulisu k nejakym domacim pracem, ale pekne se soustredit na vsechno deni a hlavne pekne do konce ;)!

plakát

R. Kelly a jeho oběti (2019) (seriál) 

Nechala jsem svůj názor uležet hodně dní. Hodnotím vždy zpracování a dle pocitů, co ve mě daný snímek zanechal. Toto je hodně silný kafe. Vždycky mě podobné příběhy utvrdí v tom, že poznamenané dětství nevěstí nic dobrého v dospělosti. Po Leaving Neverland je tu Surviving R.Kelly a kdo ví kolik dalších perverzních prasáren se odkryjí u našich drahých celebrit. Pardon, ale po tomhle už mi každá herečka, co měla pod sukní Weinsteinovu ruku, příjde k smíchu... :(

plakát

Konec školy (2018) 

Boží! Žádná nuda ! Naopak melancholický děj filmu mě upoutal natolik, že jsem bez dechu čekala, co se z toho vyklube. Asi na to musí mít člověk správnou náladu a tu jsem měla. Chvílemi jsem si říkala, že takhle si představuju Gretu Thunberg se svými přáteli a neuvěřitelně mě partička vytáčela. Tak jako všichni dospělí, kromě pana učitele. Ale závěr fakt super.

plakát

Everest (2015) 

Zdolat vrchol je obtížné, avšak vrátit se zpět je ještě obtížnější ... Miluju filmy natočené podle skutečných událostí a toto se opravdu povedlo. Skvělé obsazení, příjemná kamera, zvazovala jsem 4*, ale jelikož je to koukatelné i po druhé, dávám plný počet.

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Dala jsem tomu 30 minut a vypla jsem to. Pan Gray nema sex-appealu, ani co by se za nehet veslo a tim padem je pro me film nekoukatelny. Kdyby vybrali do hlavni role jinyho fesaka, dala bych tomu sanci, ale verim, ze i tak by se toto dilo neobjevilo mezi mymi oblibenymi filmy. Nicmene nemuzu, ani nechci hodnotit.

plakát

Přicházejí v noci (2017) 

Kdo očekává klasický horor, tak bude zklamán. Tady v podstatě nejde ani o příčinu nákazy, ale jde o souboj důvěry, až příliš paranoidní ochrana rodiny a boj s něčím neznámým. Čekala jsem trochu něco jiného, ale nakonec si mě film získal. 3-4*, nakonec dávám 4 za herecké výkony a hustou atmosféru.

plakát

Warrior (2011) 

Takový ty chlapácký upocený zápasy, mužů bijících se do hrudi, fakt jako nemusím. To, že to sedne panu Tvrdému, bylo jaksi jasný, ale byla jsem jen zvědavá, jak to sedne panu Edgertonovi a bylo to jednoduše skvělýýýýýý. I když byl konec docela předpokládaný, tak jsem napětím okousala vše, co jsem měla po ruce a půl filmu probrečela. Pokud ve mě film vyvolá emoce, tak nemůžu hodnotit jinak než plným počtem.

plakát

Zločin z nenávisti (2005) 

Thriller bych to úplně nenazývala, ale výborná krimi, která ukazuje nenávist vůči homosexuálům plus kam může zajít náboženský fanatismus. Co jsem si dost užila je skvělá hudba !

plakát

Odebrat z přátel (2014) 

Jestli jste teenager 13 - 19, tak se vám to asi bude líbit. Horor to není ani omylem, pointa žádná, řekla bych, že je to spíš návod jak ovládat Skype a Facebook. Některé slabší povahy by mohli získat trochu ponaučení, že hloupé cyberžerty se nevyplácí...Ale asi jsem stará perza a už tomu nerozumím. Ale kinosál se královsky bavil, takže jako taková odlehčená americká komedie 21.století dobrý, proto volím tak 1 - 2*.