Reklama

Reklama

Chlupatá odplata

  • USA Furry Vengeance (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Dan Sanders (Brendan Fraser) se kvůli práci přestěhuje i s rodinou z Chicaga do oregonských lesů, kde má dohlížet na stavbu zdánlivě ekologického projektu. Zpočátku si myslí, že největším problémem pro něj budou zhýčkaná manželka (Brooke Shieldsová) a pubertální syn (Matt Prokop), jenž má z přírody panickou hrůzu. To ovšem ještě netuší, že se kvůli své nové funkci stal nepřítelem č. 1 pro všechna místní zvířata, která se nehodlají svého domova vzdát bez boje! Divoká stvoření z místních lesů ztrpčují Danovi život na každém kroku. Ničí jeho práci, rodinný život i oblečení. Zoufale se brání útokům perfektně organizované zvířecí armády. Postupně ale zjišťuje, že jsou jeho pokusy zcela marné a navíc mu nikdo nevěří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (230)

misterz 

všechny recenze uživatele

Pre začiatok, treba si uvedomiť, že ide o totálnu blbinu a absurdný úlet, z toho treba aj vychádzať. Ja som sa, na rozdiel od ostatných, pri tejto somarinke celkom fajn zabavil a oddýchol, dokonca na moje prekvapenie som sa ani veľmi nenudil, takže film hodnotím ako čistý priemer. Na pozeranie spolu s deťmi ako stvorené. 60/100 ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak někdo může dát odpad. Jedná se o pouho-pouhou rodinnou komedii, u které se nemusí nijak přemýšlet a to je účel tohoto filmu. Své si splní - je směšný, hravý, zaměřený v prvé řadě na dětského diváka a jeho rodiče. A o to přece jde. Snad jste od toho nečekali nějakou hlubokou myšlenku a herecké výkony hodné Oscara? Já se pobavila a ty lumpárny, co zvířátka prováděla Brendanovi Fraserovi splnily své poslání. Pro rodinné odpoledne u televize jak dělané. PS: Obrovské plus (tedy alespoň podle mě) je, že zde zvířata nemluví jako v jiných infantilních rodinných komediích. ()

Reklama

BoncheR 

všechny recenze uživatele

Typická nízkorozpočtová komédia. Všade plno zvierat, ktoré sa vyvršujú na Brendanovi Fraserovi a to je akože veľká sranda. Neuveriteľne veľmi neznášam na konci filmov keď je celá "rodinka" akože pohromade a tancujú tam nejaký otrasný tanček, takže už musím vypínať televízor. Nemám rád tento druh vtipov, aké sú vo filmoch tohoto kalibru. Konštatujem: Nič-moc. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nedopatřením jsem se nachomýtl k filmu, který mě opravdu nenadchl. Fraser tlustej jako prase a kupa zvířátek, která by zasloužila postřílet a vycpat. Protože jsem se několikrát zasmál (možná i nechtěně), dávám 2*. Ale...tvůrci si zřejmě neuvědomili, že co funguje v kreslených groteskách, nemusí fungovat naživo. A jako v každé správné amícké komédii i tady se prdí (skunci), lítaj hovna (byť ptačí) a páchají se jiné nechutnosti. Kdyby létaly hlavy následované provazci střev a hektolitry krve, pak bych i jednu hvězdu přihodil. A pokud by se každých 10 minut svlékla nějaká šťabajzna, tak bych dal i čtvrtou hvězdu. Jenže to by pak byl úplně jiný film... Dobře, je to nejspíš pro děti. Znamená to však, že děti jsou úplně blbé? A jsou schopny pochopit, co značí duhový deštník ve Fraserově pracce? Jistěže ne....asi tak. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Dan Sanders (Brendan Fraser) cítí velkou příležitost ve své práci. Od svého šéfa dostává úkol, zprostředkovat výstavbu rodinných domů uprostřed Oregonských lesů. Přesvědčí manželku i syna, a i přes jejich nechuť opustit velkoměsto se přestěhují do ukázkového domu v lesích. Jenže v průběhu výstavby se začínají dít podivné věci, a Dan brzy zjišťuje, že se zvířecí osazenstvo lesa spojilo, a hodlá lidi ze svého rodného lesa vystrnadit. I když jej ostatní považují za blázna, Dan vyhlašuje zvířectvu válku, kterou, jakožto pán tvorstva nemůže prohrát. Nebo ano ? ... Bezvadná ekologická agitka, zvlášť pokud je vám méně než 10 let, nebo případně milujete Brendana Frasera (i když se tváří jako naprostý idiot). Pokud ale žádný z výše zmíněných bodů nesplňujete, budete se u filmu (až na pár povedených scén) docela nudit, a čekat na ono _velké poučení_ (c), které samozřejmě film také obsahuje. Na druhou stranu, zvířátka jsou docela sympatická, takže přece jen nějakou tu hvězdičku filmu dám... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (3)

  • Ve snaze ušetřit náklady bylo mnoho zvířat ve skutečnosti ztvárněno loutkami. Brendan Fraser tvrdil, že v celém filmu byla jen jedna scéna, kdy pracoval se skutečným zvířetem. Jednalo se o scénu s krocanem. (rafix)

Reklama

Reklama