Reklama

Reklama

Ve franklinské zoologické zahradě pracuje všeobecně oblíbený ošetřovatel Griffin Keyes. Je bláznivě zamilovaný do dívky Stefanie, a tak ji jednoho dne požádá o ruku. Je však drsně odmítnut. Stefanii vadí, že je pouhým ošetřovatelem a nevydělává dost peněz. Po pěti letech se Griffinův bratr žení a Griffin se se Stefanií znovu potká. Má pocit, že by ji chtěl zpět, ale se svou profesí nemá nejmenší šanci. Zvířata v zoo ho mají velmi ráda, a tak mu prozradí své největší tajemství. Umějí mluvit a snaží se mu po svém poradit, jak Stefanii získat zpět. Jenže jejich rady platí jen ve zvířecí říši, a tak se Griffin rozhodne přijmout nabídku svého bratra a stane se prodejcem luxusních automobilů. Je dobrý a peníze se mu jen sypou. Stefanie je zpět a je velmi spokojená, ale Griffinovi začíná docházet, že dívka jeho snů je jen povrchní, sobecká a sebestředná osoba, která ho vlastně vůbec nemiluje, protože jí nezáleží na tom, že je Griffin nešťastný. A navíc mu velmi chybí zvířata a také krásná kolegyně Kate. Uvědomí si, že Kate je ta pravá... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (295)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy se mi víc a víc libí krásna rodina podívaná se zvířaty no nasmál jsem se nespočet šílená gorila v podáni rapera mně dostalo :-d celkově to na mně dělalo obrovsky dojem pečlivě propracovaná a hodně zajímavé viděl jsem už hodně snímku se zvířaty ale tady tenhle boduje dost dobře hodně sem spokojeny. Zoo jak má byt :-D ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Mě se to moc líbilo. Komedie se zvířaty moc v lásce nemám, většinou je to trapné, nechutné či nijak nezajímavé, ale tady jsem se zasmála od srdce. Bavily mě scény s gorilou. Kevin James je skvělý komediální herec a jako komika si ho začínám zamilovávat čím dál, tím víc. navíc závěrečná píseň na konci, kde si zazpívá Sylvester Stallone, Cher a další hlasy zvířat je skvělá :) ()

Reklama

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Zvířecí komedie o zaměstnanci zoologické zahrady, který dokáže mluvit se zvířaty. Zní to jako ohrané téma pro rodinné komedie. Konec konců to tak je, ale celý film je pojatý modernějším způsobem, proto se mně místami stávalo, že jsem se docela bavil. Nebylo to sice na úkor herců, ale samotných zvířat. Opice byla suverénní, ti dva medvědi tvořili skvělou dvojku stále se hecujících bratrů, ale kdo vyhrál na plný čáře, byla gorila, která brutálním způsobem dokázala zapařil v baru :-) Prostě ty zvířata mě dokázaly bavit po celou dobu, proto jsem v podstatě spokojenej. Kdo ale nemá rád filmy tohoto typu, raději, ať se mu vyhne. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Infaltilně stupidní nekomedie, bez jakékoli snahy o vtipnost, pramenící alespoň z minimální snahy o pokus vtipný dialog. Vše se omezuje jen na situační pologagy vrcholící pádem s pneumatikou. Kevin James absolutně nehrající a toporný... Scénář průhledný jak křišťálová studánka, až trapností překypující... Proč sem na to kurva vůbec čuměl... jo, Rosarii to celkme slušelo a zazněla jedna píseň od Motley Crue - konkrétně Kickstart My Heart... to je ale dost málo i na debilní komedii... Smazat, vyhodit, zapomenout. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Dr. Doolitle by čuměl. Naprosto primitivní nenápaditá komedie, která cílí jen na ty nejmenší diváky. Kevin James se ze sympaťáka z Hitche začíná pomalu ale jistě přetransformovávat v nesnesitelného blbečka, jehož komika se skládá pouze z pádů, poskakování jako debil a chcaní na vlka. Naštěstí je tady sympatická Rosario Dawson a některý scény jsou tak blbý až jsou dobrý (gorila ve friday´s). Jinak ale nic pro starší 15 let, i když pořád o několik galaktických vesmírů lepší než Chlupatá odplata s Fraserem. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (14)

  • Chytrá opice, přesněji malpa, není v Hollywoodu žádným nováčkem. Ve skutečnosti se jmenuje Crystal a mohli jsme ji vidět například ve filmech Noc v muzeu (2006) nebo Pařba v Bangkoku (2011). (Prochy38)
  • Dvojici medvědů si zahráli dva Hollywoodem zvířecí představitelé. Jerome je ve skutečnosti Bart the Bear, kterého můžeme znát z filmů jako třeba Dr. Dolittle 2 (2001) nebo Útěk do divočiny (2007), Bruce se jmenuje Honey Bump Bear a jde o medvědici, kterou se také zúčastnila natáčení komedie Dr. Dolittle 2 (2001). Medvědi jsou sourozenci, kteří se narodili v roce 2000 na Aljašce. (Prochy38)
  • Ve filmu je možné najít odkaz na slavný americký pořad Faktor strachu (od r. 2001), a to ve scéně, kdy se Griffin (Kevin James) poprvé setká s Galem, jehož představitel Joe Rogen je moderátorem zmíněné reality show. Při rozloučení častuje Gala slovy „Těšilo mě“, načež mu Gale odpoví, že tato slova slýchá často. Stejná slova volí Joe Rogen při loučení se se soutěžícími. (Roby)

Reklama

Reklama