Reklama

Reklama

Ve franklinské zoologické zahradě pracuje všeobecně oblíbený ošetřovatel Griffin Keyes. Je bláznivě zamilovaný do dívky Stefanie, a tak ji jednoho dne požádá o ruku. Je však drsně odmítnut. Stefanii vadí, že je pouhým ošetřovatelem a nevydělává dost peněz. Po pěti letech se Griffinův bratr žení a Griffin se se Stefanií znovu potká. Má pocit, že by ji chtěl zpět, ale se svou profesí nemá nejmenší šanci. Zvířata v zoo ho mají velmi ráda, a tak mu prozradí své největší tajemství. Umějí mluvit a snaží se mu po svém poradit, jak Stefanii získat zpět. Jenže jejich rady platí jen ve zvířecí říši, a tak se Griffin rozhodne přijmout nabídku svého bratra a stane se prodejcem luxusních automobilů. Je dobrý a peníze se mu jen sypou. Stefanie je zpět a je velmi spokojená, ale Griffinovi začíná docházet, že dívka jeho snů je jen povrchní, sobecká a sebestředná osoba, která ho vlastně vůbec nemiluje, protože jí nezáleží na tom, že je Griffin nešťastný. A navíc mu velmi chybí zvířata a také krásná kolegyně Kate. Uvědomí si, že Kate je ta pravá... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (295)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Adama Sandlera mám rád, ale udělal jsem obrovskou chybu, když jsem se nepodíval, o čem tenhle film má být a hlavně jsem nezkoukl trailer. Šokovalo mě totiž to, co následovalo. Ošetřovatel Kevin James je lůzr a zvířata, o která se stará, se mu rozhodnou pomoct. Jenže to ještě neví, že mluví, což se po chvíli taky dozví. Ono se to tváří blbě, ale je fakt, že i takový filmy občas dokážou fungovat. A tenhle film občas tak i docela funguje, jenže tohle mi přijde, že už od počátku bylo myšleno jenom jako taková ptákovinka pro rodiny s dětmi, což teda nevím, jestli to děti bude lákat. Každopádně Adam Sandler nezklamal a jeho dabing té roztomilé opičky tam potěšil, oproti samotnému filmu. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Snímok by nebol nijak zlý,.....ak som nemusel použiť to čarovné slovko: "keby". Problém nastáva, keď inak milé hovoriace zvieratká začnú pomáhať svojmu ošetrovateľovi aby zbalil vysnívanú ženušku. Lenže, nie je rada ako rada. A keď sa týmito "radami" ( zo zvieracieho sveta) začne aj riadiť pôsobí to nehorázne blbo ( postava Griffina sa potom dostáva do pozície absolútneho debila), a neni to vôbec vtipné.....škoda. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Sony, Columbia // Počet premietajúcich kín v USA: 3,482 // Otvárací Víkend USA: $20,065,617 // Kevin James ala Dr. Dolittle? A šak prečo nie, ten chlapec sa narodil ako komik a určite ako komik aj zomrie. The Zookeeper rozhodne pobaví, ale ničím výnimočným neprekvapí. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

S projekcí Ošetřovatele jsem vyčkával do doby, až sám nějakého budu mít po ruce, nakonec se ale odpadní potrubí spojující polovičku mých oblíbených komentátorů ukázalo lichým. Když snížíte výkon svého softwaru na minimum, ušetříte si návštěvu doktora na horší časy. Tak a teď bych prosil nějakou roštěnku, mám chuť vyzkoušet Griffinovy metody svádění! ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Infaltilně stupidní nekomedie, bez jakékoli snahy o vtipnost, pramenící alespoň z minimální snahy o pokus vtipný dialog. Vše se omezuje jen na situační pologagy vrcholící pádem s pneumatikou. Kevin James absolutně nehrající a toporný... Scénář průhledný jak křišťálová studánka, až trapností překypující... Proč sem na to kurva vůbec čuměl... jo, Rosarii to celkme slušelo a zazněla jedna píseň od Motley Crue - konkrétně Kickstart My Heart... to je ale dost málo i na debilní komedii... Smazat, vyhodit, zapomenout. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (14)

  • Dvojici medvědů si zahráli dva Hollywoodem zvířecí představitelé. Jerome je ve skutečnosti Bart the Bear, kterého můžeme znát z filmů jako třeba Dr. Dolittle 2 (2001) nebo Útěk do divočiny (2007), Bruce se jmenuje Honey Bump Bear a jde o medvědici, kterou se také zúčastnila natáčení komedie Dr. Dolittle 2 (2001). Medvědi jsou sourozenci, kteří se narodili v roce 2000 na Aljašce. (Prochy38)
  • Chytrá opice, přesněji malpa, není v Hollywoodu žádným nováčkem. Ve skutečnosti se jmenuje Crystal a mohli jsme ji vidět například ve filmech Noc v muzeu (2006) nebo Pařba v Bangkoku (2011). (Prochy38)
  • Počas nakrúcania filmu zahynula staršia žirafa. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama