Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spolumajitel soukromé nemocnice, lékař John Dolittle s úžasem zjistí, že se mu vrátila schopnost z dětství, opět rozumí zvířecířeči. Záhy se seznámí sřadou zvířecích tvorů i s jejich problémy, a stane se roti své vůli věhlasným zvěrolékařem, vyhledávaným zvířaty domácími i divokými. Nová "praxe" mu však způsobí vážné komplikace v práci i v rodině. Díky malé dcerce Maye však nakonec pochopí, že se musí smířit se skutečností a přijmout sebe samotného jako "zvláštního" člověka: vyléčí tygra Jacoba, který chtěl spáchat sebevraždu a stane se konečně správných otcem, manželem i lékařem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (181)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Celkem povedená, příjemná komedie, které opravdu chybělo málo k lepšímu hodnocení a dokonalosti filmu. Chyběl lepší příběh a vypuštění pár hloupých scén. Jinač se na to v klidu šlo dívat. Plno zvířat, zábavy mraky bylo. Eddie Murphy hrál dokonale. Takže film hodnotím jako hezký nadprůměr. Tudíž je to tak na 68% = *** ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se zbavit dojmu, že Eddie Murphy už v poslední době bere všechno, co mu jeho agent dohodí. Tenhle film si sice kladl vyšší ambice, ale nakonec se jim moc nepřiblížil. Jediné co mi připadalo skutečně vtipné, byly ty dvě ukecané myši. Každá z nich dostala jednu hvězdičku, což znamená pro celý film dvě hvězdičky. :) ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Je zajímavý, jak takového komedie z konce tisíciletí najednou získávají nový lesk. Je to prostě důkaz, že se dneska už takový filmy netočí a je to škoda. Dr. Dolittle má v sobě plno scének, které za to rozhodně stojí. Je to příjemně krátký, tím pádem i úderný a bez zbytečných hluchých míst. Murphy tu je fajn stejně tak zvířata, tohle je rozhodně nejlepší z celé série. Kvality filmu k tomu ještě stoupají, pokud si pustíte novinku s Downeym. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Richard Gibbs: 1. That's Why I Lie - Ray J [4:51] ,2. Let's Ride - Montell Jordan/Shaunta [4:53] ,3. Are You That Somebody? - Aaliyah [4:27] ,4. Same Ol' G - Ginuwine [4:21] ,5. Lady Marmalade - All Saints [4:03] ,6. Da Funk - Timbaland [4:29] ,7. Do Little Things - Changing Faces/Ivan Matias [5:09] ,8. Your Dress - Playa [3:59] ,9. Woof Woof - 69 Boyz [4:11] ,10. Rock Steady - Dawn Robinson [3:05] ,11. In Your World - Twista/The Speed Knot Mobsters [4:50] ,12. Lovin' You So - Jody Watley [3:35] ,13. Dance - Robin S./Mary Mary [3:38] ,14. Push 'Em Up - Eddie Kane/DeVille/DJ Toomp [3:46] ,15. Ain't Nothin' But A Party - Sugarhill Gang [3:57], ()

Little_Sawy 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru, je tohle celkem fajn, v hlavný roly Murphy, zde je černého humoru hodně, film se mi zdá byt asi nějlepší ze všech Dolittleovských častí vůbec. Jako malá, žlutá holka, jsem tuhle prkotinu měla ráda, nebylo dne, kdy jsem si tohle nepustila kdy jsem měla chuť. Dá se říct že tohle je nějkoukatelňejší díl z celé sérií, kterej pobaví mladé tak i dospělé publikum. Od dvojky to jde jaksi celé do sraček.. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 70 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Severoamerické tržby byly 144,2 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 294,5 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama