Reklama

Reklama

Ve franklinské zoologické zahradě pracuje všeobecně oblíbený ošetřovatel Griffin Keyes. Je bláznivě zamilovaný do dívky Stefanie, a tak ji jednoho dne požádá o ruku. Je však drsně odmítnut. Stefanii vadí, že je pouhým ošetřovatelem a nevydělává dost peněz. Po pěti letech se Griffinův bratr žení a Griffin se se Stefanií znovu potká. Má pocit, že by ji chtěl zpět, ale se svou profesí nemá nejmenší šanci. Zvířata v zoo ho mají velmi ráda, a tak mu prozradí své největší tajemství. Umějí mluvit a snaží se mu po svém poradit, jak Stefanii získat zpět. Jenže jejich rady platí jen ve zvířecí říši, a tak se Griffin rozhodne přijmout nabídku svého bratra a stane se prodejcem luxusních automobilů. Je dobrý a peníze se mu jen sypou. Stefanie je zpět a je velmi spokojená, ale Griffinovi začíná docházet, že dívka jeho snů je jen povrchní, sobecká a sebestředná osoba, která ho vlastně vůbec nemiluje, protože jí nezáleží na tom, že je Griffin nešťastný. A navíc mu velmi chybí zvířata a také krásná kolegyně Kate. Uvědomí si, že Kate je ta pravá... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (295)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $80,360,843 Tržby Celosvetovo $169,852,759Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,699,885 //počet predaných kusov 113,155Tržby za predaj DVD v USA $8,193,040 //počet predaných kusov 466,214║ Pohodová oddychovka, ktorá nič nové neponúkne a opäť sa omýva len klasická šablónka o tom ako sa z niekym niekto rozíde a potom hľadá cestu späť aby zistil že tá práva je po celý čas vedľa neho.... ale Kevin James v celku dobre sadne do tohto zverinca, k tomu príjemná Rosario Dawson a niekoľko vydarených gagov, neškodný priemer. /60%/ ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Ošetřovatel v místní Zoo, Griffin Keyes (Kevin James), to se ženami moc neumí. Naposledy, když požádal svoji přítelkyni o ruku, vše dopadlo totálním fiaskem. Nyní po pěti letech mu jeho bývalá přítelkyně hodlá dát novou šanci. Když zvířata v Zoo vidí, jak se Griffin trápí tím, aby něco nepokazil - rozhodnou se mu pomoci... Tak nevím, celou dobu jsem měl pocit, jako bych sledoval něco, co už jsem viděl. A ono opravdu - Frank Coraci si vypůjčil příběhy z několika podobných filmů (Dr. Dollitle, 50x a stále poprvé, ..), nějak je splácal dohromady a čekal, že se diváci umlátí smíchy. Celkově jsem se za celý film zasmál sotva jednou (a to ještě při pidiroličce Thomase Gottschalka) a jinak jen nevěřícně koukal, co někteří považují za zábavné. Kdyby alespoň zvířectvo mělo nějaké vtipné průpovídky, ale vsadit karty na čůrání s vlky či rodinnou hádku ve lví rodině - nevím nevím. I to velké překvapení bylo jasné zhruba od půlky, a jen jsem čekal kdy si to uvědomí taky hlavní hrdina... ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Kevin James mě oslovil svou komičností a pohybovým talentem už ve filmu "Hitch: Lék pro moderního muže", takže tentokrát mě taky nezklamal.. Příběh provařenej, hlášky přibližující se trapnosti, ale roztomilý hlavní hrdina, okouzlující zviřátka a milá Rosario Dawson z filmu "Sedm životů" to prostě zachránili :-) Příjemný relax.. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Adama Sandlera mám rád, ale udělal jsem obrovskou chybu, když jsem se nepodíval, o čem tenhle film má být a hlavně jsem nezkoukl trailer. Šokovalo mě totiž to, co následovalo. Ošetřovatel Kevin James je lůzr a zvířata, o která se stará, se mu rozhodnou pomoct. Jenže to ještě neví, že mluví, což se po chvíli taky dozví. Ono se to tváří blbě, ale je fakt, že i takový filmy občas dokážou fungovat. A tenhle film občas tak i docela funguje, jenže tohle mi přijde, že už od počátku bylo myšleno jenom jako taková ptákovinka pro rodiny s dětmi, což teda nevím, jestli to děti bude lákat. Každopádně Adam Sandler nezklamal a jeho dabing té roztomilé opičky tam potěšil, oproti samotnému filmu. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Na filmek jsem se opravdu hodně těšil, hlavně tedy kvůli mému oblíbenému Kevinu Jamesovi, a zároveň díky skvělým hercům (v tomto případě daberům) jako Adam Sandler, Sly, J. Favreau atd.) Tady však nastalo neskutečné zklamání, jelikož jsme se dočkali pouze českého dabingu (byť dobrého, ale originál je originál). Celkový film je pak ze začátku dost nudný, rozjíždí se až někdy za půlkou, a ani hudba či skvělý Kevin James to na lepší výsledek než 65% nedostanou. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (14)

  • ve scéně, kdy Griffin nasedá do žlutého Lamborghiny, nastartuje ho a šlape na pedál, je v záběru jasně vidět, že nejsou klíčky v zapalování, přitom motor hlasitě běží (Timak)
  • Počas nakrúcania filmu zahynula staršia žirafa. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama